icon

Pozerali ste korunováciu?

6. máj 2023

Co sa vam najviac pacilo?

Strana
z3
lily111
7. máj 2023

Ja som pozerala a skoro mi prihoreli bataty v rure😅 Mne sa to velmi pacilo, mam rada Charlesa, nemal to nikdy lahke, zit pod diktatom.. aj osobneho zivota, vztah s rodicmi viac chladny ako vrucny.... bolo mi ho aj luto ako tam sedel s tou tazkou korunou, urcite mu myslou presiel cely zivot, no a skoda toho Harryho

erikavesela
7. máj 2023

@oliva276 tak...on sa tak rozhodol, to, ze ma doma manipulatora, aj to je jeho rozhodnutie

michellemary
7. máj 2023

@janulik2008 myslím, že sa neubránil myšlienke na rodičov... to ho chvíľami rozcítilo...

dudos
7. máj 2023

Nevidela som celé. Podľa mňa to bola krásna ceremónia. A čo sa týka vzťahov W & H, od začiatku som chápala obe strany, ich postoje a všetko. No poslednú dobu ako zomrela kráľovná sa prikláňam viac k H a jeho manželke. Katka sa ešte pekne vyfarbí. To je môj názor. Začína to nevhodnou farbou nechtov, luxusnými krásnymi topánkami, čo bolo podotknuté, že tuto značku obľubuje aj M.
H si M vybral ako zrelú vyformovanú osobnosť, so svojimi postojmi názormi, minulosťou, pracovnou a aj súkromnou. To Katka bola tá, ktorá sa neváhala polonahá predvádzať pred následníkom trónu. V tej dobe bolo známe, ze cielene bola zapísaná na tú školu. Len aby si získala nejakého solventného ženícha. No a ejha zrazu sa v rodine objaví ďalšia žena, ktorá ma zo začiatku aj sympatie verejnosti, a možno aj samotnej kráľovny (?), žena na úrovni, iná mentalita, vyformovaná osobnosť, samostatná, s kariérou aj keď nie že veľké herecké úlohy ale so slušnou kariérou, priatelí sa s osobnosťami za veľkou mlákou.
No ale pozor, budúca kráľovná ma byt niekto iný, tak sup sup rýchlo začať pracovať na neohrozenosti tejto ženy, lebo monarchia musí prežiť, aj na úkor milovaného brata a švagra (ktorý DAROVAL prsteň po svojej nebohej matke, ktorú stratil ako 12 ročne decko, svojmu bratovi pre jeho milovanu). A teraz on žiada brata o väčšiu podporu pre svoju milovanú ženu, a čo sa mu dostane? Len ďalší tlak , ktorý je cielene zameraný na to aby W & K boli tí obľúbenejší. A ak za cenu hanenia jeho ako podpapučníka a jeho ako totálnej manipulátorky.
Raz som videla jeden dokument, kde on sám povedal, ze raz príde možnosť pre neho ako človeka, kedy povie čistú pravdu verejnosti, ze to nie je len o tom krásnom čo vidia, čo im je predpstierané, a ze si tým sám uškodí tak ako jeho matka. Ja si myslím, ze on si cielene vybral tiež M aby mal únik. Podľa mňa je teraz štastny. Dozrel do bodu, kedy si uvedomil ze brat nebude v prvom rade bratom, ale kráľom a to znamená vernosť korune a ľudu a aj za cenu ze pôjde cez neho samého.

vroni
7. máj 2023

@dudos, pod tou vyzretou a vyrovnanou myslíš tu osobu, ktorá sa ide producirovat praním rodinného špinavého prádla pred niekoľkými stovkami miliónov ľudí? Veľmi vyzrete a vyrovnané. Ktorá šíri patologické klamstvá a ešte je urazená, keď jej neuveria (vid imaginarne svadba pred oficiálnou)? To akože je osobnosť? To je úbohosť a obmedzenosť. Pripúšťam, ze Kate je chorobne ambiciózna a pôjde aj cez mŕtvoly, ale raz darmo, herečka je rozhodne lepšia ako táto c-ckova americká radobyosobnost, ktorá nebola schopná ani svoju životnú rolu zahrať dobre. Aj v tej ostala len na c-ckovej úrovni.

