Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
@miriamrecka snad viac ludi napise adminovi, lebo tu tolko ludi klame, a stale jej dalsi a dalsi naletia...
Baby, chybaju mi: Oscar, Beany, Boo, Goupy, Turbo a Nohorse. Na vymenu mam: Billy 3 ks, Tuffy, Balloon, Russl, Ollie.
@rainbow1313 priznam sa ani ja som nečitala forum..napisala ja som odpísala a poslala...neriešila som ..ale asi som mala..ani mi nenapadlo,že by neposlala....aj minulu seriu som takto menila a všetko dopadlo ok...ale človek sa učí na svojich chybach..
@miriamrecka treba citat forum a aj pozriet hodnotenie ci ma dana osoba na bazari, podla toho si overite aspon z casti cloveka... a taktiez aj ako dlho je registrovany...
ja som strašne dôverčiva....neverila som ,že by ma vobec mohla oklamať..čo už..poučena som... 😉 🙂
Mam este na predaj: Sweety, Lobby, Beany, Goupy, Clam, Turbo, Roxx, Mr.Squid, Ollie, 2x Nohorse. Cena za kus 0,40e.
Potrebujem ROXX.
Na výmenu máme TUFFY, OSKAR, BALLON, TOODALOU, MR.SQUID.
ahojte je tu niekto kto preda viac kusov za dobru cenu ?cyba nam kha,turbo,oscar,hi,lobby,billy,goupy,cragy,ballon,oliie bud za nieco vymenim alebo za postovne ak je tu taky dobry clovek lebo nasho drobca by to potesilo mooc alebo aj kupim ale fakt nie za premrstenu cenu dakujem
Ahojte, potrebujem este drup, mr.squid, balloon, kha a na vymenu mam boo. Dakujem.
Mam Sweety, Roxx, Mr.Squid, Nohorse. Vymenim za Ollie a Chucapi.
abbieka..mozem Vam poslat boo
@abbieka ja mám boo, tuffy aj cragy, nám chýba ešte hi, lobby, beany, winker a drup. vymeníme?
Mam poslednych Stikeez: Sweety, Lobby, Toodalou, 2xRoxx
@littledevil ahoj ak predavaš odkupim sweete, lobby aj toodalou
kupim oscar,turbo,baloon,cragy,hi,kha
na výmenu máme sweety,lobby,beany, clam, ollie, mr.squid, balloon,russl, ...

@rainbow1313 ip poslana...tak dufam,že to dorieši...dakujem