Pracujú GLS kuriéri aj 23. decembra 2023?
Dakujem za info 🙂
Sobota23.12 je normálna sobota , takže určite,veď minulý rok v sobotu 24.12, chodil balíky normálne
u nas kurier v sobotu nedorucuje, iba pocas pracovneho dna, pred vianocami moze byt iny rezim, kedze maju viac zasielok ako obvykle
Ja som sa este nestretla ze by mi kurier nieco doniesol v sobotu 🤷♀️ aj ked to casovo tak vychadzalo, vzdy az v pondelok
u nás tiež nechodia v bežnú sobotu...možno teraz bude výnimka..
U nas tiez nechodia v sobotu
1x som bola prekvapena, ked mi kurier dorucil zasielku v sobotu, no to uz je asi aj 7-8r. odvtedy som objednavala velmi velakrat a nikdy mi nebol balik doruceny v sobotu.
ženy väčšinou v sobotu nechodia, ale pred Vianocami áno. Aj minulú sobotu už som stretla na ceste veľa kuriérských aút čo rozvážali.
@majamat
@mmoni89
@deti95060810
@vanilkovazmrzka
Robia určite, robí mi tam kamoška.
Ako kde. Môj robí v GLS a v sobotu nerobia už.
@marsmykkok tak asi zalezi na ochote a nadseni kurierov 😄
Inak neviete, ci kurieri gls nechavaju nedorucene zasielky v alzaboxoch? Nejaka spolocnost to robi, ale neviem ci zrovna gls
@vanilkovazmrzka v decembri robia sobotu, aj minulu robili, preto sa pytam,ze ci aj den pred vianocami. Stale cakam na balik, porazi ma. A nedorucene baliky nenechavaju v alzaboxoch
Oni maju svoje gls balikomaty, ale to zase nema kazde mesto.
@marsmykkok
@lavender94
@janickacrazy
@miggy diki baby za info 🙂 a v akych mestach robia a akych nie?:D
Neviem či gls, ale podľa mňa sa to teraz týka všetkých kuriérov. Mne minulý rok doviezli 23.12. do dediny. A to žijeme fakt na kraji sveta
@vanilkovazmrzka Myslim, ze dpd nechava.
Minulú sobotu aj GLS roznášal, aj SPS. Roznášajú, keď majú veľa prace, aby postihali.
Kamoška robí v malom meste na Považí, takže určite aj v menších mestách robia.
Ja úprimne dúfam , že nerobia, alebo iba tí čo veľmi chcú
@zuzanaete ano ano mas pravdu 🙂 pletie sa mi to ked vsetko su trojpismenove nazvy :D
Dúfam, že nie..aj oni majú právo na oddych a na Vianoce
@monika2605 veď aj obchody sú otvorené a oni majú teraz najviac roboty a budú robiť aj medzi sviatkami a takých povolaní je viac
Kurieri chodia v sobotu vo vybraných mestách, pred Vianocami písali ze ak bude veľa, budú doručovať. Bežne počas roka je to extra platená služba.
Zajtra kuriérske služby normálne fungujú, mali reklamu, že pred Vianocami pracujú aj sobotu. Ja idem tiež do roboty. Vianočné sviatky začínajú až v nedeľu, ak sa nemýlim
mne dal kurier gls balik do alzaboxu

Bežne chodia kuriéri v sobotu, takto pred vianocami to určite nezabalia