Poznáte firmu Jeunesse Global?
Mate skusenosti s produktami tejto firmy? Dakujem 😉
Je tu niekto komu tieto produkty vyliecili problemi ?s imunitou alebo chorobou?dakujem
Nie je zakladom onko pacientov medicinska liecba?
Prepacte otazka bola jasne dana a netykala sa vseobecne pacientov zaujimali ma onko pacienti. Vy tvrdite ze Vas produkt Reserve je (citujem) ,,zakladom pre onko pacientov" objasnite toto slovne spojenie?
Je zaujímavé že vy všetci poznáte nejakú pani, ktorej ,,lekár" (tie úvodzovky nie sú náhoda) odporučil vaše produkty. Takze vaše produkty mu pomohli z choroby? Nie
Medicína? Lekárovi? Nie je rozdiel medzi nami
Dvoma keďže ani ja neviem s kým komunikujem. Teda viem, zrejme s človekom ktorý podobnými ,, tahmi" zarába na ľudskom nešťastí . Nevadí, na nešťastí sa zarába najlepšie a najľahšie keďže topiaci sa stebla chytá. Ja osobne Vám neželám nič zle, snáď len toľko aby ste sa dobre rozhodli ak
sa vašim životom mihne diagnoza, ktorá bude priamo ohrozovať vás život ....
Milá pani Dana! Ja mám s alternatívnou liečbou dobre skúsenosti, pokial ide v súbehu s medicínskou liečbou, alternatívna liečba málokedy (vyhnem sa výrazu nikdy) dokáže poraziť tak závažnú chorobu ako je napríklad rakovina. Mojich reakcii Vám ľúto byt nemusí, ja reagujem ako uznám za vhodne. To čo robíte a PREDÁVATE (s maržou ako hovado) cely vás MLM systém je obyčajný biznis, na ktorom cudzopasite. Aj to že si myslite že máte svedomie čisté (gratulujem že si to myslite, to je základ) svedčí o tom že si neuvedomujete závažnosť sv
Svojich činov, pretože ak niekto uveril že ho dokážete vyliečiť z rakoviny tak už tu s najväčšou pravdepodobnosťou nie je. Nevadí, hlavne že provízny systém funguje. Vy a Vám podobní ľudia cudzopasite a hyenizujete na ľudskom nešťastí, takze sa prestaňte hrať na Matku Terezu, Vaša činnosť je totálny obchod a nič iné. Ja som človek ktorý neželá nikomu nič zle, len ľuďom ako ste vy želám aby si na vlastnej koži vyskúšali riešiť v hlave dilemu pri smrteľnej diagnóze ktorou cestou sa vybrať 😉
Ja používam výrobky už skoro tri roky a som nadmieru spokojná Začala som kvôli svojím zdravotným problémom exzemu ktorého som sa nevedela zbaviť ani dietmi ani žiadnymi prostriedkami odporúčaných kožným lekárom Sama som medicínsky vzdelaná tak viem ako to s kožnými ochoreniami funguje respektíve nefunguje Koziari vám bude vam buď po zlyhaní bežných prostriedkov odporučia kortikoidy alebo ti skúsenejší síce vravia že v žiadnom prípade kortikoidy nie ale výsledok je taký že nič nepomáha Posledná veta od koziara Treba sa s tým naučiť žiť Zmieriť sa s chorobou Rsz to bude lepšie raz horšie Tak som poslala fotky pred a po ''mojej liečbe výrobkami jeunesse , Môžem poslať neveriacim horediskutujucim Nič má nepresvedčí že to nefunguje. A mám priateľov ktorým sa zlepšili výsledky cukrovky reumstizmu atď Ti ľudia nie sú vymysleni takže výsledky sú U mňa ekzém trvajúci 4 roky zmizol v priebehu pol roka a od 2015 ani len náznaky nevidieť Tak verte alebo neverte Najprv vyskúšajte a tak sudte a kritizujte
@bigp v súlade s klasickou liečbou?klasická liečba neekzistuje sú len dve -funkčná a nefunkčná-neviem odkiaľ to máte ,že akýkoľvek chem.liek niekoho niekedy vyliečil?syntetická chémia nekomunikuje pozitívne pre Vaše zdravie ,len odstráni symptom a pacient si myslí ,že je vyliečený
,pritom si vyrába daľšie ochorenia.
Neviem kto sa skryva za nickom Greenbike... takze 98 % pacientov s rakovinou umiera ano? Neviem kto a preco Vam takto vytrel hlavu, sam sa pohybujem v onko komunite a sranda je ze stale tie 2% mi ostanu... poznam mnoho ludi ktori su za tym roky len evidentne vase statistiky hovoria inak....
@leadercompany tak pre Vás osobne som sa registroval aby som vyjadril svoju skúsenosť a názor,ktorý uvediem v skratke , ale kto chce nech ma kontaktuje aj osobne
Firmu Jeunesse založili ti istý ľudia ,ktorí založili aj FFI international, teda tu spoločnosť ktorú prešetrovala niekoľkokrát americká EPA a množstvo dalších inštitúcii , ktoré vsetky potvrdili ze mpg boost je blbosť a argument ze tym jazdi každá spoločnosť a shell je tiež zaujímavý nakolko sa spoločnosť shell chcela súdiť s ffi a od roku 2010 tu mame jeunesse spoločnosť , ktorá sľubuje super produkty a obrovske zárobky neskutočnú pohodu v super teambuildingovom kolektíve... ale poďme na fakty ...
