Pre všetky mamičky, ktoré volili Kollára
dufam, ze sa vam uz otvorili oci
Sľuby sa sľubujú , blázni sa radujú. Si myslite , že nacom sa on dostal do parlamentu? Natom, že sľubuje veci, ktoré reálne splniť nemôže a ani sa nedajú reálne splniť. (Napr. výstavba nájomných bytov)
@zun a ty si volila koho? 😂
@zun nieže by som ho volila, keďže jeho háremistický štýl života nezchvaľujem... ALE!! Nuž na SK to dužovejšie nebude, kohokoľvek by človek volil, a ktokoľvek by sa tam dostal, nakoniec by SK zhumpľoval viac než ten predošlý.. 🤦♀️ Slovensku už nie je pomoci... Problém je, že politikom naďalej platí ich pol. Imunita... A tak rozkradajú, kradnú, humpľujú zadlžujú úplne,, legálne''....
Spejeme k tomu, ze odtiaľto treba len odísť. Nech by bol pri moci hocikto… toto nie je krajina pre zivot a budúcnosť deti. Neskutocna tuposť, primitivizmus od obyčajných ľudí az po politické špičky.
@slecnalemonova ja som mala minule debatu s miestnym.. A rozoberali sme politicku situáciu. Nasrdene som poznamenala, že to smeje k 💩 ked si cez referendum schválili to, co schválili... A ze ich politici su riadne na hlavu tiez, ze tiez ziadna slava... On mi na to: to si schvalili ludia, vacsina prehlasovala mensinu, tak to byva, ale nasi politici nechodia v obrnených autach z gorilami, neboja sa výjst na ulicu, a bežne ich samych stretnes v meste.. Volny pohyb bez goril, pretoze ked nerobis nic protizakonne, nemas dovod sa na ulici bat... A teraz si to premietnite s Ko*otovičom... 🤦♀️ Ten sa boji aj na zachod ist sam🤦♀️ pravda,.. Dnes nam vladnu primitivny neandrtalci, debili, a dezoláti... A v drvivej vacsine slovenska su takýto ludia aj v obycajnej spoločnosti.... 🤦♀️ Je to unavne, a deprimujuce🤦♀️ ako narod mentálne hodne upadáme... 👎🏻 Kedysi medzi ludmi panovala solidarita, vacsiny s mensinami (. A opačne) sa vedeli rozprávať v rámci slušnosti a etiky... Teraz sa vytratila ludskost, empatia, solidarita, moralka, etika a rozum siel do 💩💩
@zun Kohokolvek budes volit, tak Ta po zvoleni prekvapi, zvycajne v negativnom slova zmysle. Neviem sice co sa stalo a co ma znamenat tento vykrik, ale snad nam to este vysvetlis😉
@oli18 a presne tu je hlavný problem. On hlásal dristy a ludia opäť naleteli. Tak ako uz x krat. Uz 30 rokov sa tu točia persony, ktore sľubujú to, co je v realite nepredstaviteľne. Kto preboha veril uz len tomu, ze postavi byty? Staci sa zamyslieť a inteligentnému človeku je jasne, ze to bola chobotina. Lenze to tak vyzera, ked volebne právo ma u nas kazdy… aj ten, co si naberie 4 pôžičky a nema na splatenie ani tej prvej. Alebo niekto, kto veri, ma po testovaní čip v nose. Narod hlupne.
Hlupy narod, ma aj hlupu vladu. Snad si nikto nemysli, ze hlupak si cita volebny program, kriticky ho zhodnoti, pospaja suvislosti z minulosti, cita/pocuva media, ktore si overuju fakty... Zvolili sme si stekajuceho psa s poruchou osobnosti, capa zahradnikom, ladoveho krala a filantropa s nenaplnenymi ambiciami, ktoreho vystriedala egobabkoherecka. A od nich cakame kompetentne zakony a rozhodnutia?🙊
Viem, že nevoliť nie je dobrá možnosť ale koho? Veď tam naozaj nebolo koho voliť.
Ja odvádzam dane a pracujem, takže mňa sa netýkajú žiadne ich sľuby.
Slovak bol vzdy naivny a tak aj zostane, nie nevolila som ho ani jedneho z tejto cvargy co tam je..lebo neni som naivna!!!bohuzial o vacsine SR sa to povedat neda
@makova333 presne asi 90% ludi co volilo olanosi neprecitalo kto je na ktoro mieste a ze sa tam dostane procko a podobne individua..programy netreba citat..stale je to len naivna ffraska pre ostatnych ci je to program sasky, olano atd...dufam ze sa aj liberalnym oveckam otvorili oci. ale pochybujem..
@mey8 ludskost, empatia, solidarita, moralka, etika a rozum siel do 💩💩
Ale prosim Ta, chces tym, povedat, ze za Meciara a Fica tu nejake boli? 😂
Kollar je typ exota politika, ktoreho voli dookola urcita skupina zo stvrtej cenovej s nizsim mozgovym potencialom- Luptak(akoze robotnik s IQ Foresta Gumpa), Schuster(komunista), Rusko (skoncil v base), Kollar(mafian, co zbohatol, ze prezil svojich bohatsich spolocnikov a majetok zostal napisany na neho),... Kollar si neuvedomuje, ze toto je prva a posledna vlada, v ktorej bude. Ine je recnit v parlamente a ine, ked vidia ludia, ze za nim zostane iba smr.d a mafianske sposoby trcia spod kabata.
len sa tu hádajte a neviem čo..... pani autorka dala príspevok a zdúchla 😀 zase niekto na rozpútanie hádok a vášní 😀
@panelacikova prečo hádky, akože ja nikoho nepresvedciam o pravde, a to robím s voličmi smeru, sas, voľakedy SNS, KDH, remisovej - ten dokonca tvrdí stále sa že je to najlepšia ministerka a mohla by som pokračovať. Každý si povie svoje. A ku kollarovi ak má všetkých voličov jak moja neter tak dovi dopo. Do obálky dala kolarovcov aj matovica a do dnes je presvedčená že im pomohla k víťazstvu. 😁
@panelacikova, zatiaľ sa nehada nikto. Ale osobne sa radšej budem hádať o politike než o corone...
Keď ste nezachytili tak včera bol čierny deň spravodlivosti na SVK.

nevolila som ho tak neviem o čom točíš... hm?