icon

Poznáte strašidelné miesta a iné záhady?

monkula
3. jan 2010

Poznáte dom, o ktorom sa hovorí, že v ňom straší? Vyhýbate sa oblúkom určitým miestam?
Poďme sa báť...

ja pridám, nie poveru, ale fakt, z ktorého mrazí.. Viete o maďarskom skladateľovi, ktorý sa vola Seress Rezso a zložil pieseň s názvom Szomorú vasárnap (Smutná nedeľa)? Po vypočutí tejto skladby stovky ľudí spáchalo samovraždu, vrátane samotného skladateľa a jeho ženy. Dokonca je to sfilmované, film sa premieta pod názvom Gloomy Sunday.
Ja som si ju včera vypočula, aj s textom, je ozaj depresívny, a temný, ale neviem si predstaviť, aký musí byť človek slabý duchovne, aby sa po vypočutí tejto skladby zabil... 😅 😅 😅
Aj so sestrou čakáme na vaše príbehy 😀 😀

bambi09
3. jan 2010

fris,donesiem plechový nočníček?? 😀 😀 😀
ja len na odľahčenie-toto je brutus 😕 😕

frisbee
3. jan 2010

bambuľa,ja nosím preventívne pampersky 😀

bambi09
3. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 tak je dobre,nemám obavy,aj ja mám doma od salmonelózy v zálohe 😀 😀 😀

emanka
3. jan 2010

😀 bambi, ty si maska 😀
frisbee, tú border kóliu má aj môj kamarát a aj sused...to je pekné hovädo 😀 ten kamarát k nám chodí a naši psy ju milujú, ona je ako ich mamina 😀 ....trošku mimo témy 😉

emanka
3. jan 2010

frisbee, ja som si to pomýlila s border dogou, sorry 😀

frisbee
3. jan 2010

😉

monkula
autor
4. jan 2010

miluška, nie, to ani nebolo textom, keďže tento skladateľ vymyslel iba hudbu, neskôr vznikol text...
A MM, chodieval cez prázdniny ako dieťa k babke do Poľska no a tam bolo nejaký múr, o ktorom sa hovorilo, že tam matka zaživa zakopala svoje novoroené dieťa a odvtedy tam vraj straší... Vraj ani kone tade nechceli prejsť..

Za dedinou Bátka auto zrazilo mladú ženu a ona tam vraj stopuje, celá v bielom, nejaký známy jej zastavil a čaká, čaká a stopárky nikde 😀 😝
ja to beriem s rezervou, samozrejme, ale ma to zaujíma...

mywiel
4. jan 2010

Pozrite si toto a mate o zabavu postarené... 😀 😝 http://supernatural.hypnoweb.net/episodes-/sais...

Monkula o tej stoparke tu bola epizoda len je neviem najst, presne ako biela caka a stopuje... 😅 😀

katuskapd
4. jan 2010

Nedavno sme boli u rodiny v Mikulove, na prechádze sme isli cez stary cintorin a park, je tam postaveny dom. ten dom je byvaly dom smutku, kupil ho nejaky pan a postupne si ho rozsiril tym stylom ze su doslova v muroch zamurovane nahrobne kamene, je to fakt sila, videla som to na vlastne oci. v tom dome samozrejme strasi, majitelovi vraj uz preskocilo. ☹

miluska.h
4. jan 2010

ja som raz zazila v noci hroznu vec.... bolo to obdobie, ked som bola asi 2 roky sama v byte, kedze sme sa s byvalym manzelom rozisli...zobudila som sa uprostred noci na hrozny strach...citila som, ze niekto je v mojej spalni a z nicoho nic ta osoba presla cezo mna.... neviem, ci mi rozumiete, ale neviem to lepsie opisat...bolo to hrozneeee 😝 nikdy som sa tak strasne nebala...

ada32
4. jan 2010

friiis 😲 tak k tebe na navstevu teda nepojdem 😕 😀

frisbee
4. jan 2010

😀 😀 😀

helenkasabinka
4. jan 2010

monkul perfiš tema 😀

frisbee juj ha no nezavidim ti ten domcek a ten strach z toho dna 20.1. moja ja by som to nevydrzala a uz vobec by som tam sama nemohla byt v noci 😒

ale ma zaujima co sa stane aj tento rok 20.1.no dufam ze uz nic a super temicka 😉

helenkasabinka
4. jan 2010

u nas v nitre je tiez jedno miesto,kde strasi aj soferi ked idu na aute tak na tom mieste nesmu drzat volant oboma rukami aby nevytvarali s telom jeden kruh....a dokonca ani telefony tam nemaju signal 😅 😕

je to za Hofferom a vola sa to "krvave šenky"vraj sa tam dakedy v krcme strielalo a vyvrazdili tak kopec ludi a odvtedy je to miesto-miestom hrozy.....

