Poraďte šaty na ples, ak mám problémovú partiu brucho

qwerty81
12. jan 2020

Zdravim. Potrebovala by som poradit, ake saty na ples si kupit, ked mam problemovu partiu brucho. Mam ho ako v 6. mesiaci tehotenstva a potrebovala by som to aspon trochu opticky zakryt. A potesil by ma aj tip na nejake stranky, kde by som tie saty kupila. Vdaka za kazdu radu.

terezka1947
12. jan 2020

@qwerty81 prvy tip-ist do pozicovne,ci obchodu a realne si saty vyskusat. Lebo su strihy,kt.brusko skryju,ale univerzane sa to.povedat neda,este do toho ma co povedat celkova stavba tela,vyska,ake ine problemove partie my zeny mame.
Budes prekvapena,co ti super sadne,ci naopak,to,co si myslus,ze by malo byt ok,sediet nebude.

qwerty81
autor
12. jan 2020

Urcite pojdem nieco aj skusat, ale chcela som pozriet aj na nete, preto by som potrebovala poradit, comu sa urcite vyhnut, pripadne tip na nejake overene stranky

seahorse27
12. jan 2020

Napr. ja vyzeram v kazdych satach, ktore su strihane pod prsiami ( vacsinou ich odporucaju bruskatejsim zenam ) ako tehotna a to nemam nejake velke brucho. Takze tento strih ja az tak neodporucam. Mne sedia saty strihane v pase - sukna sa od pasa dolu rozsiruje, cize zakryje spodne brusko. Skus vyskusat aj tzv. zupanovy strih siat - ja to tak volam a teraz je to aj celkom in, maju prekladany vystrih az k pasu, od pasa ide sukna s vacsimi skladmi a to vie pekne schovat brucho. Isla by som do salonu a vyskusala viac strihov, aby si vedela, co ti sedi a co vobec. Dobrou volbou je kupa kvalitneho stahovacieho body - vie ubrat niekolko cm a vyformuje postavu.