icon

Postavičky Stikeez z Lídlu

reny363
18. júl 2014

Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??

micikatka
7. aug 2014

@bambulenka mam sharkyho za postovne, mate zaujem?

horana
7. aug 2014

@nikuskaa45 tak to uspesne pochybujem nakolko my robime dost velke nakupy pre celu nasu rodinu a kedze Lidl je nas najblizsi obchod kupujeme tam gro veci, a par krat nam aj navyse uz peknych par tychto figurok dali, ale by sme museli pol ochodu vykupit aby za hentolko x10E bolo + tych par co niekedy niektory predavac niekde navyse prihodi, aby sme sa na hentake mnozstvo dostali odkedy zacala ta akcia. Dam ruku do ohna ze to nema "len tak" viac, skratka ja sice tym predavackam drzim palce v prilepseni k ubohym platom ale zas toto by mohli fakt radsej rozdat niekomu kto vidia ze pri pokladni deticky stoja a chudere mamicke chyba par centov do desateuroveho nakupu a oci pucia deti a predavacky nic. Viac by ich to na dusi zarialo a osudovo aj stedrostou spat vratilo v inej forme.

nikuskaa45
7. aug 2014

@horana uz ked tak tie postavicky sa daju kupit aj na aliexpresse a aj v dracikovi... mbe ich dava viac ludi aby som ich predala... a ja to nezbieran naco... ale po tomto ako vidim ako sa ludia nad tym pohorsuju asi kaslem nato... nech si to kazdy predava sam

nikucika
7. aug 2014

Dobrý deň.

@horana
Nám by chýbali už len nejaké posledné kusy ak by ste ešte mala za poštovné (sharky, hip-hop, bunny guinny, giry joe, fido, snaky, puff-puff) ak by sa ešte niečo našlo z týchto ĎAkujem

nikucika
7. aug 2014

Ak by niekto mal na výmenu potrebujeme (sharky, hip-hop, bunny guinny, giry joe, fido, snaky, puff-puff, chompy)
na výmenu máme ( ely, frankey, piggy, papsy) ĎAkujem

monkyszv
7. aug 2014

chýbajú nám už len 4 figúrky fido, puffy, gloo-gloo, guinny
na výmenu máme bunny, piggy, cow, papsy, orby, chompy, sharky, frankey, moody

harmi
7. aug 2014

baby z petrzalky, okolie drazdiaku, darujem tieto co nam ostali 🙂

ked vidim ako to niekto predava je mi tazko 😝 ze vam to nestoji za tu radost to rozdat detickam ktorym chybaju a v lidloch uz ani nebudu ked ich davali niektorym aj po 10ks aby sa toho co najskor zbavili. moja mama dnes bola svedkom ze sa chlapcek ktory bol v lidli s babkou rozplakal ked mu povedali ze uz niesu.
to by som chcela vidiet tu sumu, ktoru si niekto za tento gumeny miniaturny vylisok vypyta 😝

ale je to kazdeho vec....

janka200
7. aug 2014

@horana dobry den mi potrebujeme:Orby,Kitii,Cow,Ely,Bunny dakujem ak su este aktualne.

wilma
7. aug 2014

ahojte potrebujeme posledné 2 MODDY a PUFF-PUFF na výmenu máme rôzne 🙂

harmi
7. aug 2014

babulky viac sa vas ozvalo mi do IP. aby som nemusela kazdej zvlast pisat tak tu hromadne- postou nieeeee prosiim. ja vobec nechodievam na postu lebo to je u nas jedna velka katastrofa. nejde mi o postovne ale o postu ako taku ☹ a aj moj otec ma este nejake ked k nemu pojdem tak vam potom pridam foto ktore este mame naviac.

