icon

Poraďte ohľadom reklamácie v sportsdirecte

jessica2225
7. dec 2012

Baby velmi pekne vás prosím poradte mi dnes mi prišiel balik od sportsdirectu, a bola som velmi štastná všetko mi prišlo čo som objednala, až na jednu súpravu chlapčenskú na 2-3roky malo to byt tričko s kratasami a prišlo iba tričko a na tričku bola ešte nálepka 2 piece set, neviem čo mám robit, prosím poradte ako mám postupovat a... kde písat aby mi poslali kratase velmi pekne dakujem

Strana
z2
ajka4
9. dec 2012

@jessica2225 no a spatny email mi prišiel asi o tyzden, tak aby si stihla aj tu reklamaciu, a myslím ze ti napisu to iste co mne, že si mala balik otvorit pred kurierom, lebo aby si mala svedka ze to tam nebolo

jessica2225
autor
22. dec 2012

@zuzana909
@stardust
@sisinka29
@ajka4
@sashabb tak po dlhšej odmlke vám píšem babulky, tak ja som im iba raz napísala že balík prišiel v poriadku, že som spokojná až na tú súpravu, ktorá stála 3,99libier ,ale prišlo len tričko a kratase nie, že keby boli taký dobrý a poslali mi tie kratase a oni mi poslali včera peniaze, pípla mi sms že vrátenie penazí zo sportsdirectu a poslali mi 3,68€ no to som vobec nedúfala, ale velmi som sa potešila super, a to som im písala po slovensky a pochopili 🙂

sisinka29
22. dec 2012
stardust
22. dec 2012

@jessica2225 super, oplatilo sa ozvat 🙂

Strana
z2