Poraďte prosím čo použiť na umývanie a rozčesávanie vlasov?
Dobrý deň dámy, čo by ste mi prirodne vedeli odporučiť
na umývanie a na rozcesavanie vlasov? Prípadne aj vhodnú kefu. Mám tiež aj lupiny, som zúfalá a trpim aj nadmernou alopeciou. Kožná mi odporúčala prípravky proti lupinam ako Vichy decros, Kelluan DS, Silk cap atď. no nič mi nezabralo. Skôr sa to ešte zhoršilo. A stalo ma to kopec peňazí. Ďakujem Vám za každú radu alebo tip. S pozdravom Ester
Fú tak ale to máš dosť veľké problémy, skôr teda s pokožkou hlavy ako s vlasmi. Iného doktora skúsiť lebo na toto ti asi len tak nejaké šampóniky a podobne asi nepomôžu
Ja mám alopeciu, ale psych.povodu, lupiny a takú slabšiu seboreu.
Začni liečiť aj zvnútra dlhodobo—zinkorot , magnezko a béčko.ten zinkorot podstivo min 6 mesiacov, tie ostatne obden, keď zabudnes atd....
Šampón nizoral , podľa návodu.
Ja som ešte nenašla šampón, ktorý by bol pre mna Ok.teraz používam milva šampón, a tiež balea proti šupinami za 1€,
Neškrabať sa vlasy pravidelne umývať.
A ešte som čítala, že niekto používal na pokožku betadin, tak som si ho preliala do fl., kde je rozprasovac a raz za 2 t. dám na celu pokožku a potom umývam. Je to dezinfikacia či čo.
Plus masky atd.

Skus inu koznu lekarku. Tvoj problem treba riesit s odbornikom ak nechces prist o vlasy.