icon

Pozor na edici Atlas! Nenechte se nachytat!

nikasa
11. jan 2010

Mile maminky, chtela bych vas upozornit na edici Atlas. Zamestnanci teto firmy zatelefonuji na Vas mobil ( nevim odkud meli me cislo) a ponukaji Vam krasnou hraci deku, hraci karty atd. pro male deti. Samozrejme, ze vam to poslou zadarmo, ale pozor, pak vam budou posilat domu uz balicky, za ktere musite zaplatit. Nelze je vratit, sidlo firmy je ve Svycarsku. Takto okradaji matky na materske. Mam s nima spatnou zkusenost uz z pred 2 lety, tak proto pisu, aby jse se nenechaly nachytat tak, jako ja. Pak budete muset platit stale vic a vic, budou Vam vyhrozovat advokatem atd. Uz to nechci zazit a nechci, aby se vam to stalo taky. Ja jsem se pak uz nedala, pomohla mi diskuse na netu.

Strana
z9
barbora312
10. júl 2015

Ahojte baby dáte mi niektorá mail nech to tiež zruším?a spätnú adresu?ja som sa tiež dala nachytať najprv mi došiel balíček že za 2,60e a teraz skoro za 8e a nechcem to ..ďakujem vám

prodiger
14. júl 2015

@barbora312 to si nevedla ze dalsie balicky budu drahsie?pri kazdej prvej objednavke je napisane ze dalsie balicky budu drahsie,ci nie?ja od nich odoberam modely autobusov aj elektriciek aj tam bolo pri prvej zasielke napisane ze dalsie modely budu drahsie 🙂

pavel1948
15. júl 2015

Je to pravda cibulienka odo mňa tiež žiadajú zaplatiť čo som nedostal a najväčší gól je potom mi poslali jedno autíčko za 3.90 a žiadali 21.99 to som zaplatil a práve dnes mi prišla upomienka na niečo čo som neprevzal tak že podám na nich trestné oznámenie a budem vidieť čo s toho bude.

mariika219
15. júl 2015

JA som tri krat zaplatila potom som im to cca tri krat vratila minuly mesiac mi doslo ze nemam uhradene 28 eur a dneska mi doslo dalsich 8 a nemam v plane to vyplatit nic som snimi nepodpisala a ani nic tak mi nemaju co dokazat.

nail
17. aug 2015

@prodiger
@pavel1948
@mariika219 nemate nahodou ich korespondencnu adresu?

mariika219
17. aug 2015

Ja som si to vtedy na ich vebovej adrese nasla ale vela bab us tu spominalo ich adresu

lubina22
5. sep 2015

Ja som si myslela, ze mam od nich pokoj, ale nemam!!! Ked mi pani zavolala prvý krát, tak som to objednala- to som este nevedela, co to je. Dala mi cas na rozmyslenie.ja som si o tom niečo prečítala, tak som hned písala mail, ze si Neželam, aby mi niečo posielali. Odpísali, ze moju požiadavku posielajú ďalej. Myslela som , ze mam pokoj. A včera po dvoch mesiacoch mi prišla prvá zásielka, so sumou 4,86eur. Hned som to neotvorene poslala spať. Aj na pošte vedeli co je to za pochybnú firmu. Tak neviem co bude ďalej. Asi este napíšem nejaky výhražný mail, alebo co??

mariika219
5. sep 2015

Ja ked som im to odosielala som aj k balicku dala papier a tam som napisala ze si nezelam aby mi nieco posielali............us mi dvakrat dosiel papier ze nemam uhradenich cca 30 dokopy a ani som im to nevyplatela lebo ja som 3 zaplatela a ostatne som im vratila tak nevem co furt maju ze som im nevyplatela. Len aby penaze dostali hmm odo mna veru us nie.

elanor
4. nov 2015

@srnanka ahoj, mohla by som ta poprosit, ak mas este tu kopiu mailu, ktoru si im posielala , kde sa im "vyhrazas" trestnym oznamenim, mozes mi to skopirovat do IP. Clenstvo som ukoncila mailom, aj mi prislo potvrdenie, uz som myslela, ze bude klud, a teraz mi chodia stale upomienky, na sumy, za karticky, ktore ani doma nemam, vyhrazaju sa ze na mna poslu exekutora a co ja viem co. Uz mam toho plne zuby. Vopred dakujem za radu a pomoc 😉

nail
4. nov 2015

@elanor aj mna by zaujimal twn email

srnanka
4. nov 2015

@elanor ak to najdem v mailoch tak ti to zajtra poslem, lebo nie som pri notebooku . Verim ti ze toho mas plne zuby , aj ja som bola zlaknuta ale citala som vselico na nete a nasla som info od nejakeho pana z Ciech a ten tam presne definoval aj zakon a trestne oznamenie, tiez ked im to poslal od vtedy ma pokoj.

lubina22
16. nov 2015

Srnanka , ja by som ta tiez poprosila, ak najdes tu mail adresu, ci by si mi ju napisala. Uz tri krat mi poslali tie karty, ani som to neotvarala ale hned poslala spat.

usmiateslniecko
8. apr 2016

To su aki hajzlici v tej firme, mne volal panko od nich teraz v stredu, oblbovaky ze len jednu objednavku za 2,60€, nic zavazne a bla, bla, bla. Teraz som si od nich nasla mail, kde pisu, ze po prvej zasielke mi kazdy mesiac budu posielat dalsi a dalsi balicek a ceny samozrejme stale vyssie. Hned som isla na ich stranku, clenstvo som zrusila a este som im aj odpisala na mail, ze ziadnu objednavku od nich nechcem a rusim aj clenstvo. Som zvedava ci sa ozvu. Ak mi nieco poslu, tak to urcite nepreberiem. Strasne som vytocena, ze som sa takto dala nachytat.

wejky
24. jún 2016

och, ja hlupa som az tiez teraz nasla tuto diskusiu, tiez mi tento tyzden volali, ale uz som im pisala maily, ze vsetko rusim, som pripravena sa branit a argumentovat nezakonnostou ich postupu

adelik_7
10. sep 2019

Dobrý večer, zháňam kartičky. Ponúknite ak ich už nepotrebujete. Ďakujem

Strana
z9