icon

Pozerajú sa na mňa bábätká. Znamená to niečo?

beata110
2. máj 2022

Ahoj uz som googlila ale nic som nenasla tak skusim tu. Ide o to ze sa na mna pozeraju babätka hlavne dievcata. Uz som si to vsimla cca pred 2 mesiacmi znama ma malu 6 mesacnu a vkuse sa pozera na mna je jedno kolko ludi je okolo nej aj deti no ona pozera vkuse na mna minule v na zmrzke sme boli vedla pri stole bolo babätko (dievcatko) par mesacne tiez kukala na mna vcera sme boli na navsteve bratranci a sesternice sme sa stretli bolo nas tam 8 plus 3 deti a bratrancova mala 9 mesacna vkuse pozerala po mne aj ked som sa niekde pohla. Samozrejme si to vsimnu vsetci nielen ja si namyslam.... Neviem co mam robit znamena to nieco?

Strana
z2
radanna11
2. máj 2022

Mňa tiež napadlo či s tebou nechodí nejaká duša :-/ keďže sa vraví,že bábätka vidia nadprirodzené
Snáď nie

berika
2. máj 2022

A nenosíš okuliare? Malým deťom sa často páčia, pútajú pozornosť

beata110
autor
2. máj 2022

@radanna11 neviem 🤷‍♀️ asi sa budem musiet dat ocistit😂😂

beata110
autor
2. máj 2022

@berika nie nenosim😊

radanna11
2. máj 2022

@beata110 hadam to tk nebude :D sama na to moc neverím ale tak ma to napadlo ,možno más len naozaj milé vyžarovanie k detom 🙂

beata110
autor
2. máj 2022

@radanna11 dakujem bola som len zvedava ci su nato nejake povery uz ked stym do mna hustili aj ked nato neverim

heln
2. máj 2022

@beata110 ahoj, nemas vyrazne okuliare, licenie, doplnky, vlasy? alebo mozno pekny usmev?

marca12
2. máj 2022

@beata110 Na mna tiez pozeraju vsetky deti a hned sa usmievaju. Neznamena to nic,len nieco vyzarujeme,co ich zaujme.

anonym0001
3. máj 2022

@beata110 Babatka pozeraju aj na inych ludi, nie len na teba. Neviem, ako ta napadlo, ze pozeraju LEN na teba.

tanalyn
3. máj 2022

Keď tak nad tým rozmýšľam aj mne sa to stávalo. Ale paradoxne som si to asi nejako nepripúšťala, každopádne daj časom vedieť, či aj ty budeš tehotná 🙂 🙂

Strana
z2