Poraďte šaty na zábavu
ahojte, idem na štefanskú zábavu a neviem ktoré šaty vybrať-mám blond vlasy.prosím poradte dakujem velmi pekne 🙂
@ketrin1211 tak ak tie šaty nemáš, ani by som ich na tvojom mieste nekupovala a zašla do tesca, ako ti tu už radili a za málo peňazí kúpiš aj elegantné šaty, ktoré nepôsobia tak lacno ako tie, ktoré si stiahla z netu 🙂
@ketrin1211 tie linky, co sem dali @deltaa a @viera 27, pozrela si si ich vobec? take nieco hladaj, dali ti tip na velmi pekne saty. z tych co si dala ty, a dala si ich hodne, ani jedny. ale chapem, aj to, ze ak ma niekto uplne iny vkus, tazko ta budeme presviedcat, ty aj tak budes hladat to "svoje". nemas nablizku H&M, ze by si tam skocila, tiez sa tam daju najst aj nie drahe kusky, ci uz saty, bluzky, halenky, nohavice, saka...
@ketrin1211 Tie modré určite nieee. To je fakt tak na doma, možno do záhrady, ale na oslavu by som si ich nedala.
Dakujem za rady idem pobehat tie stranky co ste mi sem dali.dakujem a pekny vecer
@ketrin1211 obleč si ty podla seba. Načo to sem dávať - šiat na mraky! Ty sama najlepšie vieš v čom sa dobre cítiš, aká náročná na oblečenie si ty, ale aj spoločnosť v ktorej budeš. Ved aj v tých najjednoduchších z tých, čo si tu pridala, môžeš byť na zábave práve ty za hviezdu. Tu na MK je to podla hesla 100 ľudí-100 chutí. Nečítala som príspevky, možno sa opakujem.
ahojte ak hľadáte naozaj krásne šaty v tej najlepšej cene tak určite pozrite www.sonya-shop.sk
moje odporúčanie sú šaty značiek SAF, DEPARE a NIFE
značku si možete vyfiltrovať v hornej lište nad produktami výrobca a tam si zašktnete akú značky sa majú zobrazovať

@ketrin1211 inak, dosť zvláštne, že máš tie šaty doma na figurínach 😎