icon

Pozeráte MTV-16 and pregnant & Teen Mom?

claudinka
23. feb 2011

Ahojte koníčkarky,
túto tému som tu zatiaľ nenašla. Som veľkým fanúšikom týchto dvoch relácií, ktoré chodia na českom MTV s titulkami každú nedeľu večer.
Som sama? 😉 😉

claudinka
autor
26. feb 2011

@marika80 ten priatel Farrah nezije, zomrel pred porodom 😒 ani nevedel, ze bude otcom.. preto sa z toho nevie dostat Farrah.. Amber by si problemy veru zasluzila? A MTVcku by som dala za to pokutu, ako to moze bez problemov odvysielat a neriesit? A caka druhe? No odpadnem.. len dufam, ze nie s tym chudakom Garym - ten by si dal teda..

To kojenie aj mna vzdy prekvapi, no co uz, iny kraj, iny mrav. 😒

mamkamarketa
26. feb 2011

@claudinka true life jsou skutecne pribehy teenegeru. kazdy ''problem'' je jedna epizoda, ktera ukazuje pribeh 2 teenegeru. Napr. potrebuju transplantaci, jsem bezdomovec, musim zivit celou rodinu...a pod. me se to libi,ze jako teen mom je to skutecne. Aha,ja to mam radeji bez titulku. kolikrat to prelozi uplne blbe 😖 (zila jsem v usa a manzel je american,takze si myslim,ze anglicky umim,ale neber to jako ze se vytahuju)

koukam,ze resite kojeni 🙂 v usa se nekoji. Jeden z duvodu je i ten,ze v po porodu matka jde druhy den domu. tim padem je to nikdo ani neuci jake polohy a tak... navic laktacni poradkyne v nemocnicich nejsou. pokud vim maji jen detske a zenske sestry. ty sice muzou ukazat,ale behem 1 dne se zadna 16ti leta holka kojit nenauci a odradi je bolest, vznikla prave tou neinformovanosti...navic vsude prodavaji kojenecke mleko uz hotove. staci jen ohrat, kdyz se k tomu prida lenost americanu je to jasne 😀 (neberte to jako ze vas poucuju 😅 )

winona24
26. feb 2011

@claudinka super téma.... 😀 😀 😉 😉 😉 ja som z toho teen mom videla si len dve časti...chjo....tak ani neviem,že ako to dopadlo...

ale Amber by som zabila....ja som to normálne chvíľami nemohla pozerať....ako sa správa k decku i k priateľovi ...katastrofa

iwusca
26. feb 2011

no tak amber mi je nesympatickaa strasne.....je to taky rozmaznany fracek a este ktomu aj agresivny 😝 na garyho mieste by som sa snazila ziskat malu do svojej opatery... 😝 😝

to kojenie ma tiez prekvapilo....niektore sa o to ani nepokusali a ostatne prestali po par dnoch kvoli bolesi 😒 skoda ze im nema kto poradit 😒
no a keby som mala pri porode tolko ludi tak asi nikdy neporodim 😀 😝 😀 mne stacilo ze tam bolo MM, sestricky a doktor viac tam podla mna nema kto co robit 😕 ...ale zase sa mi pacilo v akom prostredi tam rodili urcite lepsie ako tie nase fakultne nemocnice kde je vybavenie min. 20 rokov stare 😝 😖

winona24
26. feb 2011

@iwusca ja som napr.na reality TV čekáme miminko....to je kanadský dokument....a tiež ma niekedy udivovalo koľko tam majú pri pôrode ľudí.... 😅 😅 ale ako píšeš...podmienky sa s tými našimi nedajú porovnať....a veľa žien tam rodilo doma....to sa mi tiež strašne páčilo

mamkamarketa
26. feb 2011

@iwusca nemyslim si,ze amber je rozmazleny fracek. je nemocna. ma nejakou mentalni poruchu. potrebuje pomoc

http://www.mtv.tv/shows/16-and-pregnant-2/episo...

