icon

Potrebujem pomoc admina

majka2
12. nov 2016

Potrebujem pomoc admina som na mobile a mi to tu ukazat ze na koho sa mam obratit

mbenedikov
12. nov 2016

Dobrý deň, píšem vám ohladom jednéj pani na modrom koníku pod menom maminkadomky, ktorá má už vela negatývnych hodnotení a stále nebola pozastavená, oklamala vela mamičiek, či už pri výžmene, alebo pri prevzatí peniazov a neodoslaní tovaru... Poprosím vyjedrenie...

xxxxxnnnnn
12. nov 2016

@mbenedikov @bamboa: Adminka problémov v bazári - má na starosti problémy v bazári a ich riešenie (Spravuje skupinu Mám problém s obchodom v bazári: Ako to riešiť? https://www.modrykonik.sk/group/7748/detail/)

mbenedikov
12. nov 2016

@xxxxxnnnnn Ďakujem pekne za info... 🙂

ipetka
20. apr 2017

mozem poprosit pomoc admina?

stacinka69
24. apr 2017

Pomoc admin!

xxxxxnnnnn
24. apr 2017

@ipetka

rusalinka: Adminka blogov a skupín - má na starosti otázky a sťažnosti na používanie a aktivity v blogoch a skupinách

srdiecko4u: Adminka inzerátov - má na starosti otázky a sťažnosti na správnosť inzerátov a používanie bazára

bamboa: Adminka problémov v bazári - má na starosti problémy v bazári a ich riešenie

xxxxxnnnnn: Adminka fóra - má na starosti otázky a sťažnosti na používanie a aktivity vo fóre

ipetka
24. apr 2017

@xxxxxnnnnn dakujem

anonym_ef1b75
12. júl 2025
@xxxxxnnnnn

@ipetka

rusalinka: Adminka blogov a skupín - má na starosti otázky a sťažnosti na používanie a aktivity v blogoch a skupinách

srdiecko4u: Adminka inzerátov - má na starosti otázky a sťažnosti na správnosť inzerátov a používanie bazára

bamboa: Adminka problémov v bazári - má na starosti problémy v bazári a ich riešenie

xxxxxnnnnn: Adminka fóra - má na starosti otázky a sťažnosti na používanie a aktivity vo fóre

ahoj ak si ešte aktívna adminka riešis tu prosím aj sťažnosti v rámci fóra alebo kde to mam riešiť? Vdaka

anonym_33c793
13. júl 2025

Chcem nahlásiť nevhodný komentár alebo celú diskusiu vo fóre (urážky, vulgarizmy, reklamu, spam…)

https://www.modrykonik.sk/faq/chcem-nahlasit-nevhodny-komentar-alebo-celu-diskusiu-vo-fore-urazky-vulgarizmy-reklamu-spam/