icon

Poznáte niekoho, kto pečie torty v Bratislave?

hanam
4. aug 2009

Nepoznate v BA niekoho kto pecie torty? Kontakt prosim do IP. Chcela by som dat upiect narodeninovu tortu, taku specialnu. Ak mate dobry kontakt prosim napiste. Dopredu dakujem.

Strana
z3
titkovamiriam
5. aug 2009

http://www.krcmicky.sk/restauracia-132-miki-lan...

hned vedla je super cukraren a robia vsetko mozne.viem ze je to ivanka no je to kusok a mam ja aj kolegovia super skusenosti

danu
9. mar 2010

susik77 • 2d • Dnes o 12:11
Ahojte, neviete mi poradit nejaku dobru cukraren v Bratislave, najradsej Bratislava 4, pripadne centrum, kde by mi upiekli nejaku dobru a peknu tortu na krst? Uvitam ked budete mat osobne skusenosti. Dakujem 🙂

henikav1
9. mar 2010

pozri na www.tortyodmamy.sk , hned na uvodnej stranke je mapa a na nej si vyberies, niektoru cukrarku, ktora je k tebe najblizsie, zaroven si mozes pozriet jej vytvory ci sa ti pacia

susik77
9. mar 2010

no prave tam ma nic nezaujalo 😖

ivka2009
9. mar 2010

Ahoj, skus pozriet cukraren Ludvik v Petrzalke. My sme mali odtial tortu- vedia ich velmi pekne ozdobit, aj podla tvojej predstavy, len su drahsi oproti inym.

jaaty
14. mar 2010

My tiež kupujeme torty na oslavu v cukrárni Ludvik. Vyzerajú skvele a chutia výýýýýýýborne 😵 😵 😵 .
Nájdi si ich na internete, majú tam aj galériu. Len ceny sú trošku vyššie ☹

cessy
14. mar 2010

http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/bratislavs...

tu si mozes pozriet hned aj ich albumi co ktora pecie

susik77
17. mar 2010

Ahojte, nakoniec som si objednala tu: http://www.kysko.yw.sk/rozne.php
Je to tiez v Petrzalke.

jenny1988
2. feb 2011

Zháňam tortu k 1.rôčiku tiež niekde v Bratislave a aj aby bola cenovo dostupná... Tieto stránky čo ste vypísali sú už asi zrušené, lebo nič sa mi neotvorí :( Prosím poraďte! Ďakujem.

ricky
12. aug 2012

Dievcata,peciem torty na oslavy,hlavne detske..ak by ste niekedy mali zaujem,ozvite sa ,somz BA IV. 🙂

sonyela
9. apr 2013
sonyela
9. apr 2013

@jenny1988
peciem torty na vsetky prilezitosti pre BA a okolie, aj cele Zahorie, +minizakusky a mafinky v pripade zaujmu kludne napiste, dam potom blizsi kontakt, aj webstranku s galeriou.

jaaty
7. máj 2013

@sonyela prosím kontakt na webstránku, ďakujem

evina313
9. máj 2013

@sonyela Dobrý den, mohli by ste mi poslat link na Vasu stranku? dakujem

lucilla29
28. máj 2013

dobry vecer, viete mi prosim tiez napisat kontakt na overenu dobru cukrarku v BA? potrebovala by som detsku tortu podla predlohy. dakujem

janielka_k
21. jún 2013

@sonyela : Ahoj, chcela by som si dat upiect tortu pre synovca na narodeniny s autickom cars - Mc Queen na vrchu, marcipanovu. Precitala som si Tvoj odkaz tu na Modrom koniku a chcela som sa spytat, ci take nieco robis? Vopred dakujem za odpoved. Jana

marlenkaba
3. aug 2013

@sonyela ahoj, mozem aj ja poprosit kontakt na webstranku? dakujem 🙂

marlenkaba
3. aug 2013

@ricky ahoj, zhanam torticku pre dcerku z poctivych surovin, mozes mi prosim do IP poslat ake ceny si cca uctujes a ci mas aj nejaku galeriu torticiek? vdaka

emila2306
15. sep 2013

@sonyela prosim kontakt na web, v oktobri ma caka oslava 6-ich rokov 🙂

jkc3000
16. sep 2013

@sonyela Ahoj, mozes mi prosim poslat kontakt? Potrebujem urobit tortu pre maleho na 27. 9. k 2. rokom podla predlohy. Dakujem.

jasu
20. sep 2013

@sonyela , poprosim kontakt na web, dakujem 🙂

tortysnov
2. okt 2013

Ahojky, ja tiez pečieme exkluzívne torty vždy len z tých najkvalitnejších a najčerstvejších surovín. Našim cieľom je vždy spokojný zákazník. Vaše maškrtné jazýčky si prídu na svoje. Nech sa páči, vyberte si...

Viac tu: http://tortysnov.webnode.sk/o-nas/

rainee
4. okt 2013

@sonyela ahoj, aj ja by som poprosila kontakt alebo najlepsie kludne ho sem verejne hod, su tu aj ine kontakty na firmy tak by nemal byt problem s vymazanim 😉

rainee
4. okt 2013

my sme objednavali doteraz z danely, robia naozaj krasne torty z kvalitnych surovin, len tie ceny...

macakova
14. nov 2013

Dobry den prajem, som mamina na materskej dovolenke a tiez peciem doma torticky ak by ste mali o nejaku zaujem dajte vediet do spravy...poviem Vam aj cenu a tak isto sa viem dohodnut za dovoz

zuzuz1
22. nov 2013

ahojte... tiez sa pripajam...tiez peciem torty na poziadanie... ozvite sa 🙂 PK a okolie 🙂

mandarinkaa
8. jan 2014

@macakova ahojky, mas niekde nejake foto torticiek co si robila?

natalieperez
9. feb 2014

Ahojte, robíte niektorá torty v BA? Najlepšie Ružinov? Chcela by som malú tortičku v tvare srdca na Valentína 🙂

Strana
z3