Pozná niekto osobne túto osobu na Facebooku?
Denno denne spamuje skupiny na FB,je dosť drzá a arogantná keď si niekto dovolí oponovať, hneď udáva a vyhráža políciou

pani je vypasená s nadváhou - a možno aj s psych. diagn.
@anonym_1d43af stále ďakuje za darčeky, peňažné príspevky a furt je v núdzi, nechápem
však podľa foto vidíš čo je zač.
však podľa foto vidíš čo je zač.
@anonym_1d43af poznáš ju osobne?lebo ľudia píšu, že chlapčeka zanedbáva
Vianoce sa blížia...srdcervúce príbehy pribúdajú. Ja nechápem že na toto niekto naletí. To by mohol napísať každý že je bez peňazí, lebo lieky, lebo terapie, lebo toto, lebo hento. Ale úplne na drzovku kto mi zaplatí online Tesco nákup.😤
Vianoce sa blížia...srdcervúce príbehy pribúdajú. Ja nechápem že na toto niekto naletí. To by mohol napísať každý že je bez peňazí, lebo lieky, lebo terapie, lebo toto, lebo hento. Ale úplne na drzovku kto mi zaplatí online Tesco nákup.😤
@1sally12 na donio mala zbierku, pomáha jej mesto a furt je v mínuse,neviem či príspevky pre Robka nesplachuje dole gagorom 😡
Ach,jaj tak mi srdce puka ked vidim take krasne zlate chlapca a takto chuda musi zit.
Pozerám ze Sliač , vcera komentovala na fb v skupine Povazská Bystrica , a teda dosť bola nepríjemná. Neviem ako je na tom chlapček ale pisala ze ma nejaku dg (autizmus tusim) . Teraz by ma zaujimalo kde teda ozaj žije
Pozerám ze Sliač , vcera komentovala na fb v skupine Povazská Bystrica , a teda dosť bola nepríjemná. Neviem ako je na tom chlapček ale pisala ze ma nejaku dg (autizmus tusim) . Teraz by ma zaujimalo kde teda ozaj žije
@alandra je jedno ktorú skupinu otvoríte, všade svieti.
Môžte otvoriť štrikovanie, pečenie,zoznamku všade svieti.
Áno je nepríjemná, všetci jej prudko závidia.
Ešte má tú drzosť v skupinách komentovať ako anonym a označiť seba, ako osobu ktorá potrebuje pomoc
@alandra je jedno ktorú skupinu otvoríte, všade svieti.
Môžte otvoriť štrikovanie, pečenie,zoznamku všade svieti.
Áno je nepríjemná, všetci jej prudko závidia.
Ešte má tú drzosť v skupinách komentovať ako anonym a označiť seba, ako osobu ktorá potrebuje pomoc
@anonym_autor možno je psychiatrická pacientka.Lebo aj keby bola v neviem akých problémoch, asi by takto nevystrájala. Ok, dá sa možno vydedukovať , že je jednoduchšia, ale ak má divné prejavy a v každej skupine, tak je možné, se je chorá.
Zavoňali jej rýchle prachy,poplače kvôli "chorému"Robkovi,teraz ešte Vianoce a chrípky.
Načo by vstávala do práce
Rozhodí siete po skupinách a má zarobené.
Pozerám, že takto funguje už dlhšie.
No ale tie jej reakcie keď človek niečo namieta ma dostali do kolien.
@anonym_autor možno je psychiatrická pacientka.Lebo aj keby bola v neviem akých problémoch, asi by takto nevystrájala. Ok, dá sa možno vydedukovať , že je jednoduchšia, ale ak má divné prejavy a v každej skupine, tak je možné, se je chorá.
@anonym_2eb4de divné prejavy má len voči ľuďom, ktorí jej nezožrali divadlo.

pani je vypasená s nadváhou - a možno aj s psych. diagn.