icon

Porovnanie Apple Watch 10 a Apple Watch SE na šport

6. nov 2024

Ahojte aký je prosím rozdiel medzi apple watch 10 a apple watch se . Hodinky chcem primárne na šport. Ďakujem

autor
•
6. nov 2024

@mirola videla som, myslela som nejaká osobná skúsenosť

gas1201
•
6. nov 2024

lepši vykon, viac funkcii, lepší displej atď atď atď. veď stoja aj raz toľko čiže ty musíš vedieť aký máš budget.
niekto ti napíše že má se a je spoko že lepšie mu netreba, niekto ti napíše že má 10 ale chcel by ultra a čiže ty z tejto info nemáš nič. vážne, musíš si ty naštudovať všetky tie funkcie a ty si musíš povedať či sa ti to oplatí resp. koľko peňazí chceš za nich dať

andaluzia12
•
6. nov 2024

Mám SE. Som s nimi vcelku spokojná, avšak baterka vydrží len 1 deň (aj úplne nové hodinky), max. 2 dni, pri minimálnej, resp žiadnej aktivite…ale takto slabá vydrž je u všetkých Apple Watch

autor
•
6. nov 2024

@gas1201 peniaze nezaložia, no tie se majú 44mm čo mne bolo akurát na ruku, a 10 42 a 46mm

wade
•
6. nov 2024

pri 46 a 44 je to len velkost dipsleja. Hodinky su rovnako velke. Ak ti sedia 44 SE2, budu ti aj 46 Series10. Ako sa pise vyssie - 10 su jednoznacne lepsie vo vsetkych parametroch - pre mna zasadna vec - Always on displej. Ukazuju cas stale, aj ked mas dole ruku. Hlavne ak chcem letmo pozriet na hodinky, tak mi to chyba. Tiez su oproti SE trosku tensie - co by ti mohlo vyhovovat. Ale stoja raz tolko a - ak ti ide len o sport - SE2 urobia skoro rovnaku sluzbu.

kittykat22
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
6. nov 2024

@wade ďakujem za super popis, takže keď mi boli na ruku akurát 44 tak s 46 nebude žiadny problém