tesite se 😵 ja jsem z tehle serie videla brooke a ashley. ashley byal uplne nejvic mimo. t tech vsech dilu mi prisla jako uplne nejhorsi 😢

iwusca
26. feb 2011

@mamkamarketa tak to neviem az tak podrobne to nesledujem....ale sprava sa tedastrasne, a ked uz je z nej "celebrita" a kazdy vidi ako sa sprava preco jej to dieta nechaju? co ked jej raz ublizi? 😒

winona24
26. feb 2011

@mamkamarketa to je to čo teraz ide????

mamkamarketa
26. feb 2011

@winona24 je,ale zitra se vysila teprv druhy dil.
@iwusca trebs to tak neni. je to muj nazor.

winona24
26. feb 2011

už som v tom trošku stratená... 😅 😅 tá seria kde bola amber,catelyn a spol.to je season 2?? či??

apropo mne nejdú prehrať jednotlivé epizody na MTV.com

mamkamarketa
26. feb 2011

@winona24 tyhle 4 byly 16teen and pregnant season 1. pak teen mom season 1&2. zkus mtv.tv 😉

winona24
26. feb 2011

ináč teraz som pozerala akurát v programe MTV.CZ že doobeda opakujú 16 and pregnant 10/11 v pondelok a 11/11 v utorok a od stredy začínajú opakovať o 10,00 teen mom (čiže prvú seriu) to jest asi tieto krasotiny...amber a spol (či) 😀 nooo tak si to aspoň môžem kuk

winona24
26. feb 2011

a prečo je tam napísané že season 2 😨 ja už mám z toho chaoooos 😀

claudinka
autor
27. feb 2011

@winona24 presne pre toto mam z toho misung aj ja.. u nas v programe pisu, ze tretia seria teraz chodi nedele a pritom na nete je to seria dva.. u nas z toho maju nejaky chaos 🙂
.. a teen 2 dvojka su tieto styri: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=18979531...
To dufam tiez budu davat 😉

s tym kojeni veru, ich skoda 😒 ale deticky maju aj tak peknucke 😀

@mamkamarketa vobec to neberiem tak, ze sa vychvalujes, ja by som tiez velmi chcela vediet plynule anglicky 😠 v skole som toho tomu vela nedala a ked nieco pozeram, nerozumiem vsetko 😒 a s tou lenivostou mas pravdu 😉

claudinka
autor
27. feb 2011

@winona24 to som aj ja parkrat videla, to Cekame miminko, kde to chodieva?

@mamkamarketa to mas pravdu s tou amber ☹ urcite by sa mala uz len kvoli malej liecit a zmenit, aspon nejake tabletky, ked to na nu pride brat alebo tak..

winona24
27. feb 2011

dnes sa tešíte??? ide to až 21,20 😉

claudinka
autor
27. feb 2011

Ja to nahrávam a pozerám potom cez týdeň, teda ako-kedy. Ale málokedy si na to spomeniem, keď to ide, väčšinou kvasím tu a na to sa musím sústrediť a v kľude venovať 😝 😝

winona24
27. feb 2011

no to bolo dnes drsnééé...ja nefiem... 😔

viete čo mne strašne vadí??? a nemôžem sa na to pozerať...ako oni zaobchádzajú s tými bábatkami...žiadne pozor na hlavičku...ako mačence ich nadrapujú...ona pár týždňové dieťa vtrepe do golfáča...OMG 🙄 🙄 🙄 ja by ich kopala do riti,až by plakali...

iwusca
27. feb 2011

@winona24 to som tiez cumela ako ich nosia tie deti....ked sa mi mala narodila tak som riadne opatrne ju nosila a tak popod pazuchy som ju hadam ako 4mesacnu prvykrat chytila... 😅
a u nich som tusim ani normalny hlboky kocik nevidela len golface.....

