Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
Ahojte. Vzhľadom na viacero problémov dostáva používateľka @cutka zákaz prispievať v celom Fóre a zároveň zákaz vymieňat hračky (Lidl, Tesco, Billa a pod.) na celej stránke. V prípade porušenia tohto zákazu jej bude zablokovaný prístup na celú stránku. Ďakujem za porozumenie.
Pekný deň prajem 🙂
Mário Šmýkal
Modrý koník Team
@kvet1 Zákaz vymieňat hračky (Lidl, Tesco, Billa a pod.) na celej stránke platí aj pre IP. Ak v tom bude pokračovať, jej účet bude zablokovaný.
@mariosmykal konecne a dakujeme, ze sa to zacalo riesit... Velka poklona pan admin, velmi nas to vsetkych potesilo, ze s cutkou uz tu bude klud, kedze vela ludi tu kvoli nej bolo nestastnych... a hlavne tie deti, ktore boli smutne, ze nic nedostali od nej... Este raz DAKUJEME 🙂
Dobry den, nema niekto na predaj prazdny kufrik Stikeez z minulej serie? Za normalnu cenu. Dakujem
Aktualizovane:
Už len ponúkame: Hi, Beany, 2 x Boo, Billy, 3 x Fuzzle, Drup, 2 x Cragy, 2 x Ollie, 2 x Russl
@mariosmykal ja som si neskoro prečítala tvoj príspevok...prepáč a kľudne mi to môžes vymazať....dúfam, že ma nebloknes ☹ 😅
Aktualizujem, že už nemám ani jeden kus stikeez doma, všetky sú fuč, takže ponuka už nie je platná 🙂
Ahojte, potrebovala by som zo starej série Igor, Snaky, Dolfy. Máte niekto na predaj, prípadne výmena (1aj2séria).
ja mam plnu igelitku postaviciek baby. za postovne a balne poslem, ale moje balickz cakajte v horizonte 2tyzdnou. ja pocas tyzdna robim 12 hod.denne, nestiham
ja vam dam celu seriu za 2e s postovnym a balnym. posta s obalkou + vaha obalky je cca 1,35 lebo ked tu citam, ze 0,60e je mi zle
Ahojte 🙂 kúpim celú zbierku aj s kufrikom z prvej série... Prosím, ponuknite... ;) ďakujem

@tolulu to je super ze FUZZLE este mate, len co Vam ja teraz ponuknem, ked uz mate vsetko 🙂