Potrebujem pomoc admina
Potrebujem pomoc admina som na mobile a mi to tu ukazat ze na koho sa mam obratit
@mbenedikov @bamboa: Adminka problémov v bazári - má na starosti problémy v bazári a ich riešenie (Spravuje skupinu Mám problém s obchodom v bazári: Ako to riešiť? https://www.modrykonik.sk/group/7748/detail/)
@xxxxxnnnnn Ďakujem pekne za info... 🙂
mozem poprosit pomoc admina?
Pomoc admin!
rusalinka: Adminka blogov a skupín - má na starosti otázky a sťažnosti na používanie a aktivity v blogoch a skupinách
srdiecko4u: Adminka inzerátov - má na starosti otázky a sťažnosti na správnosť inzerátov a používanie bazára
bamboa: Adminka problémov v bazári - má na starosti problémy v bazári a ich riešenie
xxxxxnnnnn: Adminka fóra - má na starosti otázky a sťažnosti na používanie a aktivity vo fóre
@xxxxxnnnnn dakujem
rusalinka: Adminka blogov a skupín - má na starosti otázky a sťažnosti na používanie a aktivity v blogoch a skupinách
srdiecko4u: Adminka inzerátov - má na starosti otázky a sťažnosti na správnosť inzerátov a používanie bazára
bamboa: Adminka problémov v bazári - má na starosti problémy v bazári a ich riešenie
xxxxxnnnnn: Adminka fóra - má na starosti otázky a sťažnosti na používanie a aktivity vo fóre
ahoj ak si ešte aktívna adminka riešis tu prosím aj sťažnosti v rámci fóra alebo kde to mam riešiť? Vdaka
Chcem nahlásiť nevhodný komentár alebo celú diskusiu vo fóre (urážky, vulgarizmy, reklamu, spam…)

Dobrý deň, píšem vám ohladom jednéj pani na modrom koníku pod menom maminkadomky, ktorá má už vela negatývnych hodnotení a stále nebola pozastavená, oklamala vela mamičiek, či už pri výžmene, alebo pri prevzatí peniazov a neodoslaní tovaru... Poprosím vyjedrenie...