napisem jeden pribeh:

asi pred pol rokom isiel tadial autom jeden znamy taxikar,z furmanky.....vonku bolo uprsane obdobie a dost v ten den aj lialo,ked zrazu jedna pani v ciernom ho stopovala a drzala aj cierny dazdnik....on jej zastavil a nasadla do zadu za jeho sedacku......ten sofer soferoval,ked sa jej 3×spytal ze kam ju odvezie,kam to bude.....no nikto mu vsak neodpovedal,tak sa otocil a spytal sa:"pani kam to teda bude?" a zrazu v tom momente zaflekovat,vystupil z auta cely vylakany a trasol sa a otvorit zadne dvere,kam ta pani nasadla a no nikto tam nesedel v aute a dokonca pod sedadlom,kde mala nohy bola od nej mokra mlaka,kedze bola celá kvoli dazdu premocena a pas bol priputany,neodopnuty 😅 😕 😕 😕

ten chalan v šoku letel na zakladnu,na taxikaren a este v ten den dal vypoved a odvtedy nerobi sofera taxi sluzby a bol na tom spychicky dost zle.....

elise
4. jan 2010

frisbee vedsi nechajte zažaté svetlo 😉 a ked ste ho kupovali tak ste nevedeli že sa tam vraždilo? alebo prečo ste ho kúpili?

mikalove
4. jan 2010

ahojte, oproti mojej babke žila v dome jedna rodina a v čase ked už rodičia boli veľmi starí tak dom predali nejakemu podnikatelovi ,odišli niekam do bytu...podnikateľ dom tri krát zväčšil a prerobil na krásnu vilu, lenže tam bývali len pár dní, lebo ich tam vraj niečo straší, volali aj kňaza a neviem akých všelijakých ľudí ,aby im pomohli, ale zrejme nepomohli,lebo dom je už vyše roka prázdny.babka mi vravela, že ešte kedysi k tej rodine chodili v noci čudný ludia, myslí si, že sa modliť,lebo oni boli nejakej inej viery.

tu u nás v dedine je tiež jeden dom,kde sa obesila v stodole nejaká stará dievka kedysi a tiež je tam ten dom prázdny a nemôžu ho ani predať, lebo viac ľudí vraj ju tam videlo v noci okolo domu chodiť- tiež v bielom.

macka01
4. jan 2010

to je hrozne tu čo i len čítať nieto ešte prežiť na vlastnej koži.Frisbee,neviem či si veriaca,ale určite uznaš,ak aj nie si,že teda asi existuje niečo medzi nebom a zemou,však?Ak aj si neveriaca ty,nerozmýšľala si,že by si dala odslúžiť svätú omšu za dušu zomrelej?mohlo by jej to pomôcť prejsť ako sa povie "na druhý breh"a opustiť ten dom.Ona možno veriaca bola a pomohlo by jej to.No snád ma tu nevysmejete,ale napadlo ma to.Tak pevne nervy

emanka
4. jan 2010

frisbee, v noci som bola často hore(kvôli malej) a myslela som na teba...teda, my sme kúpili dom v lete, bývame tu od júla, tak normálne som dostala strach, že či ma niečo podobné nečaká 🙄
monkula, rozmýšľala som, či poznám nejakú strašidelnú historku, ale nič ma nenapadá, na nič si nespomínam ☹

frisbee
4. jan 2010

Kočky,ježiš,mojim úmyslom nebolo vás vystrašiť,najviac pokakaná som tu ja 😀 😀 😀
elise..tu sa nevraždilo,sa stalo za jednou dedinou cestou zo zábavy,a v realitke takéto veci nehovoria 😉
macka,pokrstená som,veriaca v klasickom zmysle nie,tiež nám to radili,ale hovorím,ja to stále beriem ako fyziku 😉,ale visia tu tie nílske kríže a zatiaľ je ticho.Ten krik bol veľmi silný....
emanka,nemysli na to,zbytočne sa budeš báť,mm pochybuje,moj rozum to neberie,ale ľudia,čo to u nás zažili sú svedkovia...

