Používajú muži "modrý koník" ako nadávku?
Ženy je normálne,keď chlapi v práci používajú slovné spojenie "modrý koník" ako nadávku? Dnes som sa to dozvedela,keď som manžela čakala pred robotou a keď chlapi vyšli z garáží,tak jeden druhého tak počastoval. Keď som sa na to následne manžela spýtala,tak mi začal vysvetľovať,že to je "taká" stránka,kam chodia "také" ženy a že veľa ľudí to používa ako nadávku. Tak som mu oznámila,že veď aj ja tam chodím,že som tam zaregistrovaná a ostal dosť zaskočený,povedal že nič v zlom,ale že to odo mňa naozaj nečakal. Teraz neviem či sa mám hnevať na neho,alebo na seba..😂😄🤔
Je to bežné. Osobne ale nie celkom rozumiem, lebo keď sa tak poobzerám po zvyšku internetu a zameriam sa na široko navštevované diskusné fóra a skupiny, tak miera nahlúplych príspevkov tu nijako zásadne nevybočuje z priemeru.
No stačí navštíviť koment sekciu random FB skupiny napr. s dopravným servisom (doplňte si okolie či mesto) a budete tam mať modrého koňa v mužskom prevedení. Dovolím si tvrdiť, že ešte horšie ako tu. Zásadny rozdiel je, že tam si robia zo seba debila pod vlastným profilom s menom a fotkami rodiny.
Divíš sa? Otvor tu pár tem a pochopiš prečo ale teda na fb taký tehotenský bazár a fórum není o nič lepší
Tiez som sa s tym stretol. Za mna je tu kopec inteligentných prispievateľov s užitočnými názormi
Taka typická Slovenska fobia z nepoznaného. Najviac antimadarov najdes v Žiline a najviac posmeskarov MK v radoch ludi ktory by mozno pomoc potrebovali.
Možno kvôli tomu ze sa používa aj vyjadrenie "IQ hojdacieho koníka" a ake má logo táto stránka, vieme všetci.
Zároveň je pravda, ze je tu však dosť "normálnych" a inteligentnych ľudí, ktorí vedia aj poradiť a dokážu aj nepríjemné veci napísať decentne a slušne. Párkrát som založila diskusiu ci otázku aj ja a dostala som skutočne tu vhodné a dobre rady.
No potom je tu aj mnoho "vykvetov" a otázok, pri ktorých uvažujem, ci dotyčná osoba si len robí srandu alebo je ozaj taka, slušne povedané nerozumna. Ci má skrátka to"IQ hojdacieho koníka "
súhlasím s @hugger, z MK si väčšinou robia srandu ľudia, ktorí tu nikdy neboli a videli max. pár príspevkov zo žltého sloníka 🤷🏻♀️ áno, sú tu občas fakt primitívne otázky, ale to aj inde. Na druhej strane by títo ľudia nevedeli odpovedať na kopec otázok, ktoré sa tu ženy pýtajú. V práci si tiež kolegovia robili srandu a ako sa téma vyvíjala, tak 90 percent zúčastnených absolútne netušilo takmer nič o (ne)plodnosti.. čo je to vlastne ovulačný test/meranie ovulačnej teploty, že adopcia dieťaťa je beh na dlhú trať.. že gynekològ nemá čas zodpovedať na všetky otázky. A dokonca nevedeli odpovedať ani na tie pre nich primitívne otázky 🙃
No to si sa dost skoro dozvedela, roky sa to používa ako nadávka a ani sa nečudujem keď čítam niektoré rady.
Vôbec sa tomu nečudujem.
@kavenkaa
To som ale veľa krát čítala aj tu,keď sa ženy vyjadrujú napr k stavebným prácam a myslím že keby sa k tomu postavila,tak nevie ani maltu zamiešať. Tak isto keď sa vyjadrujú o autách,ktoré je na figu,ale keď sa niekto spýtal,čo je na tom aute na figu už nevedeli odpovedať. A tiež myslím,že by ani nevedeli vysvetliť ako vlastne také auto funguje. Tak isto o pneumatikách a veľa veľa iných vecí o ktorých myslím že nemajú ani šajnu,len potrebu vyjadriť sa. A to sú väčšinou tie,čo tu prispievajú do každej témy a výpovedná hodnota príspevku je 0. Myslím že za to musia mať zaplatené,neverím,že žena ktorá chodí do práce,stará sa o rodinu,má ešte toľko času,aby tu prispievala do každej diskusie. Ale tým pádom má stránka návštevnosť,tým pádom viac zarobí a zároveň aj diskutujúca má nejaký ten cent doma. Tod môj názor.
