icon

Používate elektronické cigarety Iqos a Ploom?

maty112
20. mar 2024

Dievčatá používate takéto el.náhrady klasických cigariet? Je to lepšie? horšie? chutnejšie?

pe_mi
20. mar 2024

@maty112 ahoj,nefajčím už roky.
Ale fajčila som klasické smraďošky cigarety a nahradila iqos, ja som vyfajcila 2x toľko.
Tak som s tým úplne sekla.

maty112
autor
20. mar 2024

@pe_mi ja som tiez taky viac nefajciar ako fajciar...max 2-3 v tyzdni, niekedy ani to nie...zapalim si len tak sem tam ked mam pohodu a som sama doma... ale preto ma to zaujima lebo velmi vela ludi to pouziva, resp.preslo z klasickych na tieto pristroje, tak ci to je take lepsie, alebo co...mne to napriklad smrdi horsie ako normalna ciga,ked som to parkrat ucitila v blizkosti...

luccija
20. mar 2024

@maty112 prešla som pred pol rokom na igos už by som si normálnu cigaretu nedala.No a najradšej už ani ten Igos🙂

pe_mi
20. mar 2024

@maty112 výhody prechodu na elektronické u mňa boli,že nesmrdis po klasických cigaretách
Ja keď to dnes citim,smrad klasickych cigariet, som rada ,že som prestala
A keď si takýto light fajčiar, skús prestať úplne.ja myslím,že by ti to mohlo ísť
U mňa to tak išlo aj prirodzene,že som sa začala hanbiť pred synom
Som rada ,že nefajčím.
Manžel tiež prešiel na elektronické ,ale nevie prestať.
Snáď raz

maty112
autor
20. mar 2024

@pe_mi ja takto fajcim uz 20 rokov, len tak sem tam..ani muz nechape ze som sa tak nenaucila tuhemu fajceniu..ale ja to mam len tak "z pohody" taka mala chvilka pre mna... to mi staci...len tiez ako pises, vadi mi ten smrad, ruk, veci, vzduchu ked fajcim tu cigaretu...tak preto rozmyslam ci skusit tu elektronicku...len ta smrdi taktiez ak nie horsie, ten puch mi vadi viac akosi🥴🙂 ale zas ze z toho clovek tak nesmrdi...

deedol
20. mar 2024

kamoska bola podobna prilezitostna fajciarka ako ty, mozno vyfajcila trocha viac. presla na iqos a povedala, ze musela prestat uplne, lebo fajcila v kuse. lebo to nesmrdi, len si tak potiahnes raz-dvakrat hocikde, a vybudovala si na to dost silny navyk.

cipina
21. mar 2024

@maty112 ja som viac fajcila ked som fajcila normalne cigarety. Na iqos som presla kvoli tomu smradu, ale teda nechuti mi to tak, ako normalne cigarety. Inac dovtedy som to mala podobne ako Ty, vecer ked bola pohoda alebo ked sme sli do baru. Teraz uz nefajcim skoro vobec, lebo mi ten iqos nechuti, vyslovene si dam len ked ideme na drink niekde.

maty112
autor
21. mar 2024

@cipina vcera som skusila tu el.cigaretu, iqos...ale necham to asi tak...smrdilo mi to hrozne a chut nic moc...chybalo mi tam to, ze tu cigaretu mozem "tipnut", nedymilo to tak moc, a celkovo chut, tak nechutilo..take zvlastne...mala som prichut jablka a teda, ja neviem som slaby fajciar ale keby si mam znova vybrat, zapalim si normalne a k tomuto el.sa nevratim... ale proti gustu ziadny disputat..ako sa hovori...🙂

nanynou
27. mar 2024

Ahoj ja mám aj iqos aj ploom, ten mi došiel včera. Podľa mňa oba super 🙂 normálne cigy už vôbec nefajčím ak by mal niekto záujem mám kód na ilumu za 49€ s 3 krabičkami terea a ploom za 20€ s 5 krabičkamk 🙂

bn1712
17. apr 2024

@nanynou Ahoj, môžem ťa poprosiť o kód na Ploom? 😇

nanynou
22. apr 2024

@bn1712 ahoj píšem správu 🙂

lenka281994
23. máj 2024

za mňa určite lepší iqos - teraz som mala na vyskúšanie ploom a mne osobne viac chutí iqos - z ploom ma hrozne škriabalo v krku a nebolo mi príjemne po vyfajčení cigarety

gabuchah
11. júl 2024

Ja v nedeľu kúpila štartovací balíček ploom a odvtedy som si normalnu cigaretu nedala... akurát teda musela som otestovať všetky príchute 😀🤣 iqos mi nevyhovoval, za mňa rýchlo dohorel a necítila som...
Škrabka má akurát najsilnejší bronze a teda tie pukacie ochutené s mentolom sa vedia viac zahriať