icon

Poraďte slovenské piesne na poslednú rozlúčku

milka20
4. mar 2026

Dobrý deň, chcela by som dať zahrať otcovi neaku pieseň na poslednú rozlúčku. Prosím poradne neviem nič vhodne nájsť. Neaku Slovensku nie modernú.

Strana
z2
4stanka4
4. mar 2026
@luciakovacova0603

Boli sme raz milovani,od P.Haberu

@luciakovacova0603 presne som chcela napísať túto pieseň. Raz keď zomriem, chcem aby mi ju zahrali na pohrebe

alessia443
4. mar 2026
anonym_f25bb0
4. mar 2026
@226lenka

Môže byť česká? Michal Tucny - Tam u nebeských brán
Petr Spálený - Až mne andelé
Jana Kirschner- Pokoj v duši
Karel Gott - Srdce nehasnou alebo Už z hôr zni zvon

@226lenka Tu od Spálený až mé Andele chcela som aj ja napísať ta je krásna smutná a text sa hodí na tak smutnú príležitosť

anonym_f25bb0
4. mar 2026
@anonym_1a10d3

Nejaky/nejaka.

@anonym_1a10d3 To fakt taky koment autorka ma iný problém momentálne ako riešiť gramatiku pomýlila sa stalo sa🙉

anonym_1a10d3
4. mar 2026
@anonym_f25bb0

@anonym_1a10d3 To fakt taky koment autorka ma iný problém momentálne ako riešiť gramatiku pomýlila sa stalo sa🙉

@anonym_f25bb0 Nepomylila. Napisala to 2x.

anonym_b6aba2
4. mar 2026

Lukáš Leščišin : Život sa mi skončil.
Prijmi úprimnú sústrasť.

zuzanka.zuzu
5. mar 2026
@anonym_1a10d3

@anonym_f25bb0 Nepomylila. Napisala to 2x.

@anonym_1a10d3 no a?

sisamisaaa
5. mar 2026
@krasneleto

@milka20 rozhodne by som dala nieco , co mal rad, bez ohladu na to, ci sa to hodi alebo nie

@krasneleto y sme takto chceli a zamietli to že sa na pohreb nehodí. Pohádala som sa s cintorínom ale nie. Proste nie a hotovo.

krasneleto
5. mar 2026
@sisamisaaa

@krasneleto y sme takto chceli a zamietli to že sa na pohreb nehodí. Pohádala som sa s cintorínom ale nie. Proste nie a hotovo.

@sisamisaaa a posledna vola? neviem kde zijes... ale toto je cisto vec rodiny, co sa bude hrat... tak hadam nebude mojmu blizkemu hrat spinarova , len preto, ze niekto cudzi si to mysli... ked tam chcem rolling stones, bude rolling stones... dom smutku je miesto kde sa lucime, nie diktujuca institucia toho, ako to ma vyzerat...

anonym_13dc22
5. mar 2026
@sisamisaaa

@sisamisaaa ja som bola na pohrebe spolužiakovi a to keby si videla, aké tam divoké hrali pesnicky, aj s vulgarizmami slovenskými (asi nejaká punk rokova kapela). Najprv som aj ja pozerala a potom som si povedala, že však to bol on, taký nezavislak, tak sa to k nemu aj hodilo a asi by si to prial. Myslim, že keď toto mu pustili v dome smútku, tak aj Roling stones je pritom ľúbozvučná balada.

sisamisaaa
5. mar 2026
@krasneleto

@sisamisaaa a posledna vola? neviem kde zijes... ale toto je cisto vec rodiny, co sa bude hrat... tak hadam nebude mojmu blizkemu hrat spinarova , len preto, ze niekto cudzi si to mysli... ked tam chcem rolling stones, bude rolling stones... dom smutku je miesto kde sa lucime, nie diktujuca institucia toho, ako to ma vyzerat...

@krasneleto Nech sa páči. cintorín Liptocský Mikuláš. Ešte aj zaslanú fotografiu na vystavenie orezali lebo sa im nepáčilo že mal na nej pivo.

torysheer
5. mar 2026

Závisí od človeka. Za mňa tiež Konečná (Slnovrat)či Musím už ísť (Kelecseny ) , alebo Kríž svuj neseme (Cmorík Nohavica). Otcovi sme dávali Až zitra ráno v pet a Yesterday

karolinakr
6. mar 2026
@milka20

@zabka79 také už dve mám, ešte mi chyba neaka od deti pre otca..

@milka20 to je hrozne, neporadim ti, navždy ju budeš mat spojenu so smrtou citovo blizkeho človeka, nebudeš ju dokazat počuvat bez plaču

karolinakr
6. mar 2026
@jaja20

Kelly family - Who'll come with me. Túto chcem aj ja mať na pohrebe.
Martin Kelecsényi - Musím už ísť

@jaja20 už mam husiu kožu, len to počujem

karolinakr
6. mar 2026
@brendaa

@milka20 úprimnú sústrasť🖤.
Nábožná pieseň "Blíž k Tebe...
Z moderných sa mi páči
1.Karel Gott - Žít.
2.Darina Rolincová - Anjelik môj kde lietaš.
3. Viera Špinarová - Jednoho dne se vrátiš.

@brendaa Vera Špinarova je z Vtedy na Zapade? tak fu...

brendaa
6. mar 2026
@karolinakr

@brendaa Vera Špinarova je z Vtedy na Zapade? tak fu...

@karolinakr 🤨 ako čo? ... Hudbu zložil známy skladateľ Ennio Morricone inšpiráciou bola verzia Mireille Mathieu "Un jour tu reviendras" z roku 1974.
A český text napísal Zbyšek Malý. Pieseň je známa svojím emotívnym prejavom a nostalgickým textom o návrate a spomienkach... /skopir/...
Nie každému sa všetko rovnaké páči😉.
Ja som počula na pohrebe aj pieseň z The Gothfather a nádhera.

margotka17
6. mar 2026

@milka20 Tam u nebeských brán - Michal Tucny

marca12
6. mar 2026
@sisamisaaa

@sisamisaaa To je co za cintorin. Bola som na viacerych pohreboch,kde hrali aj rock,aj metal. Zosnuli mal rad taku hudbu a zelal si ju aj na pohrebe a pozostalym bolo vyhovene v tejto volbe.

margotka17
6. mar 2026
@marca12

@sisamisaaa To je co za cintorin. Bola som na viacerych pohreboch,kde hrali aj rock,aj metal. Zosnuli mal rad taku hudbu a zelal si ju aj na pohrebe a pozostalym bolo vyhovene v tejto volbe.

@marca12 ja som bola tiež na pohrebe, kde hrali ľudovku, keďže zosnulý dlhé roky tancoval v súbore, tak sa to úplne hodilo, nikto to neriešil.

radacak
6. mar 2026

@milka20 boli sme raz milovaní od Paľo Habera alebo ja mám rada aj Leonu Šenkovu Věřim andelúm

sisamisaaa
6. mar 2026
@marca12

@marca12 Nebola som spokojná veru. LM.

mk1111111111
6. mar 2026

Ja byt chlap, tak chem kometu od desmodu. Za mna krasna piesen.

anonym_42dcdf
6. mar 2026

@milka20 Viera Martinová Až na vrcholky hôr,Petr Spálený Až mne andele...

majka2959
14. mar 2026

@milka20 Modlitba (Aleluja) od Emílie Bližniakovej. Úprimnú sústrasť!

mnamko
17. mar 2026

@milka20 Kelecsenyi Musím už ísť

Strana
z2