icon

Potrebujem schudnúť 30 kg

ivnah
2. jún 2017

Ahojte baby. Rozhodla som sa zhodiť 30 kg a založila som stránku na FB. https://www.facebook.com/pg/Fit-Misia-212287189... . Ak link nefunguje stačí dať do vyhladavača Fit-Misia a nájde Vám 🙂 Ide o mi o vytvorenie spoločnej skupiny žien ktoré chceme nejaké tie kg zhodiť. Snažím sa presvedčiť hlavu že nedržím žiadnu dietu, proste všetko to čo robím ma baví, pretože ... vždy v tom nájsť určite pozitivum. A od stránky si slubujem spoločnu podporu, tipy, triky , recepty..všetko čo nás motivuje 🙂 Ďakujem a teším sa na spoločnú podporu 🙂 s tou to predsa ide najlepšie 🙂

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
bosoriak
2. jún 2017

@ivnah Ja velmi odporucam stranku chudnutie-ako.sk, moj muz uz schudol 25kg (+- za rok). A mne sa tiez podarilo sa konecne dostat na moju zelanu vahu.

deti95060810
2. jún 2017

mohla si sa pripojiť k niektorej skupine tu na MK - je ich tu ako maku čo sa snažia schudnúť....Pozri skupiny

gabona1
3. jún 2017

Ja som schudla s cambridge a držím sa celkom fajn, trošku som zase pribrala, ale nie tak ako predtým. Som spokojná, je to iba o pevnej voli, o nicom inom. Držím palce...

anabeth
3. jún 2017

ak budeš pri chudnutí len zbierať info z internetu, nečakaj dlhodobý úspech, pretože čo pomohlo jednej, druhej može vážne uškodiť.
pri neodbornom chudnutí je ale zaručená jedna vec- spomalíš si metabolizmus
30 kg dole nie je žiadna sranda, to je práca na niekoľko rokov
doležitý je dru a rozsah cvičenia a to laik nemá odkiaľ vedieť
napr. koment vyššie cambridge dieta- nenapísala, či cvičila, nenapísala, za ako dlho zase pribrala, a rozhodne netuší, či bude priberať dalej... ale schudla
robím so ženami pri chudnutí, viem o čom vravím
teraz som to písala v skupine, čo všetko je teba vedieť na začiatok
https://www.modrykonik.sk/group/1890/

lucinka511
3. jún 2017

@anabeth ahoj a vies ppradit aj pri spomalenom metabolizme dietami?

anabeth
3. jún 2017

@lucinka511 áno, potrebovala by som síce viac info, ale vo všeobecnosti
- odporúčame, aby 2-4 týždne ( záleží kolko diet má za sebou a aký výkyv váhy)neznižovala kalorie v strave, nech sa metabolizmus spamätá- to neznamená, že sa má prežierať
metabolizmus rozhýbu jedine svaly, takže v tomto čase sa odporúča silové cvičenie aspon 3x do týždna 30 minut
strážiť- zapisovať pitný režim

lucinka511
4. jún 2017

@anabeth no ja som napr maal keto dietu kazde rano nlcno 8km beh a za 2mesiae do len 2kilo som daka.no na nervy..mma 59kg ake z toho uz neviem dat dole ani gram a chcem mat 55ale to akosi nejde uz vobec.

anabeth
4. jún 2017

@lucinka511 s tou keto by to mohlo isť, pozriem to zajtra bližšie na kalorie ale zloženie je tam ok, napiš mi aspon 2-3 dni všetko čo ješ- ale nenapíš, že stravujem sa zdravo- napiš konkretne čo kedy a také bežné pracovné dni, možno ješ málo, to brutalne spomaluje metabolizmus
okrem behu iné cvičenie?
neboj dá sa to
piš aj do spravy ak sa tu nechceš rozpisovať