icon

Poraďte malý, ľahký, dobrý a lacný vysávač

lilitela
31. mar 2017

Ahojte, ak taký máte, poraďte prosím. Potrebovala by som ho k inému ktorý máme, ktorý je veľký, ťažký, síce výkonný a tichý, no mne sa s ním zle vysáva.
Teraz hľadám absolútny opak, teda nejaký výkon by mal mať, ale stačí na plávajúce podlahy + čalúnenie.
Vďaka za tipy z osobnej skúsenosti. FInančný limit tak 50-60 eur.

dominika6
31. mar 2017

za 60,- kúpiš hocičo čo povysáva gauč a podlahu..

libawet
31. mar 2017

@lilitela lacné nie je nič dobré. Ako sa vraví, nie sme takí bohatí, aby sme kupovali lacné veci. Ak chceš, aby Ti vysávač aj čosi povysával, vydržal a nebol viac v opravovni ako po ruke, tak investuj do poriadneho prístroja.

lilitela
autor
31. mar 2017

@libawet A ty si si necitala moj uvodny prispevok ci?

zdena12345
31. mar 2017

my máme eta beno vyše 6 rokov a to snim vysavame 3,5 poschodovu chalupu🙂 chodili sme aj v topankach doma, pes, macky, prerabalo sa, betonove schodisko... ale na tie najhorsie veci sme kupili taky technicky z lidla ale ono ten prach preleze aj cez zatvorene dvere...takze hodne spiny povysaval je maly, čikovny, dobre sa nosi po schodoch, jedine co mi na nom vadi je, ze musime casto menit saciky (teraz aj vyse mesiaca, predty castejsie) a aj sa zle zhanaju. stal vtedy nejakych 50e ked sme ho kupovali. len teraz nam zacal vyhadzovat poistky, mozno bude nieco so snurou

libawet
31. mar 2017

@lilitela čítala, len Ty asi nechápeš. Veď si kúp lacný vysávač na podlahy, uvidíš...

maslenka
31. mar 2017

@libawet bohuzial uz to davno neplati, dokonca ani kedysi vychytene znacky nie su zarukou kvality, cena uz vobec nie. Tiez som si to kedysi myslela, ci uz pri pracke, mixeri alebo vysavaci. Teraz kupujem najlacnejsi spotrebic z tych, ktory splna tie kriteria, ktore potrebujem.

gir
31. mar 2017

Ja som kúpila z Mobelixu za cca 25 eur zn. CIRCON a slúži už 5 rokov. 😉