..a sme doma..😆 začala si s A.. skončila si pri B
.. však napíšem hneď a nepíšem omáčky kolo toho🤭
Myslím, že tí kolegovia tvojho muža reálne nemajú páru o tom, aké to tu je. Modrý koník má zlú povesť u ľudí, ktorí ho nepoznajú reálne, ale len z počutia.
Tu o nas pisu - pohľad muža na MK
Autorka: vela sa na MK pokazilo, ked sa dovolilo anonymom zakladat diskusie. A ak si mala potrebu okydavat niektore aktivnejsie uzivatelky, tak si to mala priamo napisat, nie cez vymysleny pribeh😉
@pribinak keby len temy, no aj dámy.... .
@grof_monte_christo Toto má byť vzorka muža? Že "som rád, že som sám a že mi žiadna žena nevisí na krku"? Chudák, ktorého žiadna nechce. Jasné, že pri troche snahy sa tu dajú nájsť príklady, ktoré dokazujú, že modrý koník je žumpa a ženy na ňom primitívne sliepky. Ale príspevkov, dokazujúcich opak, je tu oveľa viac. Každý si vyberie, čo je mu bližšie.
@miskakyska
???
To nie je pohlad muza.
Je to pohlad zraneného frustrovaného cloveka ktory nema v sebe dostatok zrelosti a na zaklade niekolkych názorov ktore mu nesadli odsúdi vsetky zeny pretoze je to pre neho tak jednoduchšie.
@grof_monte_christo
👍👍👍
A nie je na tom naozaj ani štipka pravdy? 🤣🤣🤣
@grof_monte_christo Ináč, keby tam ten týpek nemal meno, tipla by som si, že sa volá Ondro. 😏
A čuduješ sa? Toľko urážok a zlých ženských čo si sem prídu kopnúť, hlavne aby druhú ponižili a ublížili.
Autorka, tak na jednej strane si myslíš, že je to pravda a zároveň na druhej strane priznávaš, že si tu registrovaná a prispievaš sem. Čiže sama priznávaš, že si jednou z tých primitívnych sliepok? Koľká to sebakritika! 😂
@h2 Suhlasim, tento pohlad je velmi obmedzeny, ale nie jedenkrat som si vsimla, ze muzsky prispievatel zostal hned po svojom prvom prispevku zhrozeny z reakcii niektorych zien a hned na to si zrusil ucet.
@grof_monte_christo Tak čo som si všimla naposledy, že mužský prispievateľ zostal zhrozený a zrušil účet, tak to bol ten "manžel roka", čo odišiel na celú noc k milenke po tom, čo mu jeho manželka oznámila, že má rakovinu. Vrátil sa až na druhý deň večer, aby manželke víťazoslávne oznámil, že milenku opustil, takže môže byť šťastná, lebo sa k nej vrátil. Nuž, naozaj neviem, aké reakcie tu čakal. Asi, že ho pochválime, ako krásne sa zachoval.
@grof_monte_christo tak ja tu registrujem viacerých mužov - prispievateľov,niektorí sú fakt úplne v pohode, vedia poradiť k veci a aj veľmi slušne, typu slovakboy, draik a určite ešte nejakí budú, len nepamätám už presne ich nick.
Ale takisto tu sú (alebo boli) aj takí ze buď chronickí sťažovatelia na všetko, aký majú hrozný život, ake je okolie k nim hrozné, ženy su príšerne, ale v sebe chybu nevideli, potom prehnani hypochondri, ktorí riešili v 10 témach to isté, a v neposlednom rade vulgarni až uchylni, ktorým by som nie ze zrušila účet, ale aj ho úplne zakázala mať. Asi ani nemusím písať ich nicky, lebo tipujem ze kto sleduje MK dlhšie určite vie, akých myslím.
@hugger Aký si mal ty dojem z tohto fóra po svojej prvej téme? Tiež sa tam objavili komentáre typu, že si manipulátor 😁.
@h2 Ja si pamätám na jedného mužského prispievateľa z leta, oslovil toto fórum o radu, že sa po 8 rokoch chce rozísť s priateľkou, lebo u nich nefunguje sex a bol s ňou tak dlho preto, lebo si na cenil iné vlastnosti. Zvrhavalo sa to chvíľami do extrémov, že jej pokazil život. On sa len pritom dosť otvoril a chcel si vypočuť názory.

No a cudujes sa? Ja nie, veď niektoré témy to je ako z osobitnej školy (týmto sa ospravedlňujem žiakom i pedagógom)