makakova
7. máj 2023

Ani som nevedela že také cosi je, nesledujem tv ani správy nečítam.. a aj keby viem,tak ma tp absolútne nezaujíma 🤔

amelia89
7. máj 2023

@mapa omg samozrejme mas pravdu 😅 anglikanskej,nie katolickej. Nepremyslala som ked som pisala

mpg
7. máj 2023

@dudos Aj mne to pripadalo tak, že Kate mala obavy, že Meghan sa stane obľúbenejšou ako ona. Vedela sa aj lepšie upraviť, aj pôsobila prirodzenejšie, taká spontánna.

liusa82
7. máj 2023

Mne sa to tiež páčilo.Pozerala som až do konca🙂 ved v telke aj tak nič riadne nešlo🙂To s tým pomazaním tiež celkom dobre nechápem tie tajnosti okolo pomaly ako na spovedi.Ale oni vedia prečo to tak majú.A celkom obdivujem Wiliama ked klačal pred otcom že sa nerozosmial😀 ja,ked si predstavím ako klačím nad našimi a vykám im že áno moja pani,pán tak by som vybuchla a začala sa rehotať ako besná😀Preto obdivujem,ako vážne a pekne to povedal🙂

deti95060810
7. máj 2023

@vroni ani mne herečka nechýbala...

erikavesela
7. máj 2023

@dudos povazovat MM za vyrovnanu a vyspelu osobnost je teda uplne mimo misu...ta zena nie je vyrovnanou osobnostou ani omylom...je to jedna nevyzreta, prizemna a primitivna zena, kt.prahne po slave, po obdive a je ochotna a schopna ist cez mrtvoly, krasne dokaze manipulovat nevyzreleteho, spravajuceho sa ako chlapec, manzela, zadupoce nozickami a on skoci ..este budeme o nej pocut...a nebude to pozitivne, este bude rozvod, ked Harry pochopi aku harpiu, zleho cloveka, manipulatorku, kt.neslo o nic ine ako o slavu a prachy, kt.sa vyslphala po jeho povode, si vzal.za zenu...

sisaka
7. máj 2023

@liusa82 to bude tým, že si nevyrastala v kráľovskej rodine a pred rodičom by si klačala nanajvýš v kuchyni a čumeli by na teba akurát tak rodinní príslušníci. On od mala vyrastal v úplne inom prostredi a duchu, od mala musel zvládať rôzne ceremónie, vystupovanie na verejnosti. Ako sa tvári a či nespraví niekde chybu sledujú milióny ľudí, keď sa nechce strapniť musí sa vedieť ovládať

sisaka
7. máj 2023

@dudos Megan zrelá osobnosť? Tá je maximálne nevyzretá osobnosť, treťotriedna herečka a typická Američanka - ja,ja,ja a keď nie je podľa jej predstav vytiahne rasistickú kartu. Ku Kate sa nemôžem vyjadrit. A vieš prečo? Lebo nechodí vyplakávať do médií a prepierať špinavé prádlo a vie sa spravať patrične k svojmu titulu a postaveniu

liusa82
7. máj 2023

@sisaka ved to ja viem aj bez teba toto všetko.Mne to vysvetlovať nemusiš🙂 trošku humoru do toho.A jasné,tam sa to nepatri to je bez debaty

janulik2008
7. máj 2023

@liusa82 on v tom vyrastá takže to berie normálne ;)

Inak mne napadlo ze ak by žila Diana, či by tam bola.

janulik2008
7. máj 2023

@erikavesela mne ho bolo aj trochu ľúto, bol tam sám ale Meghan že by sa musela ukloniť Kate a to by odmietla som ani nevedela

liusa82
7. máj 2023

@janulik2008 no podla mňa v sukromí sa aj sami na tom dobre zasmejú🙂 Ja si myslím že určite by tam bola

unicornlady
7. máj 2023

Po smrti kráľovninho manžela, princa Philipa, získali jeho titul vojvoda z Edinburhu princ Edward s manželkou Sophie.
V diskusiách som čítala, že keďže Sophie mala predtým nižší titul, tak teraz má titul rovný Meghan, takže sa jej klaňať nemusí, predtým vraj musela. A princ Philip chcel, že po jeho smrti nech získa jeho titul syn Edward s manželkou. Tak ľudia sa aj potešili, že Sophie takto povýšili na vojvodkyňu.

autor
7. máj 2023

Podla coho vyberali pazata, ktore s Georgom niesli plast?

