icon

Poraďte púzdro na Huavey P9 Lite

kurkamirka
24. jan 2017

Dievčence prosim poradte mi kt. puzdro na telefon je najodolnejši, nie esteticky. Kupujem dcere mobil (puzdro na huavey p9 lite) a nevyznam sa. dakujem za vaše rady a skusenosti.

vroni
24. jan 2017

Pozri na nete, ja mam knihovy obal, kozeny a makky, mobil mi uz xkrat spadol na zem, aj kachlicky a podobne, prezil bez akychkolvek nasledkov... V obchodoch spravidla dostanes az jeden obal a mozes si vyberat. 😠

kurkamirka
autor
24. jan 2017

@vroni vdaka, no myslela som taky zospodu šo sa zaklada niekde som videla taky gumeny, na int. je ich tolko len neviem .....dik

vroni
24. jan 2017

@kurkamirka, toto je vec nazoru, ja som zasuvaci nechcela, stale ho treba vyberat a vkladat, ze pri tom skor ci neskor vyklzne z prstov a zareve na zemi je podla mna skoro iste....

vierocka888
24. jan 2017

@kurkamirka na Huawei P9 lite su dostupne viacere typy puzdier. Od vyssie spominanych zasuvacich, ktore absolutne nemaju vyznam, kedze telefon vyberie pri telefonovani a ked jej spadne, puzdro jej ostane v ruke 😢 dalej su knizkove, ktore su fajn, lebo chrania za jedno zasnu cast, aj prednu. Pri otvorenom puzdre ale hrozi, ze telefon vypadne na otvorenu cast a displej sa moze rozbit. Dalej su silikonove "vanicky" ktore telefon chrania zozadu a zboku. Je idealne kombinovat ich ale s ochrannym sklom na displej, aby bol ochraneny. Za mna,najidealnejsie je knizkove puzdro v kombinacii s ochrannym sklom. 😎 osvedcene aj u zakaznikov 😉

kurkamirka
autor
24. jan 2017

@vierocka888 prosim Ta možes mi ho tu pridat na fotke? neviem ktorý je knižkove. vdaka

vierocka888
24. jan 2017

@kurkamirka toto je ono. Otvara sa doboku, ako kniha 🙂

kurkamirka
autor
24. jan 2017

@vierocka888 vdaka Ti

erikavesela
26. jan 2017

@kurkamirka
To su silikonove...hod do googla nazov mobilu a silikonovy obal a vyhodi ti to milion stranok, kde sa take daju kupit a ked chces hned...tak tcom, orange,o2 predajne