inka.photo
4. jan 2010

frisbee ajoj ty musis byt velmi silna osobka....obdivujem ta beries to v klude.to by sa mne stat nemohlo nie som na to silna...nastastie....mojej kamaratke sa zjavuju take vseliake veci ma aj predtuchy.obdivujem ju je tiez silna a zaroven mam pred tym vsetkym respekt a velmi velky.

mywiel
5. jan 2010

Kamaratka chodi na vikedny do domu v Ban. Stiavnici je to dom jej priatela, teda jeho rodiny, lebo stari rodicia v tom dome zomreli len nejako nepochopili ze maju ist dalej a ostali v tom dome. Kazdu noc ked tam niekto prespi vas pridu pozriet a normalne zaklopu na dvere. Slusni ze? 😅 Naposledy prisli pozriet malu ked sa im narodila a oni tam prave isli cez vikend, nic nehovoria len sa divaju a zase odidu. 😕

majka35
5. jan 2010

frisbee .. no tak ja som včera prečítala túto tému a čert mi to bol dlžen 😀
máš môj obdiv ako to berieš s nadhľadom, ja som celú noc premýšľala, čo by som robila, kdeby som toto zažila asi by som utekala na sto honov 😕

frida330
5. jan 2010

Ja som vas vcera citala a nemohla som zaspat 😀 tak aj ja som zvedava na 20.1 co nam frisbee napise 😉

frida330
5. jan 2010

Inak ja by som sa v takom dome bala a asi by som tlacila na muza nech sa odstahujeme.

macka01
5. jan 2010

Frisbee,si praktická žena a chceš si všetko zdôvodniť rozumom,to nie je zlé,ale ja si myslím,že toto nemá veľa spoločného s fyzikou.

kika7
5. jan 2010

Ahojte, ja som bývala sama v garsónke a raz v noci sa z ničoho nič otvorili dvierka na skrinke, a zaujímavé bolo, že som na ne akurát pozerala, ani neviem prečo a oni sa zachvílu otvorili... No krvi by sami nikto nedorezal, úplne som zmeravela...
Inak, ten seriál Ghost Hunter je perfektný, teda poriadne strašidelný, ja som horory kedysi mohla, lebo som si nejak v podvedomí hovorila, že je to len film, ale toto je skutočnosť. Raz bol jeden diel o tom, že išli do nejakého bývalého zariadenia a bola tam aj márnica, no ja som normálne lutovala tú babu...
Potom mám problém ísť večer aj na WC, čo sa stále obzerám...

nnikka
5. jan 2010

frisbee - no nehnevaj sa na namna, ale na navstevu k tebe asi nepojdem, 😀 😉

akurat jak som si precitala ze co sa u vas deje, tak sa mi zdalo ze pocujem ako niekto niekde fuci a to som sama doma... teda nebolo mi vsetko jedno, ale nastastie som zistila, ze mm ma zapnutu tu svoju hru na compe a tam su take vseliake strasidla, uff hned som vypla zvuk 😀 😀 😀

monkula
autor
5. jan 2010

no, škoda, že nemám ten program, hneĎ by som si to pozrela.... 😝

marinka
5. jan 2010

Já mám dva zážitky, ale upozorňuju, kdo se bojí, ať radši nečte!!! 😉

Mám noční zážitek starý asi dva roky, prvorozená cácorka měla pár týdnů..Spím a najednou slyším u ucha: "vstávej matko, dítě ti pláče" a někdo mi začal sundávat peřinu, otevřu oči a nikde nikdo, ale přesto jako by někdo stál v nohách postele a stahoval ze mě tu peřinu dolů, držela jsem ji zuby nehty, posr... strachy, chvíli jsme se o s tím neznámým přetahovali, pak tlak povolil a dobrý.. No už jsem do rána nespala, malá spinkala, tak nevím, co to mělo znamenat, jenom vím jistě, že se mi to nezdálo. Pár nocí potom se mi spalo hodně blbě, ale už se to neopakovalo a snad ani nebude 😅

Podobně strašidelný zážitek a ještě horší teda měla i moje mamka. Byla sama doma a jednou v noci najednou slyšela v místnosti kroky, jako by někdo chodil sem a tam. Pak si sedl do křesla, která je vedle postele - křeslo se pohnulo a zhouplo se. Po chvíli vstal a lehl si vedle ní na manželskou postel - postel vrzala, jako když na ni leze člověk. No hrozný! 😨 😨 A co je horší, druhou noc se to opakovalo..Třetí noc zapálila u postele tři bílé svíčky a poprosila o ochranu a svíčky zapalovala několik nocí po sobě a už se to neopakovalo..