Používate žehliaci lis?

rararak
5. sep 2012

Pouzivate niekto zehliaci lis? Ja som to len teraz nahodou zhliadla, vcelku ma to oslovilo ako sa z toho parilo🙂 Ale ci je to skutocne potrebne na bezne zehlenie. Dokaze to ozehlit vsetko? A je to skutocne urychlenie?. Dakujem.

wwwejka
5. sep 2012

měli jsme to ve škole (na oděvní prumyslovce) a muselo se s tim dost opatrně, ta pára je dost nebezpečná, ale byl to starý profi lis... spis jsme s tím podželovaly části sak... na běžné žehlení jsme to nepoužívaly, určitě by se tam někde udělaly záhyby a ty se po zažehlení s párou dost blbě odstraňují 😉

olympia
5. sep 2012

@rararak a kde si taký lis videla, môžeš mi poslať link? Ja som to kedysi mala, značka Eta, ale pokazil sa mi a nedal sa už opraviť. Bolo to skvelé, žehlilo sa s tým rýchlejšie a efektívnejšie, ja som na tom žehlila všetko, aj košele.

rararak
autor
6. sep 2012

@olympia Nasla som ho napr tu: http://www.raj-siti.cz/zehlici-lisy/cz/c-960/ , mas tam aj moderne mangle, tie su mozno pre domacnost praktickejsie (to si len myslim) ale ta ich cena..

olympia
9. sep 2012

@rararak vďaka za tip, možno sa časom odhodlám na kúpu. 😉

trixi
10. sep 2012

@rararak ahoj, ano mame doma "mangel". Ja na nom viem zehlit len velke pradlo, moja mama je vsak sikovnejsia a zehli na tom naozaj vsetko. (Ja uz nezehlim skoro nic 🙂 ). Je to vyborny pomocnik-krasne sa na tom vyzehlia obrusy. Mame taky velky na koleckach, s nastavovatelou teplotou, nastavitelnou intenzitou pary.