icon

Poškodené veci

22. feb 2022

Ahojte.
Je to takéto moje postazovanie sa, som z toho smutná. Pisem anonyme,lebo...lebo je tu taká možnosť,a pre niekoho moze byt môj problém blbosť, tak radsej takto...

Idem k tym poskodenym veciam. Čokoľvek kupime,sa nam do týždňa dvoch poškodí,alebo už príde poškodené,a potom zacne tortura s reklamáciu, vrátením. Malo kedy to je bez problémov.
Vymenujem ..susicka preliaceny plechový panel, funkčnosti nebráni, ale ...
Matrac prišiel špinavý zvnútra ako je poťah,
Novucicka autosedačka, suchnuta pri prekladani do druhého druhého auta (tu je jasné ze je to o ludskej činnosti,šmatlavosti,o.k stane sa,ale ..)
Komposter na záhrade,ako fúkal vietor urvalo poklop,
A vedela vy som menovať este viac...
Celkovo,hej,dostanem napísané ze su to len veci,a veci majú slúžiť,a spotrebný materiál to je, ale nech to aspoň rok je také aké ma byt,a nie do týždňa sa nieco poškodí, aj sere ma toooo😒😒😒

kandelabra
22. feb 2022

áno, je to blbosť a sú to len veci, ale vie to tak strašne človeka vyčerpať... a hlavne ak je to stále niečo, ešte jedno nevyriešiš, druhé už sa pokazí, tešíš sa na nové že bude zas chvíľu pokoj, miesto toho riešiš reklamácie. Si poviem, má mi to uľahčiť život a miesto toho zbytočne skomplikuje. Nič sa nedá robiť, občas si treba nájsť miesto kde ma deti nepočujú a zanadávať, nech sa mi uľaví, nádych, výdych, a ide sa ďalej 🙂

simca06022011
22. feb 2022

treba si davat na veci pozor a neriesit reklamacie, alebo sa proste nad tym nepozastavovat (ja som vsetko v dome prezivala tazko.. a co ti poviem, chlapovi rpislo zle a ogracal mi v obyvacke 40tisicovu podlahu... nikdy viac to nebude ako predtym :D mala som sa zabit? alebo co som mala urobit)...
by ma zaujimalo co z tychto popisanych veci si reklamovala? Fakt zo zaujimavosti :D

autor
22. feb 2022

@kandelabra ved to že blbosti su to,veci,ucedimujem si ake srack riesim, ze iný ma existenčné problémy a ja tu toto...

@simca06022011 no, sušičku prisiel servisak,ze preliacina nebrani uzivaniu...matrac som fotila,poslali mi velmi pekne ospravedlňujeme sa a 25%zlavu na ďalší nákup (kód som uz tu posunula inej zene,) ...och a sánky som neopisala... krivé,a po odhalení z folie normálne na drev.tyckach mysacie bobky...panura co jek parti e-shop,ze jej mam poslat sane na moje nálady,a az tak mi vráti prachy...no sprostá som bola,ked.som.kupila od nej,ale nemat ani prachy ani sane,tak som ich vydrhla,savo,smirgel a muz ich nejak narovnal,presruboval...😒☹️ Ozaj skrátka je to na nervy, ale uz mi je trochu lepšie, to ze to napíšem,sa mi uľaví,a aj ze trošku mi tu uznáte pocity😃 ma to výchovný charakter toto. Diky zeny.

karolinakr
22. feb 2022

Niečo ti nosi smolu