Poradíte spoľahlivú pani na upratovanie z oblasti Vrakune?
Jednalo by sa jednorazove umytie okien v 3 izbovom byte + komplet upratanie bytu a prípadne do budúcnosti, dlhodobá spolupráca. Najlepšie oblasť Vrakuňa a okolie. Ďakujem za všetky tipy. Sysa
Dobrý den, hladam pani na pravidelne upratovanie 1x do týždna 3 izb. bytu v Petržalke. Upratovanie v doobedných hodinach cez pracovný den.
Pomoc budeme potrebovat od polky Jula. Vaše ponuky aj s hodinovou sadzbou poprosim do spravy.
Dobry den,hladam spolahlivu pani na upratovanie rodinneho domu. 1xdo tyzdna cca 2hod.Len vysavanie,umytie podlah. Cca 50m2. V prebehu tyzdna. Obed Turen pri Senci.Dakujem,piste do spravy.
Dobrý den Ponukam výpomoc v domácnosti. Běžně aj velké upratovanie, umyvanie okien, zehlenie, varenie drobné práce v zahradě, pripadne postrazenie děti. Senec a okolie od 09.00 do 15.00. Tel. 0905209653 Slavka
Ahojte. Chodime upratovat domy, byty, novostavby, umyvat okna. Mame auto, takze sme flexibilne co sa tyka miesta. Byvame v Smoleniciach. Blizsie info rada poskytnem
Ahoj hľadám si upratovanie domov alebo bytov v Bratislave a okolí
Cena je na dohode
0948666713
Ahoj hladam niekoho spolahliveho na upratovanie bytu na Dlhych dieloch. Jedna sa o umyvanie podlah, vysavanie, utieranie prachu + WC a Kupelna. 2 x mesacne po cca 3-4 hod. Dodatocne podla dohody umyvanie okien, prip. Zehlenie. Dakujem
Dobrý deň!
Priateľka chodieva upratovať aj do Rakúska...určite sa dohodnete ak jej zavoláte na číslo 0902842583. S pozdravom Rubint
Ahoj hľadám si upratovanie domov alebo bytov v Bratislave a okolí . Robím takto niekoľko domácnosti. 0948666713 Janka
Ak by mal niekto záujem
@matavranka
Ahoj. Hľadám niekoho na výpomoc s upratovaním v domácnosti, zatiaľ tak raz za 14 dní.
Odkiaľ je tá tvoja pani? A koľko berie za hodinu? Ďakujem.
@sylviabab
som z vrakune upratujem cez víkendy beriem 5 Eur na hodinu zatiaľ boli všetci spokojný hodí sa vám to budúcu sobotu som zaregistrovaná na www.domélia.sk ,zlatica karafiatová.odpoved zlatica.karafiatova14@gmail.com
Hľadáme niekoho na upratovanie dvoch rodinných domov-Lehnice. Pravidelné upratovanie 1x/týždeň.
@mavan ešte to je aktuálne ?
@lin123 zdravim ja by som mala záujem Mám to kúsok 🙂 kľudne mi poslite správu
@jajkajajka
Áno.
Hľadám niekoho na upratovanie RD, 1x do týždňa (podlahy, sanita, prach, kuchynská linka...), okná 3 x do roka.
Nový Svet okr.Senec. Prosím napíšte mi IP správu. Ďakujem
@jajkajajka Uz to nie je aktuálne. Uz je to obsadené.
Ahoj hľadám si upratovanie domov alebo bytov v Bratislave a okolí
Cena je na dohode
0948666713 Jana
Dobrý den, hladam si brigádu ako výpomoc v domácnosti. Mám volné utorky a piatky. Cena 5 euro na hod. Senec a okolie
Hladam surne pani na upratovanie bytu v novostavbe v centre Bratislavy. Velmi mi to suri, kedze sa musime do pondelka nastahovat tak by som potrebovala niekoho sikovneho kto mi poupratuje byt cez vikend. Velka vdaka a tesim sa na ohlasy.

Dobrý deň, ponúkam upratovanie v meste Prešov, ak by ste mali záujem, stačí mi len odpísať 🙂 😉 . Ďakujem za prípadné ponuky vopred.