bibzuska
15. jan 2016

doma máme koncept znacku a možem len odprucit, je fakt super

kicilanka
16. jan 2016

Ahoj Tomasko9
Troska ti napisem toho viac ale chcem ti poradit ty sa uz sam rozhodnes ;)
Osobne ti nemozem povedat ktora znacka je lepsia, ale cim je vyrobok lacnejsi tym je jeho kvalita priamo umerna aj cene. To znamena ze ak chces vysavac na 2 roky /v ramci zaruky /tak si ho kup. Pri vacsom stasti a mensom pouzivani ti moze vydrzat aj dlhsie. Cena sa odvija aj od toho, co vsetko dany produkt ponuka/ ubera- napr HEPA filter, znizena hlucnost vysavaca, silny tah pri vysavani, kvalitna kovova tyc nie ta plastova, kvalitne navijanie kabla, atd....Lacnejsi vysavac nemusi byt vobec tichy, prave naopak bude hucat, tak ze aj susedia zacnu vysavat a cim viac db ma tym je hlucnejsi. Nebude mat HEPA filter ktory je velmi dolezity ak chces dychat vyfukovany vzduch vysavacom aspon ako tak precisteny. Ten filter brani skodlivinam sa dostat z vnutra do vzduchu ktory dychas ty a mozno aj tvoje deti ktore su nebodaj aj alergicke na prach a roztoce.

Avsak ak chces na dlhsie je dobre sa pozriet na vysavace znacky Rowenta su to Nemci, tak ist aj Bosch patri medzi kvalitu, LG, Elektrolux samozrejme kazda znacka vyraba aj cenovo nizsie vyrobky aj tie top kvality za viac penazi. Ak chces vysavac zaj aj na 20 rokov tak jedine Miele!

Co sa tyka kupy u mna osobne plati pravidlo- zlata stredna cesta. To je teda cesta kde si vyberam produkt nie z najlacnejsich a ani nie z najdrahsich / lebo na to nemam €/ :D
Kazdopadne Concept nie je zly, ale ja to volam ze "chatove" vyrobka od nich. Cize nie na caste a dlhe pouzivanie. Jednoducho co je lacne nemoze byt aj dobre. Cest vynimkam ale tych je ozaj malo.

Ty si poloz otazku co chces od vysavaca?
co cakas ze bude robit/ nebude robit/,?
ake prislusenstvo od neho chces aby obsahoval?
stetinovu kefu na podlahu lebo ta stala vela penazi a nechces si ju poskodit vysavacom?
dychat zdravy vzduch?
usetrit nervy a cas pri reklamaciach lebo sa poskodil po jednom roku? a byt mesiac bez neho?
S pozdravom

77majuska771
29. aug 2020

Ahojte môžte my poradiť ? Mám doma tyčový vysávač od značky Concept a mám problém že my na vysávači svietia LED svetlá keď mali vysávač vložím do tyčoveho neviete v čom je problém do teraz to nerobil a mám ho len pár mesiacov. Ďakujem za akékoľvek odpovede.