icon

Poraďte dobre padnúcu podprsenku

13. máj 2021

Baby poraďte nejakú dobre padnúcu podprsenku. Celý život nosom triolu veľkosť 75F no a teraz nech si objednám akúkoľvek v tejto veľkosti tak mi nesedí. Skúšala som aj astratex a nič. V našom meste zbehne všetky predajne a nesedí mi žiadna. Som už zúfalá. Potrebujem nejakú ktora ich podvihne a sa trosku k sebe

autor
13. máj 2021

@nevenka máš nejakú konkrétnu ktorá je dobra? Mňa už ide poraziť z toho vážne

nevenka
13. máj 2021

Ale kukaj tam na typy na tych plnsich modelkach, tie druhe, co maju podprdy na malych prsiach, tie su ine typy, to si sesterka raz kupila a male boli. Ale vyber nemaju moc dobry teraz, ako pozeram. A dojciace stale tie iste, ja by som uz potrebovala tiez daku jednu novu.

nevenka
13. máj 2021

Mam teraz tuto dojciacu teraz...75F. Tam mi 80 obvod bol velky aj G kosik, tiez som najprv vracala asi 2x 🙄...Ale pri nedojciacich som tento problem nemala. Este tusim Monique som mala raz...
https://www.astratex.sk/dojciaca-podprsenka-car...

autor
13. máj 2021

@nevenka ja som už naozaj veľmi nešťastná z toho ze neviem nájsť nejakú dobrú ktorá by sadla a urobila pekne prsia

nevenka
13. máj 2021

No, ako ju teraz skusam, tak by som Ti poradila vacsi kosik radsej, ked to operies, tak sa zbehne. Ale mne strasne teraz sa meni objem a mam aj tie faldy z bokov, tuk...no ja Ti verim, ja to so sesterkou riesim tiez v kuse a sestra zas opacny problem.

skrekinko
13. máj 2021

Ja mám len Céčka prsia😉Tak v tomto neporadím.No nám z tade iný vzor,pekne drží a netlačí.

autor
13. máj 2021
nevenka
13. máj 2021

No len toto je znacka Gaia, mne Gaia nesedela, tiez boli tie kosiky tak od seba a prsia mi skor pripucila k telu. Ale to bolo davno, co som ju skusala, to som este deti nemala. Teraz uz mam 3 a coraz vuac potrebuju zdvihnut. No nic nam neostava, len skusat, mame to tazke. Ja uz som vazne rozmyslala nad zmensenim, ked dokojim. Ale to je daleka buducnost, mozno schudnem a pri tom schudnuti sa mne aj prsia zmensia, aspon o kosik-dva...

nevenka
13. máj 2021

@skrekinko Boze moj, C-cka ake krasne boli, sladkych -nast, ked som mala ☺

autor
13. máj 2021

@nevenka vraj sa dá bezplatné vrátiť tak skúsim a uvidím. Keď nie, tak objednám zas inú. Boooze, o koľko to majú muži jednoduchšie

skrekinko
13. máj 2021

@nevenka ja keď som mala násť tak som bola plochá ako lata🙃🙈

zuzubb007
13. máj 2021

Jedine intimissimi brutálna kvalita už inde nekupujem, neodstavaju, jemne bez kostic výber nádherný všetko oplatí sa investovať darmo Talianska kvalitka 😉

autor
13. máj 2021

@nevenka a, myslíš ze na velke prsia je lepšie keď je ten stred vysoký alebo nizky?

autor
13. máj 2021

@zuzubb007 človek by, aj investoval keby nejaká, sedela 🤷🏼‍♀️

simca06022011
13. máj 2021

ja som si podla tabuliek online nikdy neobjednavala... vyslovene idem podla svojho cisla. Nosievam typ ako ma astratex spacer (pripadne aj maia je taka podobna) - podprsenky na bezne nosenie, a priblizne mi to sedelo aj s tym co som tu kupovavala v obchode, tiez som roky zila na triole, potom som isla do simone perele a co jav iem coho, co mali v mojej velkosti :D

Prvy krat som objednavala tak ze 85E nosim, tak som kupila viac velkosti okolo a skusila... 80F/90D... mne to cislovanie astratex absolutne nesedi, vyhadzuje mi tabulka podla rozmerov nejake 80I (???), ale obvod 80 ani len nezapnem, to sa mi zareze do koze, ved tu 85ku mam presne na stredny hacik a nevpracem ani prst po obvode.. cize somarina.
Inak podla mna bardot/half bardot podprsenky robia velkym prsiam dobry tvar. Urcite treba aspon vyskusat. a maju super hrube ramienka.

