Poraďte bytové doplnky do bytu
Ahojte. Nedavno sme sa nastahovali do noveho bytu ktory sme komplet prerabali a zariadovali. Este stale vsak vsetko nie je doladene, potrebujem poradit. Napr na chodbe mame bielu komodu s drevenym povrchom nad nou zrkadlo, ale neviem co dat na vrch tej komody aby to nebolo take prazdne ale zas ani gycove, nieco jednoduche. Rovnako obyvacka mi posobi velmi chladno pretoze tam skoro nic nie je okrem nabytku stoliku a sedacky, pribudol teraz koberec ale je to fadne,smutne. Jasne, chcem aj zaclony ale na internete som nic nenasla, zavesy mat nebudem. Takisto aj doplnky ale kde mam vsetko nakupit ked je pizatvarane a cez internet nerada kupujem, kedze najradsej vidim vsetko nazivo, predsa realita je iba ako obrazok a celkovo nemam rada nakupovanie cez internet. Pripadne odkial mate dobre skusenosti ze dana vec vyzera tak ako na obrazku pripadne detailne pofotena nie 1 obrazok? Som z toho smutna ze byvam, ale necitim sa tu este tak ako “doma” ak chapete ako to myslim. Vdaka za tipy.
baby, vratila by som sa este k tomu zrkadlu, co som sa davnejsie pytala. pozerala som nejake stranky, kde ich maju, len neviem, ze podla coho vybrat, cim sa riadit? jasne, ze rozmerovo aby mi sedelo, to je pochopitelne, ale co dalej?
@simonkaa27 by som chcela taku nejaku malu lampicku, ale aby to na prvy pohlad nevyzeralo ako lampa. na jednu policu, kde mam kvety by som ju chcel, aby to tam tak zapasovalo vizualne. tak mozem zacat hladat 😀
@zankapetro Chceš lampu, ale nechceš, aby ako lampa vyzerala. To je zaujímavá požiadavka 😀 A ako čo by mala teda vyzerať?

pocujte baby. konecne sme ako tak spravili terasu, ale sa mi tam ziada nieco este, aby to bolo take utulnejsie. podelte sa prosim o to, ako mate terasy vy zariadene. co ste tam davali, nedavali, a tak 🙂