Práca v banke ako klientský poradca

anonymka11
16. feb 2018

Ahojte chcela by som sa opýtať ako to je s prácou v banke ako klientský poradca? Pracoval niekto s vás v
raiffeisen bank? Museli ste podstúpiť nejaké skolenia? Pretože mám malé dieťa a teda na školenie mimo bydliska ísť nemôžem ďakujem za každé info

nmonikaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fokuska
16. feb 2018

@anonymka11 Ano v banke urcite budes musiet absolvovat skolenie - vacsinou ich je viac. Zalezi aj na mieste - niekedy je to len na inej pobocke v meste, inokedy sa musi ist do centraly, alebo ineho mesta

vodavodickova
16. feb 2018

ak mas male dieta resp. rodinu, vobec neodporucam pracu v Reifke.
skoleni bude vela,tlak na vysledky velky a nadcasy samozrejmostou.

unctadorg
16. feb 2018

Vela tlaku na plnenie planov a je bezne skolenie aj mimo bydliska

dominika6
16. feb 2018

@anonymka11 ak na to nemáš školu,prax a vlohy tak tam nemáš čo robiť..banka si vyžaduje celého človeka telom aj dušou..musí byť flexibilný,ochotný,učenlivý,prispôsobivý,lojálny...im je jedno čo máš doma..robia sa nadčasy,služobky,skúšky,školenia..

littleslovak
16. feb 2018

@anonymka11 ak si predtym nepracovala v bankovnictve ci financnych sluzbach a nemas platne skusky, budes si ich asi musiet vramci skoleni dorobit a samozrejme sa zaskolit na produkty konkretnej banky. obdobie na zaucenie je 3 az 6 mesiacov, ako kde a ako asi na akej pozicii. musis ratat s tym, ze ak ta aj vezmu tak neskorsia praca na pobocke bude mat fixny cas. Asi od 8.30 do 17.00, tzn ze bude potrebovat skolku s predlzenym casom starstlivosti ak ti dieta nebude vyzdvihovat muz alebo stari rodicia. Inak si myslim ze v banke moze pracovat aj mamicka, len si treba uvedomit do coho ides. Vykon od teba budu ocakavat vsade, jedno ci v banke ci na poste ci v potravinach na pokladni... dnes nikto neplati zamestnancov co nic nerobia. Treba zvazit svoje moznosti.

3009
16. feb 2018

@anonymka11 ja som pracovala v bankovníctve 13 rokov a poviem ti, že to nie je práca od 7-16 hod. To sú sústavné školenia - samozrejme aj mimo pobočku. Kým sa zaučíš, tak počítaj, že budeš chodiť na školenie cca 3 mesiace non-stop. Potom, ale stále pribúdajú nové produkty, takže školenia a zas len školenia. Ak máš predstavu, že si sadneš do teplúčka a kdesi - čosi vybavíš klienta a dosť, tak na prácu v banke zabudni. Teraz je aj tak plat fixný malý a ostatná časť je závislá od produktov, ktoré predáš klientovi. Nikoho v banke nezaujíma, že máš doma dieťa a nemá ho kto zobrať o 16 či 16,30 zo škôlky. Buď si to zariadiš, aby ti to niekto robil, alebo sa budú s tebou rýchlo ešte v skúšobnej dobe porúčať. Musíš počítať, že ak by bola pobočka niekde v nákupnom centre, tak ťa čaká práca až do 21,00 hod. a striedate sa aj počas víkendov. A to nepočítaj, že ak banka zatvorí o 21 hod., tak hneď ideš domov, musíš odovzdať hotovosť a podobné veci, takže ďalších 15 min. naviac. Ono to možno tak pekne vyzerá, ale je to náročná práca a musíš byť veľmi flexibilná.

larosabigi
16. feb 2018

Pracovala som v banke 7 rokov a teraz som tretí rok doma na materskej. Teraz som znovu tehotná ale som na rizikovom. Takto práca v banke je náročná. Ak chceš zarobiť musíš makať na predaji lebo fixný plat nie je bohvie čo. Pekné zarobiť sa dá na predaji. A to musíš byť dobrá. V dnešnej dobe je to náročné bánk je veľa a konkurencia je silná. Školenia sú stále aj skúšky. Neustále sa menia produkty zákony atd. Porady často po pracovnej dobe. Stresu plno, často obed v rýchlosti. Koľko krát v noci som rozmýšľala nad úvermi. Nestíhala. Keď máš malé dieťa je pravdepodobne že bude často choré, budeš na OCR, šéf bude nadávať, kolegovia tak isto lebo budú musieť plniť plány za teba. Často úspešní boli len tí čo boli slobodne, a chlapi. Ja sa tam po RD neplánujem vrátiť. Pretože viem čo to obnáša, a pre mňa je na prvom mieste rodina. Radšej by som robila niekde na pumpe predavačku, ako v byť v neustálom strese a počúvať nervneho šéfa ktorý po tebe hučí že nemáš splnený plán.

macik34
16. feb 2018

Chodi sa na skolenie do BA. Na 2 tyzdne

bosorkabb
17. feb 2018

@anonymka11 áno pošlú ťa na školenie. Robila som v raiffeisen banke a školenie sme mali 3 dňové v BA.

orkaaa
18. feb 2018

Vsade je narocna praca ak sa clovek chce niekde realizovat a nerobit len niekde za pasom alebo za pokladnou v malom obchodiku.