autor
13. máj 2021

@simca06022011 mala som tu bardot ale podľa ich tabuľky 75F a bola mi mala

simca06022011
13. máj 2021

no na ich tabulky sa treba vykaslat ako pisem, mne to hadze aj obvod o viac ako 10cm menej ako potrebujem, ja som prvu objednavku mala asi aj 10 podprsenkovu a potom to este posielala hore dole, teraz uz v pohode objednam presne

autor
13. máj 2021

@simca06022011 mne sa akurát nechce vyhodiť 200-300 eur za podprdy aby som to vyskúšala, aké iná možnosť asi nebude

mamutka
13. máj 2021

@vlasta1818 ja práve riešim športovú a mala som kedysi super od Nika-intima, takže skúsim pozrieť zas. Mne ten materiál najlepšie sadol na intenzívny šport.
No a na klasickú idem skúsiť Lindex, mam zatiaľ dobre skúsenosti s ich vecami, no podprsenky som ešte neskúšala

makova333
13. máj 2021

Jednoznacne Lindex. A len tak medzi nami podprdu na takuto velkost by som nekupovala cez net, jedine obchod a skusat.

nevenka
13. máj 2021

K tej vyske stredu - neviem. To asi zavisi od kazdeho strihu a typu postavy. Jednu mam nizsi stred a prsia mi vypadavaju, ale chcelo by to asi vacsi kosik celkovo, ale ani velmi vysoky stred nie, lebo potom mi to rozdeluje prsia tak do bokov mi ich dava. Take nieco medzi...no tazko sa to vybera ☹
Ja som tiez tak objednavala, ze som skusala viac velkosti objednat. Mne zas vsade vypise vacsi obvod ako treba a potom mi to nedrzi a lezie mi to hore, vacsinu vahy mi potom nesu ramienka a boli ma krcna chrbtica. Ale teraz mi je 75 maly obvod, ale riesim to predlzovatkom. Musis sa odpichnut od obvodu, aby Ti bol akurat,.. a potom tie kosiky doladit. Bardot strih mi nesedi vobec, skor tie take podobne tej Triole, take zaoblene. Ale naozaj, nepozeraj, ze vseobecne Astratex, lebo tam je vela znaciek a treba si vyberat z tych velkosti, co su urcene pre zeny s plnymi tvarmi, lebo tie, co su na modelkach s malymi prsiami tak do velkosti C, tak aj ked je tam velkost F-G, je to male a kosiky vypchate brutalne.
Mozno este KrisLine, Gorsenia, by som skusila, len KrisLine ma cislovanie aj tie zdvojene pismenka DD, FF a tak...

nevenka
13. máj 2021

@makova333 no ja som nasla len velmi malo obchodov, kde by som mohla taketo velkosti skusat, a ked tak 2-3 ks a ceny okolo 50-60 eur...a ked nebolo dobre, musela som aj tak nakoniec len objednavat a vracat...

makova333
14. máj 2021

@nevenka ja nakupujem v Lindex, cena okolo 20€/kus, nemam sice velkost F-G, ale ani C 😀. V mojej velkosti maju uz chvalabohu siroke ramienka, bo neviem aky blb vymyslel tenke ramienka na velkosti väcsie ako C🙈 Predtym som poskusala milion obchodov a nikde mi nic nesedelo, este tak triola bola ok, ale zas tie ceny... Cez net nekupujem, mne ked som skusavala, nesadlo aj 15-20 modelov a keby to mam platit a vracat a cakat kym vratia... no neprosim.

autor
14. máj 2021

@makova333 no u nás v meste veľa obchodov so spodným pradlom nie je a keď vidím tvar predavačky keď mi nesie 5tu podprdu na skusanie tak ma aj chuť prejde

makova333
14. máj 2021

Autorka: Nemate nikde na okoli Lindex? A na predavacku by som sa vyprdla, ona je tam na to a je za to platena.

autor
14. máj 2021

@makova333 myslím ze v Banskej Bystrici je, môžem tam skúsiť zajst

simca06022011
14. máj 2021

V BB ja som roky chodila na dolnú do obchodu, roky rokuce tam je, len teraz trochu vyššie presťahovany. Vždy ma vybavili super. Tam ti nebolo nič dobré?

autor
14. máj 2021

@simca06022011 nie som z BB a keďže doteraz sa veľmi po obchodoch chodiť nedalo tak som nebola. Ale dobrý nápad, skúsim tam zájsť. Kedysi veeeelmi dávno som tam chodievala.

simca06022011
14. máj 2021

Tak teraz sú na tej istej strane, len trochu vyššie 😁 akurát som tade ráno išla. Tak keď budeš mat cestu tak skus. Mne podľa tých veľkosti sedí aj astratex.
Inak astratex... Kúpila.som si podprsenky, neviem teraz asi v marci... A po 2 opratiach kostice von, podprsenka vhodná už len do koša.. Vlákna z nej trčia také ako keby elastické (na kosikoch) . Periem na jemnom programe, iba na najnižšie otáčky, v tom obale na pranie... Stalo sa vám toto dakedy? Ja som vážne uvažovala že prvýkrst budem riešiť reklamáciu 😭

nevenka
14. máj 2021

Ja som z BB, ale nenapadlo ma tam este ist, do Lindexu, myslim 🤣😆😅