winona24
27. feb 2011

@iwusca tak ako ja som v štátoch v živote nebola...ale kamoška je tam teraz už rok a pol a keď tam prišla,tak bola zhrozená práve z podobných vecí....ako si oni nerobia ťažkú hlavu s obliekaním...(10st.von a decko bez čiapky a v krátkom rukáve)...alebo ich obľúbené vozenie deciek v autosedačke nakliknutej na kostru kočíka...namiesto kočíka (ale to je už veľké moda aj tu)....nefiem...iný kraj..iný mrav...

ináč Felicia mala pekne hustý pôrod...pekne ho pregrcala.... 😒

claudinka
autor
28. feb 2011

@winona24 na toto som kukala aj ja, jak ju hned do golfacu svacla 😕 😕 nechapem..
a ten porod som mala dost.. chudatko 😒 aj toho chalana, no pekne dopadla.. nemyslim si, ze sa casom zmeni 😖 snad odmaturuje, drzim jej palce 😝

winona24
28. feb 2011

@claudinka ako tomu frackovi by som dala po papuli ...aj pri tom pôrode ako sa správal...nič jej nepomohol,nepodporil ju a ešte ju aj ponižoval,že čo smoklí...či ju to bolí...no debil...

dnes doobeda som pozerala o 10.00 a bola Kailyn....z SEASON 2 - CYCLE 1

claudinka
autor
28. feb 2011

@winona24 hej hej aj ja som pozerala 😉 😉

winona24
28. feb 2011

@claudinka no ale mišung mám z toho poriadny.... 😀

claudinka
autor
1. mar 2011

no vsak o tom som pisala vyssie, neviem, preco kombinuju serie hore-dole 😀 tie doobednajsie som ale asi vsetky videla, tak sa sustredujem na nedele 😀

claudinka
autor
4. mar 2011

ja som dnes dopozeravala tri posledne casti doobednajsie a tesila som sa ako mala, lebo som ich este nevidela.. boli to teen mom - amber, maci, catelyn a farrah, tie casti, kde maci sa znova stretla s kylom, riesila alimenty, amber sa skoro rozisli s garym, lebo sa mu zapacila ina, farrah dostala od mamy facku a odstahovala sa a Catelyn sa odstahovala od Tylera a povedala mu o nevere.. ani som nedychala 😀 😀
tak ta Farrah sa tu strasne sprava k tej mame 😒 😒

winona24
4. mar 2011

@claudinka prečo Farrah dostala facku ....tú časť som celú nevidela...

aj ja sa teším,že toto opakujú...lebo tieto teen mom som videla asi len 3 časti...aj to tie posledné...

Catelyn s frajerom majú môj veľký obdiv za to čo spravili....

Farrah podľa mňa dopadla najhoršie...moje zlato...frajer zomrel...mater na hovno....tak som plakala...keď si začala vybavovať nejakú podporu ...a potrebovala na to testy DNA... ☹

claudinka
autor
6. mar 2011

@winona24 oni to tusim ani tu situaciu neukazali, stale iba tie fotky ukazuju s tou natrhnutou perou 😒
ale ona nema zlu matku, ona sa len stara privelmi, ale lepsie, ako by sa nestarala vobec, podla mna je v pohode, len na nu treba ist inym sposobom a ona na to ide zle.

winona24
17. mar 2011

no baby....nikto tu dlho nebol...ja som dnes taká vyplakaná...akurát skončila predposledná epizóda....

tá kde sa Catelynn a Tyler stretli s Carly po roku...ja som plakala ako malá....oni sú tak úžasní ako to zvládajú...fakt klobúk dole....

poplakala som si aj pri Macy ako sa dohadovala s Ryanom a tom,kedy a ako často bude Bently s jedným alebo druhým....

na Amber nemám slov....čudujem sa,že jej dávno niekto tú malú nezobral...lebo ona teda má ďaleko ku dobrej mame.... 😔