icon

Požičali by ste mobil cudzej osobe?

3. júl 2024

Keby vás pred vchodom do bytovky zastaví dievča okolo 22r, ze si potrebuje zavolať, svojej mame ktorú má doma, len sa jej nechce ísť hore jej to povedať osobne, požičali by ste jej mobil? Ja som nepozicala, v hlave som už mala scenáre, ako mi ho ukradne 😀 nerada dávam takú osobnú vec z ruky do rúk navyše cudzej osobe. Nepoznám ju, som tam nová, v bytovke je 146 bytov...

Strana
z2
janai1
3. júl 2024

Nie, veď stačí zazvoniť a povedať to do interkomu keď sa jej ťaží ísť dnu.

lenka.25
3. júl 2024

Určite by som nepožičala a už vôbec nie , keby mi povedala , že sa jej nechce ísť hore 😀 . Požičala by som keby išlo o život / zdravie / stratí sa dieťa atd …

sissy27
3. júl 2024

Ani nahodou. Uz len za to, ze jej sa nechce ist hore. No nasrat 🤣

ysseba
3. júl 2024

Určite nepožičala, povedala by som jej, že sa mi NECHCE vyťahovať telefón z kabelky a nech použije domový telefón, teda zvonček zdola 😀

autor
3. júl 2024

Baby, len mňa trápi, že môj priateľ jej svoj mobil pozical. 😢 Neviem ci robím somara z komára, svojim spôsobom je to blbosť, maličkosť, no vo mne sú pocity ako keby ma podviedol, ze stačí ze ho nejaká žena poprosi na ulici a už aj jej je nápomocný. Keď som ho tým konfrontovala, tak povedal, že potrebovala, tak jej dal. 😢 Aký máte na toto názor, ako by ste sa cítili? Mne to vôbec neprišlo ako druh reálnej pomoci, ktorý by potrebovala. Navyše ani jej prejav sa mi nepáčil, niečo si mumlala, ja som jej ani nerozumela poriadne, povedala som jej, že ja nemám pri sebe telefón a on hneď ten svoj vytiahol.

autor
3. júl 2024

Je to už staršia vec, ale nejak na mňa dnes všetko dolahlo, v práci som aj mala konflikty s kolegyňami dvomi, mam pocit, že som sama a ze všetci sú zlí.

janai1
3. júl 2024

Áno, robíš z komára somára 🤦🏽‍♀️
To je vtipné ako si vždy niekto prikrášli príbeh v komentároch keď úvodný príspevok ešte patrí k tým normálnym a nakoniec ďalšia čo sa len nudí po večeroch a IQTQ

lenka.25
3. júl 2024

Môj muž by jej asi tiež požičal , on by to nevidel tak ako my ženy , ako potencionálnu hrozbu krádeže a nad vetou, že sa jej nechce , by sa väčšina z mužov nepozastavilo

marca12
3. júl 2024

Zbytocne si vyrabas problemy tam,kde nie su. No tak pozical,neziarli. Nic za tym nehladaj. Necuduj sa,ze mas konflikty,ed ti taketo banality vadia.

autor
3. júl 2024

@janai1 je to realita, čo sa ti zdá prikraslene? Najskôr som chcela vedieť ako by ženy reagovali, ci by jej požičali a potom ze ako by sa im páčilo keby ich muz/priateľ pozicia. 😀

autor
3. júl 2024

@marca12 konflikty boli o inom, ale nevadí. Nebol by to modrý koník, ak by sa diskusia neobratila proti autorke.

ariannazara
3. júl 2024

😂😂😂😂 ty si inak v poriadku? 😂 akoby ma podviedol🤭 akože fakt niektorým vám už drbe na hlavy keď toto citam

barka1
3. júl 2024

No prepáč, ale ženy majú pravdu. Problém nie je to, že ty si mobil nepozičala, ani to že požical tvoj partner, ale tvoja reakcia na to. Nemám problém, tak si ho vyrobim.
A radsej tieto tvoje podivné myšlenkove pochody neventiluj pred priatelom, aby si ho neodplasila.

