icon

Poraďte šaty na zábavu

ketrin1211
16. dec 2015

ahojte, idem na štefanskú zábavu a neviem ktoré šaty vybrať-mám blond vlasy.prosím poradte dakujem velmi pekne 🙂

Poraďte šaty na zábavuPoraďte šaty na zábavuPoraďte šaty na zábavu
Strana
z2
alaguema
17. dec 2015

@ketrin1211 inak, dosť zvláštne, že máš tie šaty doma na figurínach 😎

ketrin1211
autor
17. dec 2015

To mam stiahnute z netu 🙂

alaguema
17. dec 2015

@ketrin1211 tak ak tie šaty nemáš, ani by som ich na tvojom mieste nekupovala a zašla do tesca, ako ti tu už radili a za málo peňazí kúpiš aj elegantné šaty, ktoré nepôsobia tak lacno ako tie, ktoré si stiahla z netu 🙂

ketrin1211
autor
17. dec 2015

Toto je posledna foto ak nic tak zajdem potom ozaj do tesca

ketrin1211
autor
17. dec 2015

tehlová farba

santafe
17. dec 2015

@ketrin1211 tie linky, co sem dali @deltaa a @viera 27, pozrela si si ich vobec? take nieco hladaj, dali ti tip na velmi pekne saty. z tych co si dala ty, a dala si ich hodne, ani jedny. ale chapem, aj to, ze ak ma niekto uplne iny vkus, tazko ta budeme presviedcat, ty aj tak budes hladat to "svoje". nemas nablizku H&M, ze by si tam skocila, tiez sa tam daju najst aj nie drahe kusky, ci uz saty, bluzky, halenky, nohavice, saka...

natalym
17. dec 2015

Zvláštny vkus. Koľko máš rokov?

nikuliak
17. dec 2015

@ketrin1211 Tie modré určite nieee. To je fakt tak na doma, možno do záhrady, ale na oslavu by som si ich nedala.

prasiatko30
17. dec 2015

T
@natalym tiez mi pripada taky trznica rules 😥💃🏻

jeennyv
17. dec 2015

@natalym ma 33 ja som sa jej to tiez pytala...lebo tiez sa mi zdali tie saty cudne pre taku hodne starsiu damu....

ketrin1211
autor
17. dec 2015

Dakujem za rady idem pobehat tie stranky co ste mi sem dali.dakujem a pekny vecer

natalym
17. dec 2015

@jeennyv No dovoľ ja mám 43 a nemyslím si, že som hodne staršia dáma.......... 😝
33 je najlepší vek ale takto by som sa ja neobliekla ani teraz a to som skôr konzervatívna.

staronova
17. dec 2015

@ketrin1211 obleč si ty podla seba. Načo to sem dávať - šiat na mraky! Ty sama najlepšie vieš v čom sa dobre cítiš, aká náročná na oblečenie si ty, ale aj spoločnosť v ktorej budeš. Ved aj v tých najjednoduchších z tých, čo si tu pridala, môžeš byť na zábave práve ty za hviezdu. Tu na MK je to podla hesla 100 ľudí-100 chutí. Nečítala som príspevky, možno sa opakujem.

jeennyv
17. dec 2015

@natalym ale ja tvoj vek vobec neriesim :D ja som to myslela tak, ze to nie su saty pre baby v takom veku, aj som povedala, ze moja mamca ma 50 a nenosi take...proste podla mna je to velmi konzervativne a mala by si dat nieco smrncovnejsie a viac rajcovne, kedy ked nie teraz....

natalym
17. dec 2015

@jeennyv Súhlasím. 😉

sonyap111
20. aug 2016

ahojte ak hľadáte naozaj krásne šaty v tej najlepšej cene tak určite pozrite www.sonya-shop.sk

moje odporúčanie sú šaty značiek SAF, DEPARE a NIFE
značku si možete vyfiltrovať v hornej lište nad produktami výrobca a tam si zašktnete akú značky sa majú zobrazovať

Strana
z2