Začnem Alexom Mortonom ktorý zo svojim tímom prestúpil z vemmy do jeunesse tu si treba povedať pravdu prečo vemma skončila a to preto, lebo ju zatvoril federálny komisia pre obchod teda federal trade komission tento super podvodný tím prestúpil do jeunesse a určite si neni škoda pozrieť kto je Alex Morton !!
Žiadne zdroje publikované v prestížnych vedeckých časopisoch napríkad podľa leadrov v jeunesse dostal 2 Nobelove ceny za produkt rezerve prosim ukážte mi tie nobelovky 🙂
90% ludi v jeunesse z downline ma ročný obrat 1800$ co tvoria iba náklady aby ste nestratili body a mohli ďalej registrovat ! Je to dohladatelne na internete !!Sám som bol v jeunesse ale moja úloha nebola byt mlm lídrom ale sledovať vady a chyby jeunesse a verte mi raz to skončí tak ako ffi
Ked som bol s mojim tímom v Holandsku u jedného lídra boli sme v sklade jeunesse kde sa všetko váľalo po zemi a on sám so smiechom na tvári nám vravel,či sme si vedomí ze to nema žiadnu hodnotu ! Ako aj podvody ktoré sa deju ked človek vybuduje obrovske siete a potom mu ich odstrihavaju a podobne veci napiśem ak ma kontaktujte je toho veľa !
Ľudia co tomu uveria si ťažko priznajú ze patria k downline a ze nikdy na jeunesse nezbohatnu pokial fakt s vedomím nechcú klamať a zavádzať ludi !
Tvrdenie , že jeunesse zachráni onkopacientov by malo byt trestne a vo svojej podstate aj je , a ľudia bez lekárskeho vzdelania nemôžu o tomto ani pochybovať nieto este niekoho presviedčať o tom , ze jeunesse funguje ako komplex a zachráni vaše telo !
Reservé bol podrobený skúške v štátnom laboratóriu pričom vylúčili jeho zásadovost , ale naopak nepotvrdili jeho význam pre zdravie
Na Slovensku funguje obrovská skupina ľudi ,ktorí k sebe lanária ludi za presviedčania o alternatíve , ničím nepodložených výskumoch a vedeckých tvrdení
Jeunesse je nepochybne biznis príležitosť a jej zisk závisí od ludi z downline nie z obchodných predajov a podobne
Pekne je to zhrnuté v tomto videu len je v angličtine :
https://www.youtube.com/watch?v=Prd_CSOZLiEMimochodom uz tu boli niektorý lídri z jeunesse ,ktorý presviedčali pána s rakovinou nech nepodstupuje liečbu ale nech si kúpi vsetky produkty ako komplex
Pán mal rozum a šiel sa liečiť dnes je zdravý
https://invivomagazin.sk/hodgkinov-lymfom-(list...
A nech ma tu verejne kontaktuje hociktorým z leadrov môžme to prebrať,argumentovať a pod. !! No berte mi ja mam čisté svedomie ;)
@leadercompany donry den chcem sa spytat mate nieco na po popaleniny a pigmentacia pre maly deti aby neostalo ziadny pigmentaciu na kozu
teda som davnu chcela to toho ist hlavny mam skusenosti.is to ageless ci ako sa.volzju.ampuly...lebo.pracovala.som s botoxo. ale nenadla som vela po,itivne veci na sk trhy....a cadom.nemala.som.cas a hlavny ked zase ide o pyramidova praca...ten gel neviem.ci je vhodne pre 2 rocny detsko
@leadercompany prosim nahodou nemate produkt reserve? Surne zhanam 😪
@leadercompany dobrý den,zaujímalo by ma viac o tejto firme.Možte mi prosim napisat spravu?
@queenystars
@queenystars
@queenystars
@queenystars
@queenystars
@domini4 Dobrý deň Je to na dlhšie Všetko si nájdete na Jeunesseglobal .sk Registrovať sa dá cez človeka ktorý sa vola sponzor a ten Vám pomáha s objednávkami a info pokial nenájdete na stránke Ja používam výrobky dlho a dom maximálne spokojná Žiaden má nesklamal Za prácu mate aj odmenu no to vysvetlit sa najlepšie dá osobne Alica
@domini4
@queenystars Viem že je neskoro na odpoved ale na popáleniny okamžite použiť luminesce gél Vyskúšané to mám Aj deťom sa dá Rýchlo sa hojí a prestane páliť

@leadercompany, nehnevajte sa mila leadercompany, ale akonáhle vám nejaký človek nevyhovuje je v nom plno zloby a nenávisti. Ako poznate takýchto ľudí, ako ste ma pomenovali. Mylite sa, naopak som mierumilovny clovek, ale nebudem vyhadzovat peniaze za výrobky, ktore nie sú určené na diagnózu, liečenie, ani prevenciu proti žiadnej chorobe. Zrejme podla seba sudite aj iných. Prajem pekny den