Pozeráte MTV-16 and pregnant & Teen Mom?
Ahojte koníčkarky,
túto tému som tu zatiaľ nenašla. Som veľkým fanúšikom týchto dvoch relácií, ktoré chodia na českom MTV s titulkami každú nedeľu večer.
Som sama? 😉 😉
Teraz ide tusim druha alebo tretia seria, je to vlastne styl reality show a ma to byt akoze prevencia pred nechranenym sexom maloletych deti v Amerike.
Najprv je 16 and pregnant - kazdy tyzden je jedna cast, v ktorej ukazu zivot jednej tehulky (povacsine maju 16 rokov), ako zistili, ze su tehotne, rozhovory s rodicmi, priatelmi, priprava na porod, porod a prvych par dni..
Kazdy tyzden ukazu iny pribeh a na konci byva posedenie - posledna finalna cast, kde je vsetkych 10 maminiek spolu v studiu a rozpravaju a po jednom pribehu to Dr. Drew rozobera s kazdou maminou a ich clenmi rodiny, ak tam boli problemy, ze co sa zmenilo a povacsine v kazdej jednom pribehu nieco bolo.
Najprv jedna cakala dvojicky, dalsej zomrel priatel pred porodom, dve dali na adopciu.
A potom byva Teen Mom - to ukazuju tusim 4 maminky pribeh po porode, ako sa vsetko odvija. Tusim do prveho roku bola teraz seria, minuly tyzden koncila finalnou castou. Jedna z maminiek mala na adopcii babo a tri si nechali, tak riesili s kazdou, ze ako to dalej zvladaju.
Je to velmi dojemne cele. Ja casto pri tom placem.. 😠 😠
@claudinka Super nápad natočiť takúto reláciu. Je veľmi hlúpe,keď majú frajerov pomaly od trinástich. Majú sa učiť a užívať si detstvo. Keď ich nabúchajú,tak si uvedomia,o čo prišli,ale už je neskoro. Toto je fakt chorá doba. Pritom keby sa rozhodli pre interupciu v druhom mesiaci,kedy je to vlastne len zhluk buniek,mali by pokoj a v pohode by zmaturovali. Lenže Američania sú pobožní a interupcia veľakrát neprichádza do úvahy.

nedelu vecer a opakuju tusim v stredu alebo tak, jak predtym chodilo 😉