icon

Poraďte pri kúpe žehličky

sisa1320
9. jún 2013

Ahojte 🙂 chcela by som sa poradiť o dobrej a kvalitnej žehličke, ktorú značku by ste mi odporučili? nejaku za dobru cenu. vďaka 🙂

bubelko
9. jún 2013

@sisa1320 po skusenostiach s roznymi zehlickami, by som zas isla do parneho generatora od tefal http://www.tefal.sk/All+Products/Starostlivosť+...
pouzivala som aj laurastar, phillips a ine, ale tefal mi zatial vyhovuje najviac. mam ju uz 8 rokov a som fakt spokona.
ale neviem, aky mas financny limit na zehlicku 😉 pre mna ma bola pri mojej cena, kvalita a vykon v rovnovahe 😉

mia61
10. jún 2013

ja mam Bosch a som s nou velmi spokojna

klincek
10. jún 2013

@sisa1320 ja mam Philips, model z hlavy neviem🙂, kupovala som minuly rok, stala 30 eur a som velmi spokojna.

zavisi asi aj od toho, co a kolko zehlis. ak manzel nosi kosele a mas male babo, ktoremu treba zehlit uplne vsetko, tak asi budes potrebovat nieco vykonne (mne ta Philipska stacila aj pri babatkach, kosele nastastie zehlit nemusim)

sense
10. jún 2013

Tefal a nedam na nu dopustit.....ale ako pise klincek, zalezi kolko toho a co zehlis......

silviamudronova
10. jún 2013

ja som si v sobotu kupovala Tefal, mala som aj predtým a bola som veľmi spokojná