Poraďte šaty na zábavu
ahojte, idem na štefanskú zábavu a neviem ktoré šaty vybrať-mám blond vlasy.prosím poradte dakujem velmi pekne 🙂

To mam stiahnute z netu 🙂
@ketrin1211 tak ak tie šaty nemáš, ani by som ich na tvojom mieste nekupovala a zašla do tesca, ako ti tu už radili a za málo peňazí kúpiš aj elegantné šaty, ktoré nepôsobia tak lacno ako tie, ktoré si stiahla z netu 🙂
Toto je posledna foto ak nic tak zajdem potom ozaj do tesca
@ketrin1211 tie linky, co sem dali @deltaa a @viera 27, pozrela si si ich vobec? take nieco hladaj, dali ti tip na velmi pekne saty. z tych co si dala ty, a dala si ich hodne, ani jedny. ale chapem, aj to, ze ak ma niekto uplne iny vkus, tazko ta budeme presviedcat, ty aj tak budes hladat to "svoje". nemas nablizku H&M, ze by si tam skocila, tiez sa tam daju najst aj nie drahe kusky, ci uz saty, bluzky, halenky, nohavice, saka...
Zvláštny vkus. Koľko máš rokov?
@ketrin1211 Tie modré určite nieee. To je fakt tak na doma, možno do záhrady, ale na oslavu by som si ich nedala.
T
@natalym tiez mi pripada taky trznica rules 😥💃🏻
Dakujem za rady idem pobehat tie stranky co ste mi sem dali.dakujem a pekny vecer
@ketrin1211 obleč si ty podla seba. Načo to sem dávať - šiat na mraky! Ty sama najlepšie vieš v čom sa dobre cítiš, aká náročná na oblečenie si ty, ale aj spoločnosť v ktorej budeš. Ved aj v tých najjednoduchších z tých, čo si tu pridala, môžeš byť na zábave práve ty za hviezdu. Tu na MK je to podla hesla 100 ľudí-100 chutí. Nečítala som príspevky, možno sa opakujem.
ahojte ak hľadáte naozaj krásne šaty v tej najlepšej cene tak určite pozrite www.sonya-shop.sk
moje odporúčanie sú šaty značiek SAF, DEPARE a NIFE
značku si možete vyfiltrovať v hornej lište nad produktami výrobca a tam si zašktnete akú značky sa majú zobrazovať

@ketrin1211 inak, dosť zvláštne, že máš tie šaty doma na figurínach 😎