som_realistka
7. máj 2023

@dudos vyzretá je, to je fakt. Ale poukazrm iba na to ako tvrdila, že nevedekla, kto Harry je, jasné, nevedela. Po druhé, Harry si išiel nohy dolamat, aby ju "ochránil pred novinármi", Kate, prenasledovali x rokov a nikto nič neurobil. Že je Kate ambiciózna? Áno, je, a robí to dobre, akceptuje nepísané dohody medzi kráľovskou rodinou a novinármi. Robí to čo má. Herečka prišla do UK a myslela si že sa tam z nej poskladajú, a pri rozhovoroch s novinármi ukázala akurát svoju ješitnosť, neunúvala sa ani naučiť za existuje Škótsko, Írsko ...nepreukázala základnú slušnosť voči histórii krajiny, na to sú angličania citlivý. Apropo, keby sa nevydala za H, tak o takých zmluvách ako má môže iba snívať, a to je fakt.

viera27
7. máj 2023

Hej,hlavne som chcela obkukat Cullinany 🤣. Ten 530 karatovy v zezle len tak hocikedy nevytahuju. Ani sa necudujem, "Hviezdu Afriky" by radi videli naspat v juhoafrickej republike. A slavny Koh-i-Noor radsej ani nevytiahli.

andreatytler
8. máj 2023

Mala som pracu a tak som pozerala len ukazky vo vecernych spravach a precitala clanok na internete. Nie som fanusik kralovskej rodiny. Pride mi to ako hrozny prezitok. Mali by sa posuvat s dobou a tak isto aj taketo oslavy ako korunovacia. Bola som sokovana ked som ich videla poobliekanych v tych stredovekych plastoch (nielen Charles, ale aj William a Kate) a s tymi obrovskymi korunami. Smiesne to bolo. Ale fandim Camille ze ustala vsetku tu nenavist a neprajnost a teraz ma korunu.
Najlepsie boli samozrejme tie 3 deti. Tie su uplne rozkosne. Klobuk dolu ze to takto dobre zvladaju. Jednak su poslusne a vedia sa skvele spravat ako sa od nich ocakva ale zaroven maju aj obrovsku davku spontannosti a sibalstva.

unicornlady
8. máj 2023

Zachytila som, že sa toto obdobie začne volať "carolean era", u nás asi karolovská éra, neviem presne. Ako bolo napr. viktoriánska éra. A čo som nevedela, tak vláda Alžbety bola "druhá alžbetínska éra" (keďže jedna Alžbeta už vládla)

muchotrafka298
8. máj 2023

Pazata su deti z rodiny, boli tam napriklad Kamiline vnucata. Nie je na to nejake vyberove konanie.

unicornlady
8. máj 2023

Našla som niečo bližšie o pážatách, tiež som sa nad tým zamýšľala:

Prince George
Parents: Prince William and Kate Middleton
Relationship to King Charles: Grandson

Lord Oliver Cholmondeley
Parents: David Cholmondeley, 7th Marquess of Cholmondeley, and Rose Hanbury
Relationship to King Charles: His father, David, the Marquess of Cholmondeley, is King Charles's Lord-in-Waiting.

Master Nicholas Barclay
Parents: Peter Barclay and Rose Troughton
Relationship to King Charles: Distant relative, and his grandmother, Sarah Troughton, is one of Camilla's closest friends. She was appointed one of the Queen's companions last year. Sarah Troughton, the Lord-Lieutenant of Wiltshire, is a second cousin of King Charles. (Sarah's grandfather was a brother of Queen Elizabeth the Queen Mother.)

Master Ralph Tollemache
Parents: Edward Tollemache and Sophie Johnstone
Relationship to King Charles: His grandparents, Lord Timothy Tollemache, 5th Baron Tollemache, and Lady Xa Tollemache are close friends of Charles and Camilla. His father, Edward, is a godson of King Charles.

A zo strany Camille:

Master Gus Lopes
Parents: Laura Lopes (née Parker Bowles) and Harry Lopes
Relationship to Queen Camilla: Grandson. (As a note: He'll be the one with his arm in a sling.)

Master Louis Lopes
Parents: Laura Lopes (née Parker Bowles) and Harry Lopes
Relationship to Queen Camilla: Grandson

Master Freddy Parker Bowles
Parents: Tom Parker Bowles and Sarah Buys
Relationship to Queen Camilla: Grandson

Master Arthur Elliot
Parents: Ben Elliot and Mary-Clare Winwood
Relationship to Queen Camilla: Grand-nephew. His grandmother, Annabel Elliot, is Camilla's sister.

autor
14. máj 2023

Preco mali 2 Kamiline pazata cierne oblecienie, ked vsetci ostatni boli v cervenom?

Strana
z3