icon

Potrebujem veľa pozitívnej energie

9. feb 2022

Ahojte. Nejdem si po radu. Potrebujem podporu a veľa pozitívnej energie.
Ide o to že bývame v 2 izbovom podnájme a máme pol ročnú slečnu 😊. Lenže majiteľ sa hrabe len na seba. Totiž on vlastní celú bytovku a kým bol preplatok nevideli sme ho ako je rok dlhý aj keď bol nejaký problém zrazu nosí nedoplatky 200 až 700 eurové a dokonca nám chce zvýšiť nájom z 300. Čo je podľa mňa na dedinu už teraz veľa. Potrebujem vašu pozitívnu energiu kvôli tomu že sme si vyhliadli domček na dedine kde sú príjemní ľudia. Len sa to rieši všetko cez úver na dom. Prosím držte nám palce aby naše dieťa nemuselo vyrastať v malom byte s neprispôsobivými ľuďmi 😔. Chcem aby bola šťastná.. Ten dom má obrovský dvor kde by sme jej dopriali všetko 😊❤️ iba ma prosím podporte že áno vyjde to a prosím veľa pozitívnej energie.. Chcem aby moje dieťa bolo šťastné... Keby sme dvaja neriešim kde bývam..

majarobo
9. feb 2022

držím palce. majte srdce otvorené a verte ,že sa to podarí ❤

althinka
9. feb 2022

Máte silnú motiváciu a vrúcne si to prajete🙂 dobrým ľuďom s dobrým srdcom a myslením sa dejú dobré veci🙂 určite sa to podarí, z celého srdca držím palce a posielam aspoň takto veľa sily a pozitívnej energie ❤❤❤🙂

zuzka565
9. feb 2022

Držím palce .budem na vás myslieť.

lenuska9999
9. feb 2022

Držím palce 🙂

basska_b
9. feb 2022

Dobre bude!! Vyjde vam to... kazdy start je tazky

noami12
9. feb 2022

Držím moc moc palce, aspoň budete mat svoje a hotovo, priateľ mal svoj byt, ten predal keď sa mala narodila teraz ma 11 mesiacov a kúpili sme dom a už teraz sa teším na prvé leto na nasom dvere ❤

simulienka2207
9. feb 2022

držím palce, určite to výjde! 🙂

karmen118
9. feb 2022

Držím palce, určite všetko dopadne, čo najlepšie pre vás 🙂

elizabet173
9. feb 2022

držím vám palce 🙂

autor
9. feb 2022

Ďakujem vám všetkým ❤️ verím že to vyjde ❤️

hapipa
9. feb 2022

Držím palčeky aby vám to išlo, viem si predstaviť tú vašu túžbu, tiež sme na tom boli podobne a nevedeli sme sa dočkať vlastného a teda je to raj mať svoje a kľud 🙂

autor
9. feb 2022

@hapipa to áno 😊 ďakujeme ❤️