icon

Poštár na dedine

bazarik2021_
7. sep 2022

Zdravím som na materskej a nemám sa možnosť dostať do mesta na poštu keď že mám malé dieťa
Bývam na dedine chodí poštar s poštárkou
Nebol problém
Ale posledné tri dni poštar neotvara dvere aby si ľudia mohli vybaviť alebo poslať balíky
Nechápem tomu
Len sedí v aute a nič viac počká par minút a odíde

bert22
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ tak to mate teda velmi zvlastne :D nechapem takyto pristup, fakt nie. mala dedina a musis riesit este taketo veci. porazilo by ma.

nelca84
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ Dobrá Niva predsa poštu má.
Ten poštár je možno len doručovateľ a nemá možnosť prijať podaj. Čo takto si zavolať na príslušnú poštu a opýtať sa? My to ťažko budeme vedieť.

solange7
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ postar neotvara dvere na aute... Aj si skusila trhnut kluckou? 😀
Tvoja obec nema postu? Ked ti pride zlty listok kam si chodis po postu?

bazarik2021_
autor
•
7. sep 2022

@solange7 no však je to žltá dodávka z pošty on sedí v predu a vždy zvykne otvárať dvere vzadu a tam si ľudia vyberajú a posielajú postu ale posledne tri dni nič len sedí v predu a keď mu klopem na okno tak ignor

bazarik2021_
autor
•
7. sep 2022

@nelca84 no ja nebývam priamo na dobra nive ale obec patrí ku dobra nive
A odjakživa to tak funguje a posledne tri dni je to zvláštne

sense
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ tak prejdi na postu alebo zavolaj na postu a spýtaj sa ci tieto služby už neponukaju

nelca84
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ ak je to par dni, mozno je od septembra nejaka zmena. Snad necakas, ze to vytelefonujeme za teba 🙈 my tu nie sme vestice

1didiana1
•
7. sep 2022

skusila by som si zavoalt na postu a zistila by som si, ako teraz funguju. ako nemas co oneho spravit alebo sipotom len zajst nejako na postu osobne

solange7
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ takze ked podides k dodavke a vizualne kontaktujes vodica, tvari sa ze je priesvitny a ignoruje ta? 😀
Lebo podla mna by si sa mohla spytat aj priamo jeho, co je vo veci a ci sa nieco zmenilo.

srferreira
•
7. sep 2022

@solange7 tiez si neviem predstavit situaciu, ze ona mu klope ma okienko a on ani obraz ani zvuk. Ja nic ja muzikant 🤷‍♀️
Autorka postar sedi a kuka do blba ci ako?

elizabet173
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ keď klopeš poštárovi na okno, on len sedí ako socha a ani nepootvorí okienko, aby sa spýtal, čo chceš? Možno by pomohlo, keby si mu to okienko začala natierať farbou, asi by sa pohol

bazarik2021_
autor
•
7. sep 2022

@srferreira poštar je nepríjemný prehovorí len keď idem niečo poslať a povie len sumu koľko mam zaplatiť inak keď sa niečo opýtam neodpovedá

brembo
•
7. sep 2022

zavolaj na poštu. Ked tá služba je ešte aktuálna,tak podaj stažnost. No podla mna,ako teraz pošta škrtá rozpočet,tak tu službu zrušili.

vlasta1818
•
7. sep 2022

@brembo aj to je inak možno pravda. Ak im siahli na plat, tak sa nie je čo čudovať, že sa mu proste nechce robiť veci navyše

bazarik2021_
autor
•
7. sep 2022

@vlasta1818 nasla som toto

nelca84
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ no vidis, tym si mala zacat a nie pytat sa na MK, kde o tom nemozme mat ani sajnu

srferreira
•
7. sep 2022

@bazarik2021_ no teda ako odpovedat by mohol.

brembo
•
8. sep 2022

@bazarik2021_ šikulka🙂