icon

Pre všetky mamičky, ktoré volili Kollára

zun
31. aug 2021

dufam, ze sa vam uz otvorili oci

Strana
z2
zuzanka.zuzu
31. aug 2021

nevolila som ho tak neviem o čom točíš... hm?

sasa1983
1. sep 2021

@zun ja sa tiež pripojím..neviem čo sa stalo?.

annamalaga
1. sep 2021

Sľuby sa sľubujú , blázni sa radujú. Si myslite , že nacom sa on dostal do parlamentu? Natom, že sľubuje veci, ktoré reálne splniť nemôže a ani sa nedajú reálne splniť. (Napr. výstavba nájomných bytov)

margotka33
1. sep 2021

@zun a ty si volila koho? 😂

mey8
1. sep 2021

@zun nieže by som ho volila, keďže jeho háremistický štýl života nezchvaľujem... ALE!! Nuž na SK to dužovejšie nebude, kohokoľvek by človek volil, a ktokoľvek by sa tam dostal, nakoniec by SK zhumpľoval viac než ten predošlý.. 🤦‍♀️ Slovensku už nie je pomoci... Problém je, že politikom naďalej platí ich pol. Imunita... A tak rozkradajú, kradnú, humpľujú zadlžujú úplne,, legálne''....

slecnalemonova
1. sep 2021

Spejeme k tomu, ze odtiaľto treba len odísť. Nech by bol pri moci hocikto… toto nie je krajina pre zivot a budúcnosť deti. Neskutocna tuposť, primitivizmus od obyčajných ľudí az po politické špičky.

mey8
1. sep 2021

@slecnalemonova ja som mala minule debatu s miestnym.. A rozoberali sme politicku situáciu. Nasrdene som poznamenala, že to smeje k 💩 ked si cez referendum schválili to, co schválili... A ze ich politici su riadne na hlavu tiez, ze tiez ziadna slava... On mi na to: to si schvalili ludia, vacsina prehlasovala mensinu, tak to byva, ale nasi politici nechodia v obrnených autach z gorilami, neboja sa výjst na ulicu, a bežne ich samych stretnes v meste.. Volny pohyb bez goril, pretoze ked nerobis nic protizakonne, nemas dovod sa na ulici bat... A teraz si to premietnite s Ko*otovičom... 🤦‍♀️ Ten sa boji aj na zachod ist sam🤦‍♀️ pravda,.. Dnes nam vladnu primitivny neandrtalci, debili, a dezoláti... A v drvivej vacsine slovenska su takýto ludia aj v obycajnej spoločnosti.... 🤦‍♀️ Je to unavne, a deprimujuce🤦‍♀️ ako narod mentálne hodne upadáme... 👎🏻 Kedysi medzi ludmi panovala solidarita, vacsiny s mensinami (. A opačne) sa vedeli rozprávať v rámci slušnosti a etiky... Teraz sa vytratila ludskost, empatia, solidarita, moralka, etika a rozum siel do 💩💩

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2021

@zun Kohokolvek budes volit, tak Ta po zvoleni prekvapi, zvycajne v negativnom slova zmysle. Neviem sice co sa stalo a co ma znamenat tento vykrik, ale snad nam to este vysvetlis😉

brendaa
1. sep 2021
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
akbara77
1. sep 2021

@zun koho sme si zvolili, toho mame.
Ak je výsledkom volieb takáto vláda, treba vymeniť ľud.

oli18
Autor odpoveď zmazal
slecnalemonova
1. sep 2021

@oli18 a presne tu je hlavný problem. On hlásal dristy a ludia opäť naleteli. Tak ako uz x krat. Uz 30 rokov sa tu točia persony, ktore sľubujú to, co je v realite nepredstaviteľne. Kto preboha veril uz len tomu, ze postavi byty? Staci sa zamyslieť a inteligentnému človeku je jasne, ze to bola chobotina. Lenze to tak vyzera, ked volebne právo ma u nas kazdy… aj ten, co si naberie 4 pôžičky a nema na splatenie ani tej prvej. Alebo niekto, kto veri, ma po testovaní čip v nose. Narod hlupne.