ak sa neozve nikto z petrzalky tak potom sa ozvem podla poradia ako ste mi pisali IP

horana
7. aug 2014

Baby vsetky co ste mi pisali, uz som vsetky rozdala, napor v poste bol velky, co este dostanem do buduceho tyzdna ma byt tusim ta akcia do konca, potom dam opat do placu posledne kolo prebytkov. U nas v Lidli maju zatial dost a kedze buduci stvrtok maju zase raz akciu na softshellove bundy, co zas bude mela, tak nam hadam zas dalsie pribudnu. 🙂

bambulenka
7. aug 2014

@micikatka dakujem pekne, ale uz som zohnala vsetkych... 🙂

trtolienka
7. aug 2014

@harmi Ahoj. Jej, mas prosim este volne....malemu chybaju posledne dva kusy- modry delfin a puf-puf..ruzova priserka. Ak by nahodou boli volne aj hrosik a zlta rybka, aj tie - tie vsak nie pre mna, ale kamaratke. Dakujem

hedviga1
7. aug 2014

chyba nam uz iba igor, nemae ho niekto? najlepsie niekto z trencina

otrusinka
7. aug 2014

Ahojte, potrebujeme Cheezz a máme na výmenu Orby, Papsy, Puff-puff a dolfy.

mami.sk
7. aug 2014

ahojte ,
potrebujeme už len žltú rybku GLOO-GLOO .

Na výmenu máme : Moody - 2 x, Snaky 3x, Frankey - 2 x, Chompy - 1x, Puff-puff 5x, Orby - 2x, Igor 3x, Fido 1x, Puffy 1x, Kittie 1x, Papsy 2x, Cow 1x, Piggy 1x, Loggy 2x, Sharky 1x, Dolfy 1x, Ely 3x, Giry Joe - 1x, Hip-hip 2x, Froggy 1x

murkodm
7. aug 2014

Chyba nam este :
piggy
froggy
loggy
igor
sharky
papsy
gloo-gloo
hip hip

ak uz niekto nepotrebuje a ma nazvys boli by sme velmi vdacny....dakujem pripadne kupim do 0,30€ prosiiiiiim

nikuskaa45
7. aug 2014

ponukame na predaj stikeez figurky cela sada viac ip

trtolienka
7. aug 2014

@mami.sk Ahoj. Rybku zial nemam, ale chcem sa opytat, ci ponukas aj na predaj..ak ano, aka je cena? Dakujem

karkulka2
7. aug 2014

Kamoska aktualizuje,zostalo jej na predaj chompy, kittie,froggy ak niekto potrebuje.

paralenkap
7. aug 2014

mame chompy, igor, bunny, piggy,sharky, guinny,dolfy.

potrebujeme: snaky, cheezz, orby, puffy, kitie, loggy a gloo-gloo.

Ak sa vieme dohodnut na vymene, piste ip.

Dakujem

z.k
7. aug 2014

Ahojte máme na výmenu : cow,snaky,froggy,hip-hip,dolfy

potrebujeme:kittie,moody,guinny,cheez,frankey,giry-joe,puffy,ely

petkaally
7. aug 2014

maminky, neprodate mi nektera postavicky Stikeez? Do Lidlu skoro nechodime a dcera je videla u znamych a tak bych ji je chtela sehnat. Dekuji.

petkaally
7. aug 2014

nabidky prosim do IP...dekuji..nejlepe od jedne maminky co nejvice postavicek.

mami.sk
8. aug 2014

@trtolienka žiaľ figúrky nepredávam, posunieme synovcovi keď naplníme album 😉

nikuskaa45
8. aug 2014

ponukame na predaj figurky cela sada viac ip

nikuskaa45
8. aug 2014

Ponukam na predaj cela sada viac ip

miku1
8. aug 2014

@maca_p Prešlo pár dní a tu lietajú cifri za predaj, že sa človek nestačí diviť 🙂

bebka05
8. aug 2014

mám na výmenu: GUINNY, FRAKEY, DOLFY, PIGGY, COW, FIDO, PUFY
potrebujem: 1x SNAKY, 1x ORBY, 2x IGOR, 2x LOGGY, 1x GLOO-GLOO

katka1274
8. aug 2014

Ahojte mi mame na vymenu zltu rybku 3x, kacicku, zabku a ruzovu macicku. Sme z prievidze