Pracujúce mamičky a jasličky
Čo tak porozprávať sa?
@fatima1972 neurazila, len mi to príde čudné... a ak sa nikto na tieto témy nechce baviť, tak čo skúsiť niečo ale úplne iné? 😉 lebo si myslím, že na tieto témy už bolo povedané v podstate všetko...
@sissy27 to preto, lebo pozna jedny jaslicky, kde je tak ustretova majitelka, ze aj v tejto tazkej dobe nemysli na nic ine iba na dobro deti a pracujucich mamiciek, ceny prisposobuje zenam aby tie u nej mohli nechat deti a zatial sa na modrom konikovi den co den rozpravat o jaslickach 🙂 a ta chuda majitelka len lepi a lepi plagaty po celom meste a zla konkurencia jej ich strhava. No nezaloz par peknych tem v pracovnom case ... co sa ti na tom zda cudne? 😀 😀
@kvetinka211 😀 😀 😀 som si aj myslela,že sa jedná o nejaký "nenápadný" druh reklamy, tajne som dúfala, že to autorke docvakne, na čo sa rovnako nenápadne pýtam 😎
@sissy27 ale mozno to nie je sama majitelka, ale nejaka rodina alebo kamaratka co je chce pomoct, ktovie

@fatima1972 akože prepáč, ale už mi je to normálne čudné - každú chvíľu zakladáš tému o mamičkách a jasličkách, o pracujúcich mamičkách, o škôlkach takých onakých, čo si kto myslí a čo by kto chcel, stále dokola to isté s malými obmenami, ako keby tu nebolo milión tém o tomto, ale žiadne novinky... nejaká úchylka, či? 😅