Poslala som zasielku do SATRA a vraj neprišla. Ako mám postupovať?
Dobry poradte mi poslala som do Satra naspet prislusenstvo a po dlhej dobe mi volali ze tam nedosiel a budem musiet cely zaplatit a podaci listok uz nemam neviem co robit
@vizvaryova1 treba si odkladat podacie listky a takto sa to uz asi nevypatra, odporucam si podaci listok ponechat kym si neoveris ze to co si poslala aj prislo..
@vizvaryova1 v systeme pošty sa nedá dohladat číslo podacieho lístka podla adresy odberatela ? skus u vás na pošte...aj ked obsah zásielky asi nevieš dokázat..
@vizvaryova1 a na poste by to nevedeli najst? Myslim, ze ten papierovy pod.listok ona pretukava do pc. Ak sa teda nemylim. Ak vies den podaja mozno by to pani vedela najst. Je mozne ze balik je u nich na poste a len nedostali oznamenie o ulozeni zasielky. Mozno by stalo zato najprv zavolat na ich postu. Asi po 18 dnoch by sa mal tebe vratit ako neprevzata zasielka.
ak nemáš podací lístok zásielku pošta ani nebude hľadať, neostáva nič iné ako zaplatiť a v budúcnosti odkladať podacie lístky alebo používať EPH, kde sú údaje automaticky uložené
Odporúčam aj po odoslaní zásielku sledovať na stránke pošty, či bola doručená

@vizvaryova1 poradim iba pre buducnost. Zriadit si na https://eph.posta.sk/ ucet. Potom tam mas registrovane vsetky svoje zasielky,baliky..okrem obycajnej listovej. Cele roky. Lebo takto uz asi tazko nieco dokazes....