Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Mamičky môžem sa opýtať? To sa stym dá nejak hrať?máme pár postavičiek voľné pohodene V byte.
ahojte ma niekto na výmenu postavičky z lidlu?
ahojte na výmenu mám Beany Boo Russl Toodalou Drup Goupy Winker Mr. squid ak niekto chce mne chýba Hi Lobby Sweety Oscar Roxx Ballon Clam Turbo Billy Tuffy Kha Chukapi Fuzzle Nohorse Cragy dakujem
@cutka mam pre vas na vymenu 3
nemá niekto na výmenu prázdnu ponorku? vymením za postavičky dakujem
Ahojte vie mi niekto napísať z čoho sa skladá celá výbava stickeez postavičiek? Ďakujem
@mandarinka34 ano da sa s nimi hrat,ked je kufrik..je tam spolocenska hra na sposob clovece nehnevaj sa
ahojte nemá niekto na výmenu Hi Lobby Turbo Fuzzle Clam Nohorse Cragy Sweety oscar Roxx? vymením za akúkoľvek
ahojte vedel by mi niekto zohnať ešte ponorku? vymením za figúrky Ďakujem pekne
nemá niekto na výmenu náhodou swetty oscar hi lobby roxx clam turbo fuzzlenohorse cracragy? dakujem ak niečo máte alebo potrebujete napíšte mi
kto daruje postavicky za nieco odomna z bazaru?
ahojte vie mi ešte niekto zohnať ponorku? Ďakujem
Sranda mame 5 figúrok a z toho3 fuzzle vsak to ani mozne neni :(
nemá niekto náhodou na výmenu Hi Lobby Swety Roxx Oscar a cragy? Dakujem ak chce niekto niečo vymeniť nech mi napíše
ahojte nemá niekto na výmenu lobby roxx turbo nohorse fuzzle ? dakujem vymením za čokoľvek
Ahoj, potrebujeme oscar, goupy, clam, winker, cragy, mr.squid, kha
Na vymenu ollie, fuzzle, lobby, drup, toodalou
Svagrina a aj pre nu
Potrebuju goupy, billy, mr.squid
Na vymenu winker, sweety, 3xclam, kha, toodalou, cragy, beany, roxx, tuffy, nohorse, 2xrusl, 2x chUkapi, 2x hi, fuzzle,
Piste, najlepsie by bolo, co najviac, dakujem
@pevelu mam billy a mr.squid ,potrebujeme lobby,hi vymenite?
zháňame tieto figúrky stikeez: Toodalou, Winker,Ballon
na výmenu máme: Oscar,Ttuffy,Russel, Nohorse, Hi, Drup
Prosim vas, myslite ze kufriky este doplnia? U nas v nasom lidl som nevidela :-/ alebo vedel by nam niekto kupit?
Vcera som este kupil, tiez neboli a uz ich doplnili
dakujem, budem musiet skusit zas...@mishutka12
Ahojte, máme chukapi, clam, tuffy a chýba nám ich teda hodne 😀

@brumka ďakujeme za ochotu, zatiaľ sme sa dohodli s nanulka24 🙂