Pravidlá bazára
Dostala som správu, že inzerát nespĺňal niektoré z pravidiel bazára, preto bol zmazaný. ale neviem kde nastala chyba, prosím poraďte 🙂
tu je znenie inzerátu:
Stále pekné kožené čižmičky, aj parádu spravia, len lesklá časť na zhybe sa tročku opukala, inak sú bez chýb. Vnútorná dĺžka je 18,5-19cm. Tažšie sa to meralo. Veľkosť písaná je 30. Sú peknej tmavofialovej farby. Overená značka Richter.
???
Ďakujem za radu 🙂
Katarína
@cristi veď práve, že nie...naozaj nechápem ☹ nadpis bol: Kožené čižmičky na zips
mne raz stopli inzerat , ale mala som pisany aj dovod stopnutia...skus este raz nahodit tovar do bazaru,tak ako bol povodne.
@katarina111 možno si mala zlú kategóriu, ťažko povedať, keď nevieme čo ti admin napísal. Čo si mala napísané pri zmazanom inzeráte? Inzerát nájdeš v zmazaných inzerátoch...
@0silvia0 toto mi prišlo...Ahoj,
tvoj inzerát nespĺňal niektoré z pravidiel bazára, preto bol zmazaný. Vďaka dodržiavaniu pravidiel sa všetkým v bazáre lepšie nakupuje a predáva. Dôvod vymazania nájdeš priamo v tvojom inzeráte: Kožené čižmičky na zips.
Ďakujem za porozumienie.
@0silvia0 a potom toto: V inzeráte si ponúkala tovar, ktorého predaj nie je na koníku povolený. Dodržuj platné zákony, autorské práva a neponúkaj tovar, ktorého predaj je na koníku zakázaný. Viac o nepovolených inzerátoch sa dočítaš tu.
a v tych nepovolenych inzeratoch sa ti nic na ten tvoj nehodi? nie je nahodou duplicitne nahodeny?
Mozno sa len niekto pomylil. Kvoli takej hovadine si smutna??
Normalne nahod este raz. Fotky dobre viditelne, nerozmazane a zarad do spravnej kategorie.
@katarina111 prečítaj si pravidlá bazára a možno tam nájdeš odpoveď:
https://www.modrykonik.sk/rules-bazaar/
Ja tipujem, že kvôli tomu, že tam píšeš, že tovar je opotrebovaný a to pravidlá nepovoľujú poprípade si tam doplnila nejaké výkričníky, smajlíky alebo nepovolené znaky. Nahoď si ho ešte raz poprípade napíš adminovi nech ti vysvetlí, všetky postupy nájdeš v pravidlách.
@catherinah Ja som smutná, že je to potom čistá buzerácia...admin si to asi ani neprečíta a rovno zablokuje...inzerát je zaradený v sekcii čižmy a zimná obuv, žiadne smajlíky ani výkričníky ani veľké písmená. Najviac ma mrzí to, že fotky som už v PC zmazala, tak to musím nafotiť znovu a to je robota navyše...a ani mi to neponúka tú možnosť, že po oprave to bude možné odblokovať ☹ sa na to asi vykašlem ☹

Ake boli fotky?