icon

Poznáte nejakú úžasnú mamičku, ktorú obdivujete?

30. okt 2021

Poznáte nejakú úžasnú mamičku, ktorú obdivujete? V mojom okolí je žena, ktorá mala v minulosti mozgové príhody, takmer vôbec nepočuje, musí mať okuliare a ma 70. Napriek,tomu sa stara o syna, ktorý mal autonehodu a o postihnutú dcéru, ktorá je ako dieťa a ma autisticke črty a iné diagnózy. Nakupuje, perie, zehli, vari a nechce aby jej tom niekto
Pomáhal, zvlada to sama. Vždy sú na prvom mieste jej deti až potom ona. Je pohostinna aj k priateľom jej deti. Je to skvelá žienka.

zuzanka.zuzu
30. okt 2021

obdivuhodna... ale naco?

toto sebaobetovanie nikdy nepochopim - rovnako ako po rozvode sa velakrat snazia zeny dokazat ako "to daju" pricom ich ex si dalej zije svoj zivot a pozrite na niektore znicene 50tnicky a fesnych 50tnikov... naco?

mariaveronikag
30. okt 2021

@zuzanka.zuzu keď vidím takéto príbehy mám pocit, že tých ľudí drží pri živote a chuti žiť práve to, že vedia, že ich iní potrebujú. -nachádzajú v tom zmysel všetkého, čo robia. Nemajú "čas" zaoberať sa vlastnými problémami a osobne to obdivujem

alzbeta311
30. okt 2021

Ja obdivujem moju mamičku, pretože je úžasná ❤

tara42
30. okt 2021

Moja mama. Silna zena, najobetavejsia, najdokonalejsia mamina na svete.

desore
31. okt 2021

Plakat a lutovat sa jej nepomoze. Pokial vladze, tak sa stara. Ked nebude moct, budu musiet ist do ustavu a nastane dilema kam.
Bez penazi, ta nikde nebudu chciet. Niekdo tu spominal, ze naco taka sebaobeta. V 50ke vyzmykana zena. Ukazte mi chlapa, ktory by isiel do zvazku s chorymi detmi. Ani jeden.

andreatytler
31. okt 2021

Pekna tema. Dakujem.
Moja sefka je skvela mama svojmu synovi ale aj skvela "mama" nam vsetkym v praci. Nie ze by bola stara a mohla by byt nam vsetkym mamou, ale to ako sa o nas stara a nesmierne jej na nas zalezi. Je to jedna z najmilsich a najobetavelsich zien ake som kedy stretla.

elenita
31. okt 2021

@zuzanka.zuzu a co ine tym zenam zostava, ako "dat to"?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
31. okt 2021

ja obdivujem každú matku, ktorá sa stará o postihnuté dieťa, ale neobdivujem matku, ktorá odmieta pomoc. Možno si neuvedomuje, že sa môže s ňou niečo stať a jej dieťa ostane odkázené na iných. Takže v týchto prípadoch hrdosť bokom.

autor
31. okt 2021

@elizabet173 neviem ako jej dohovoriť. Ono keď mala tie porážky, pomáhala sesternica jej manžela a kamaráti jej syna.
A presne kebyže sa jej niečo stane, čo by bolo s jej dcérou? Síce dokáže ísť dcéra napriklad do obchodu, no teraz kúpila zhnité ovocie, nevšimla si to . A keď sama varila, prihorelo jej to. U kamarátky robila lososa a ten sa jej podaril na druhy pokus. Prvý jej spadol na zem a zožrali ho psy. Ale robila aj veterníčky a tie sa jej podarili . (Dokáže sama cestovať, vyzná sa vo vlakoch), takže je schopná sa naučiť variť, len jej mama to nechce dovoliť. Ani šiť, hoci jej dcéra chce vedieť šiť. No dcera je odkázaná na pomoc druhých. A dúfam ze syn sa z toho dostane, lebo s nimi bude zle. ☹️

elizabet173
31. okt 2021

možno nedohovárať, ale rovno prísť s tým, že idem toto a toto urobiť