att123
Odpoveď bola odstránená
makova333
1. sep 2021

Hlupy narod, ma aj hlupu vladu. Snad si nikto nemysli, ze hlupak si cita volebny program, kriticky ho zhodnoti, pospaja suvislosti z minulosti, cita/pocuva media, ktore si overuju fakty... Zvolili sme si stekajuceho psa s poruchou osobnosti, capa zahradnikom, ladoveho krala a filantropa s nenaplnenymi ambiciami, ktoreho vystriedala egobabkoherecka. A od nich cakame kompetentne zakony a rozhodnutia?🙊

nikyball
1. sep 2021

Viem, že nevoliť nie je dobrá možnosť ale koho? Veď tam naozaj nebolo koho voliť.

Ja odvádzam dane a pracujem, takže mňa sa netýkajú žiadne ich sľuby.

sasa1983
1. sep 2021

@att123 áno. Aj ja.

angelinja
1. sep 2021

Slovak bol vzdy naivny a tak aj zostane, nie nevolila som ho ani jedneho z tejto cvargy co tam je..lebo neni som naivna!!!bohuzial o vacsine SR sa to povedat neda

angelinja
1. sep 2021

@makova333 presne asi 90% ludi co volilo olanosi neprecitalo kto je na ktoro mieste a ze sa tam dostane procko a podobne individua..programy netreba citat..stale je to len naivna ffraska pre ostatnych ci je to program sasky, olano atd...dufam ze sa aj liberalnym oveckam otvorili oci. ale pochybujem..

liljana
1. sep 2021

@mey8 ludskost, empatia, solidarita, moralka, etika a rozum siel do 💩💩
Ale prosim Ta, chces tym, povedat, ze za Meciara a Fica tu nejake boli? 😂
Kollar je typ exota politika, ktoreho voli dookola urcita skupina zo stvrtej cenovej s nizsim mozgovym potencialom- Luptak(akoze robotnik s IQ Foresta Gumpa), Schuster(komunista), Rusko (skoncil v base), Kollar(mafian, co zbohatol, ze prezil svojich bohatsich spolocnikov a majetok zostal napisany na neho),... Kollar si neuvedomuje, ze toto je prva a posledna vlada, v ktorej bude. Ine je recnit v parlamente a ine, ked vidia ludia, ze za nim zostane iba smr.d a mafianske sposoby trcia spod kabata.

makova333
1. sep 2021

@angelinja pri citani programu treba citat s porozumenim a pouzit aj kriticke myslenie. Ale to by si museli ten program aspon otvorit...

vroni
1. sep 2021

@att123, fuha, toto je hlboká pravda, veru, vedieť, že príde táto paseka (corona), tak volím smer. Inak som fanúšik ľadového kráľa (skvosty popis,
@makova333, 👍) a nie profi gigola.....

panelacikova
1. sep 2021

len sa tu hádajte a neviem čo..... pani autorka dala príspevok a zdúchla 😀 zase niekto na rozpútanie hádok a vášní 😀

lienka.7
1. sep 2021

@zun to nie je iba o nom...
Snad sa otvorili oci vsetkym, ktori volit nesli, ako aj tym ktori volili to co volili z recesie...

tayla
Odpoveď bola odstránená
belllinka
1. sep 2021

@angelinja koho si volila ty, ako mudra a nenaivna osoba?

tom_i
1. sep 2021

@panelacikova prečo hádky, akože ja nikoho nepresvedciam o pravde, a to robím s voličmi smeru, sas, voľakedy SNS, KDH, remisovej - ten dokonca tvrdí stále sa že je to najlepšia ministerka a mohla by som pokračovať. Každý si povie svoje. A ku kollarovi ak má všetkých voličov jak moja neter tak dovi dopo. Do obálky dala kolarovcov aj matovica a do dnes je presvedčená že im pomohla k víťazstvu. 😁

vroni
1. sep 2021

@panelacikova, zatiaľ sa nehada nikto. Ale osobne sa radšej budem hádať o politike než o corone...

zun
autor
1. sep 2021

Keď ste nezachytili tak včera bol čierny deň spravodlivosti na SVK.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2