Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Ahojte. Vzhľadom na viacero problémov dostáva používateľka @cutka zákaz prispievať v celom Fóre a zároveň zákaz vymieňat hračky (Lidl, Tesco, Billa a pod.) na celej stránke. V prípade porušenia tohto zákazu jej bude zablokovaný prístup na celú stránku. Ďakujem za porozumenie.
Pekný deň prajem 🙂
Mário Šmýkal
Modrý koník Team
@mariosmykal lenže ona to všetko robi cez ip,plati to aj vtedy?
@kvet1 Zákaz vymieňat hračky (Lidl, Tesco, Billa a pod.) na celej stránke platí aj pre IP. Ak v tom bude pokračovať, jej účet bude zablokovaný.
Kúpime Turbo, Chukapi a Toodalou. Najlpešie spolu :D
@mariosmykal konecne a dakujeme, ze sa to zacalo riesit... Velka poklona pan admin, velmi nas to vsetkych potesilo, ze s cutkou uz tu bude klud, kedze vela ludi tu kvoli nej bolo nestastnych... a hlavne tie deti, ktore boli smutne, ze nic nedostali od nej... Este raz DAKUJEME 🙂
Dobry den, nema niekto na predaj prazdny kufrik Stikeez z minulej serie? Za normalnu cenu. Dakujem
Aktualizovane:
Už len ponúkame: Hi, Beany, 2 x Boo, Billy, 3 x Fuzzle, Drup, 2 x Cragy, 2 x Ollie, 2 x Russl
Vymenim 2 Sweety a 3 Hi za posledneho chybajuceho 10 Billy
Dobrý večer, nemá náhodou niekto na predaj neotvorené balíčky? Vďaka🙂
@mariosmykal ja som si neskoro prečítala tvoj príspevok...prepáč a kľudne mi to môžes vymazať....dúfam, že ma nebloknes ☹ 😅
@maria263 Ty môžeš, jednalo sa len o používateľku cutka 🙂
Aktualizovane:
Už len ponúkame: Boo, 2 x Fuzzle, Cragy, 2 x Ollie, Balloon
@mariosmykal ďakujem 🙂
Aktualizujem, že už nemám ani jeden kus stikeez doma, všetky sú fuč, takže ponuka už nie je platná 🙂
Dobry vecer, nema niekto na predaj kufrik z prvej serie? Dakujem
Dobrý večer za koľko máte jedneho tučniaka
Ahojte, potrebovala by som zo starej série Igor, Snaky, Dolfy. Máte niekto na predaj, prípadne výmena (1aj2séria).
Dobrý večer mohla by som sa opýtať či mi biete aj predať tučniaka
Dobrý večer mohla by som sa opýtať či mi viete aj predať tučniaka
@nikolkaoravcova mám tučniaka
ja mam plnu igelitku postaviciek baby. za postovne a balne poslem, ale moje balickz cakajte v horizonte 2tyzdnou. ja pocas tyzdna robim 12 hod.denne, nestiham
ja vam dam celu seriu za 2e s postovnym a balnym. posta s obalkou + vaha obalky je cca 1,35 lebo ked tu citam, ze 0,60e je mi zle
Ahojte 🙂 kúpim celú zbierku aj s kufrikom z prvej série... Prosím, ponuknite... ;) ďakujem
Prosim nema niekto kufrik k prvym stikeez?rada kupim

@tolulu to je super ze FUZZLE este mate, len co Vam ja teraz ponuknem, ked uz mate vsetko 🙂