klip0
3. júl 2024

Nepožičala by som, lebo som žena a o 22 by som sa bála že má zle úmysli a nemal by mi kto pomôcť.
Muž keď sa nebál ani o seba ani o telefón tak jej ho požičal. Absolútne nič nevidím, kvôli čomu by si sa mohla hnevať.
Ja môjho manžela neraz posielam že, nech ide pomôcť nejakej cudzej žene, ale aj mužovi (napr posledné situácie, pomôcť vozičkárovi von z auta, otvoriť dvere žene čo niesla plný nákup a nevedela si poradiť, mala plné ruky. My sme boli obďaleč, ja som mala na rukách dcéru, on to nevidel, ale išiel jej pomôcť keď som mu povedala a mnoho takých situacii). Veď dobro sa vráti.
Ak máš z tohto pocit, akoby ťa podviedol problém je v tebe, nie v ňom. A to myslím naozaj dobre, nie ako výčitku. Mala by si popracovat na svojom sebavedomí, ja by som ti naozaj v dobrom odporučila ísť sa porozprávať s nejakou milou psychologičkou.
Hlavne keď píšeš, že zle aj v práci atď atď, že ti to napadne po dlhej dobe... Neviem teda či iné veci u vás.su v poriadku alebo nie

mclissa
3. júl 2024

V inej situacii by som telefon poziciala, ale kvoli lenivosti nie. A to, keby moj frajer telefon pozicial by ma absolutne netrapilo.

janai1
3. júl 2024

@klip0 dievča malo okolo 22 rokov a nie o 22 hodine večer 😀

klip0
4. júl 2024

@janai1 hahah ja som to čítala okolo 22h a evidentne to na mňa bolo neskoro 😂😂😂 ale tak aj tak platí čo som napísala, podľa môjho názoru

janka_266
4. júl 2024

požičať nepožičala, ale minule ma tak jeden pán poprosil, či môžem zanho napísať mail, lebo sa mu vybil mobil a niesol nejaký med či čo nejakej pani a nemal zapísanú adresu, tak reku ok, ale píšem ja, tak mi nadiktoval mail, heslo, komu mám napísať a napísala som :D potom som tiež začala rozmýšľať, že aké katastrofy mohli nastať :D ale aj keby bolo volať, tak tiež jedine tak, že ja volam, dala by som na hlasný odposluch, ale tefón by som z ruky nedala :D na to ho mám príliš rada ::D:D

autor
4. júl 2024

@klip0 lenže je rozdiel keď ide o pomoc a keď vlastne ide o nič, ona žiadnu pomoc nepotrebovala, len bola lenivá ísť hore. Pýtala sa mňa, ja som jej telefón nedala, tak prečo on jej dal svoj keď sa ho ani nepytala? Mne sa to proste nepáči, tak nevadí nepatrím do tohto sveta.

klip0
4. júl 2024

Tak opis čo konkrétne ti natom vadí, alebo čo je natom zle ? Veď to bola cudzia žena, nie niekto s kým je denne 8h v práci a správa sa neprimerane.
Áno ani ja by som nepožičala telefón, ale len z toho hľadiska že by som sa bála že on prídem. On sa asi nebál, tak požičal. Čoho iného sa bojíš ty, alebo čo tebe iné na tom vadí ?

autor
4. júl 2024

@klip0 je to môj muž, preco by mal robiť cudzej babe láskavosti? O reálnu pomoc tam nešlo, lebo zbehnúť si domov mohla.

klip0
4. júl 2024

Ale prečo nemôže urobiť láskavosť cudzej žene ? Čo je na tom v tvojom pohľade zle ? Alebo ako negatívne to ovplyvní teba ? Veď to neznamená že teraz bude menej láskavý k tebe. Či bolo by ti príjemnejšie keby jej napr hrubou nadavkou vynada a pošle ju hrubo preč ? To by o ňom spravilo lepší obraz ?

autor
4. júl 2024

@klip0 prečo ideš do extrému? To akože teraz keď ho každá o niečo požiada tak jej ma vyhovieť?

klip0
4. júl 2024

Nejdeš do extrému náhodou ty ? Vyhovel jednej raz, ty si odpovedz prečo ti to tak vadí

mclissa
4. júl 2024

Robis z komara somara. Hladas problem tam kde nie je. Fakt naozaj nemas nic ine na robote, ako riesit ci tvoj chlap pozical nejakej zene telefon. Lebo ty si ho nechcela poziciat?

masinka
4. júl 2024

A ak by to bol 22 rocny chalan, aj to by ti vadilo, ci to uz by bolo ok ?

mk1111111111
4. júl 2024

ziarlivka na entu si. Aby to neskoncilo len pri mobile nabuduce, ked sa takto spravas.

simca06022011
4. júl 2024

nie, nech nie je lemrava, a ide jej povedat :DD chlapa by som nechala, nech si robi co chce... je divne ze 22r nema mobil aby mame zavolala a nie je jej trapne vobec taketo nieco ziadat... kto vie o co jej vobec islo :D

sense
4. júl 2024

Ja by som nepozicala, a chlap ma vlastný roz
Ale teda kovbojju z toho by som nerobila. Bud ti verný je alebo nie. Podľa mňa zachádza do extrémov.

biglovemom
4. júl 2024

Hmm…v inej teme citam ze deti sa musia delit ,a tu citam zeby nikto takmer telefon nepozical🤣 uuuaaauuuu😂😂😂😂

Strana
z2