Poznáte podobne výnimočného mága ako Strovoložský Daskalos?
Pozdravujem vás.
Chápem, že ľudia ako Daskalos, Strovoložský mág z Cypru - asi na Slovensku tohto času nie sú, ale spomínam ho pre vašu predstavu, koho mám na mysli, keď sa teraz opýtam, či náhodou niekto z vás nepozná podobne výnimočného človeka (môže byť aj v zahraničí).
Jedná sa o depresie, traumy, chce sa priam povedať karmické putá.
Prosím ľudí, ktorí majú pozitivisticko-materiálne videnie sveta (rešpektujem ho), aby nepísali veci, ktorými nepreukážu rešpekt k alternatívnemu svetonázoru 🙂
Ďakujem, ak by niekto vedel, o akom človeku píšem a chcel ma ohľadom neho kontaktovať.
Ďakujem za avízo, o rodinných konšteláciách som počul pred dvoma dňami, zaujímave... Regresnú terapiu považujem za fantazijné projektovanie mysle, aj keď priznávam, že jeho symbolický jazyk môže mať liečebný charakter.
Zdravím,
To čo čítam neviem kto bol ten pán ale ak hľadáte pomoc cez mágiu v tom neporadím.
Ak sa toho chcete skutočne zbaviť tak sa to rieši svetlou cestou nie cez mágiu.
A že ma niekto schopnosti ktoré dnešná doba nemá ešte neznamená že robí mágiu. Mágiu robia ty ktorý tieto schopnosti ešte nemajú a chcú nasilu isté veci robiť za účelom zisku.
Ja tiež viem isté veci ale zatiaľ ich využívam iba sám pre seba si čistim svoje veci.
Treba niekoho kto sa vie napojiť na stvoriteľa na svetelné bytosti a vie ak ma dovolené dostať obrazy čo za tým je na iného človeka.
Na SK sú viacerí taký, treba hľadať vo svojom okolí.
Ale ak trváte na tom že taký výnimočný tak takého vám neporadím resp. každý robí iné. Ja čo som si riešil veci som isiel postupne ako som nachadzal ludi a kazdy v niecom pomohol.
Dnes viem niektore veci aj sam a stale je čo čistiť je to ako cibuľa zbavíte sa jedneho príde ďalšie ale je to na každom koľko veci chce vyriešiť.
A depresie traumy a karma nie je nič také jedinečne sú to priam bežne veci 🙂 čo sa týka práce na sebe.

@balgor
odporúčam ti rodinné konštelácie, aspom na tie kartičke putá akebo mozno regresnu terapiu/hypnozu. Už si niečo podobné vzal do úvahy?