Pozeráte MTV-16 and pregnant & Teen Mom?
Ahojte koníčkarky,
túto tému som tu zatiaľ nenašla. Som veľkým fanúšikom týchto dvoch relácií, ktoré chodia na českom MTV s titulkami každú nedeľu večer.
Som sama? 😉 😉
@iwusca otras....vidieť že myslí len na seba...ako môže niekoho cudzieho natrepať do bytu k ročnému decku?? niekoho koho spoznala v obchoďáku???však o ňom nič nevie...ja sa nečudujem,že Gary bol nasratý a zakázal jej ,aby ju ten chalan prebaľoval..myslím Leah...
však ona nič nerobí doma..len sa furt váľa v tých nepovlečených posteliach...pane bože...ja by ju vyfackala.... 😠
@iwusca Cate a Tyler sú super...napriek tomu v čom vyrastali a hlavne Cate akú má mamu... 😔 strašne sa mi páčilo ako jej dnes vravel v tom aute aká mu po pôrode pripadala krásna...aký bol na ňu hrdý...ako si uvedomil,že je len jeho....no mne viac nebolo treba...ja taká duša citlivá som plakala ako dážď 😅
ja som tiez az teraz dopozeravala, ale tieto casti som uz videla..
@winona24 tiez som revala jak zelva pri tom rocnom stretnuti 😀 😀 ja by som to urcite nezvladla ako oni.. 😒 ale uzasni ludia, dovi dopo, ako sa aj k sebe spravaju a celkovo, normalne vzor 😉
@iwusca ten bordel ma tiez vzdy udivuje, co ta cele dni robi? fuchtla jedna! 😀
@winona24 😀 😀 😀 a co hovorite na tu novu maminku z nedele? podla mna to velmi prehnala, ked jej bol neverny, ked spolu boli dva tyzdne.. zbytocnu vedu z toho spravila a potom sa trapila 😉 ako on hovoril, zmenil sa a o malu sa pekne stara.. a ten jej tatko, uplne sa mi lubil 😉 😉
Ja som náhodou objavila vašu diskusiu tak som si našla staré časti a od včera večera pozerám 😀
Začala som 16&Pregnant a keď to dopozerám tak prejdem na Teen Mom.
Je mi to blízke, lebo som mala len o niečo viac, keď som zistila že som tehu, ale občas tie baby ľutujem, čo všetko prežívajú 😒
aakoze to vcera co bolo? chuderka, jaky porod mala, mi jej bolo tak luto 😢 😢 😢
a ta jeho rodina, juj konecna 😠 esteze sa aspon on snazi 😉 ta babula je mi sympaticka 😉
ja som si akurát pozrela tú MAKAI
v nedelu bola christinna - http://www.mtv.com/videos/misc/600506/ep-16-sne...
v nedelu ste kukali alebo v stredu opakovanie? strasne sympaticka babula bola 😉
😀 😀 😀
nikto nepozerava? Tuto cast poslednu ste videli?
Ahojte, ja som vcera dopozerala poslednu cast, co u nas bola v nedelu a v stredu v reprize, Ashley s dievcatkom.. celu ca cast som prerevala jak diva ☹ ☹ dievca ostalo tehotne po rozchode s frajerom a bola v 5. mesiaci na zaciatku a hovorila, ze je dlhsie tehotna, ako s nim chodila 😀 a ze spolu spali iba raz a podarilo sa.. zila s mladsou sestrou a mamou, ktora ju mala ako 19-rocna. Velmi chcela ist na vysoku skolu do New Yorku a robit fotoreporterku, tak sa nakoniec dohodli na adopcii. Ani nehladala adoptivnych rodicov, ozval sa jej ujo a teta (mamin brat so zenou, s ktorou si velmi dobre vzdy rozumela), ktori byvaju daleko od nich a uz dlho chceli adoptovat babatko. Do porodnice isla v 37. tt, lebo doktor jej chcel radsej vyvolat porod, aby nemala tramu kazdy rok na Vianoce (mala termin 24. decembra), ze sa vzdala svojej dcerky. v porodnici stale plakali, nevedela sa rozhodnut. Najviac plakala, ked zistila, ze mala bude mat dva rodne listy, jeden s jej menom a po podpisani papierov adopcii jej hned vystavia novy, kde budu rodicia uvedeni ujo a teta. Po dvoch dnoch s nou v porodnici isli k druhej tete (dalsej maminej sestre), kde ju cakali ujo s tetou aj s notarkou (boli ju raz aj v porodnici pozriet, lebo chcela, aby ju videli). Podpisali papiere, zobrali si malu, ale nevydrzala to a po par dnoch (ci tyzdnoch?) depresie si isla po nu. Malu jej so vsetkymi jej vecami ochotne vratili s tym, ze jej veria, ze to zvladne a drzia palce, najma nech je ona v poriadku, velmi im na tom zalezalo. Tak bola par tyzdnov s tou malinkou sama a potom usudila, ze to nezvladne a vratila dieta naspat. Ale ako si povedali aj s adopcnou pracovnickou, aspon to vyskusala a tym, ze mala ostane v rodine, bude ju i ked menej vidat a vidiet rast.
Tak som verila, ze to zvladne sakris.. oni su tam taki rozmaznani, tie baby 😖 😖 nic neupratuju, potom sa hadaju, no otras.. ale nevadi, malinka bola spokojna, pekna, ani si asi neuvedomila, co sa okolo nej vlastne deje. Ale plakala som veru riadne.. nepozerali ste to?
ale zase pravda, ze v 16-tich alebo tak ktovie, ci som nebola rovnaka 😀 😀 predsa len otehotniet v 16-tich a v 20-ke je rozdiel 😀
@winona24 @iwusca @mamkamarketa @mia258 @marika80 @ivuu @josie3331 @redangel32 @arimzv
babulkyy, mam sem vobec este chodit? 😀 😀
@claudinka akosi to nepozeram,nebol cas 😒
@redangel32 vsak jasne 😉 ja by som to tiez bez nahravania pozerat nestihala 😀
@mia258 boli tam take baby ze Brooke, Audrey, Ashley, Christinna, Kayla.. druha sezona tusim 😉 akurat teraz boli u nas unseen moments teraz v nedelu.
ahojte aj ja pozeramsom v holandsku tu chodi kazdy den lebo opakuju tak to mam pekne zaradom ... a uz zacina aj dalsia seria s novymi babami tesim sa
Tak teraz chodi prva seria kazdy den o tomto case, opakovacka - Maci, Farrah a tak, jeeej to si rada kuknem, akurat ide Farrah teraz 😀

@winona24 aj ja som dnes kukala 🙂 podla mna su Cate a Tyler na svoj vek dost vyspeli a zodpovedni....fatk do zvladaju uzasne na to cim si museli prejst...ja som tiez nemohla ked sa stretli s malou a ako ich na konci objimala, zlata bola malicka 🙂 ja by som to asi nezvladla ...
a Amber je uuplny protiklad...je strasne nezodpovedna a sebecka a pripada mi ze na malu vobec nemysli len na seba...a toho frajera noveho co ma...no dovidopo....ja by som si velmi rozmyslela koho predstavim svojej dcere a ona si ho hned nastahovala do domu 😝 😝 a ten bordel co ma doma 😲