Prechod z androidu na iphone
Zdravím, máte skúsenosť z prechodu mobilu android na iphone, dajú sa preniesť zálohováne veci ako kontakty, fotky atď, stojí to vôbec za to keď som zvyknutý na android?
@marian1967 v pohode si to spravia telefóny medzi sebou
Zvykla som si na iPhone ale už ďalší bude zas android
Hej preniesla som sa... preniesli sa kontakty, fotky etc... ale rátaj s tým, že napr prenesú sa ti apky ale do každej sa musíš prihlásiť.
Či to stojí prejsť z androidu na ios ? 😀 Z blata do kaluže, jeden telefón horší ako druhý a to hovorím o vlajkových lodiach. Čudujem sa, že v 2025 za cenovku 1400e sa vyrábajú také črepy tie telefóny, no ale to je na inú diskusiu.
Samozrejme, že sa dá. Ale áno, je treba vedieť prihlasovacie údaje do appiek. Za mňa sa to oplatí určite, keďže iPhone/iOS je 1000000x lepší, ale neviem, či to budeš vedieť oceniť, keď si sa narodil v roku 1967.
Hej preniesla som sa... preniesli sa kontakty, fotky etc... ale rátaj s tým, že napr prenesú sa ti apky ale do každej sa musíš prihlásiť.
Či to stojí prejsť z androidu na ios ? 😀 Z blata do kaluže, jeden telefón horší ako druhý a to hovorím o vlajkových lodiach. Čudujem sa, že v 2025 za cenovku 1400e sa vyrábajú také črepy tie telefóny, no ale to je na inú diskusiu.
@procrastique tak ja viac ako 500€za telefón nedám, a tiež kupovať každé dva roky nový telefón je šialenstvo.
Samozrejme, že sa dá. Ale áno, je treba vedieť prihlasovacie údaje do appiek. Za mňa sa to oplatí určite, keďže iPhone/iOS je 1000000x lepší, ale neviem, či to budeš vedieť oceniť, keď si sa narodil v roku 1967.
@laurinka27 v čom takom konkrétnom je ten iphone lepší?
@procrastique tak ja viac ako 500€za telefón nedám, a tiež kupovať každé dva roky nový telefón je šialenstvo.
@marian1967 tak potom o čom to je keď nedáš za telefón viac ako 500€
@marian1967 tak potom o čom to je keď nedáš za telefón viac ako 500€
@minenkaa aj za 500 € sa dať kúpiť dobrý telefón.
@minenkaa aj za 500 € sa dať kúpiť dobrý telefón.
@marian1967 ano ,ale potom prečo sa pýtaš na iPhone
@laurinka27 v čom takom konkrétnom je ten iphone lepší?
@marian1967 Operačný systém je úplne intuitívny a príjemný na používanie, vyhovuje mi oveľa viac. Taktiež z mojich skúseností ten mobil vydrží dlhé roky a funguje bez problémov. Foťák je kvalitný. Celková estetika je pre mňa bezkonkurenčná.
A dá sa to aj za 500€.
@marian1967 ano ,ale potom prečo sa pýtaš na iPhone
@minenkaa ved iphone kupis aj do 500€. Nikde nepise, ze chce novu 16 pro max 🤷♀️ kupi pouzivany a nizsiu radu.
@minenkaa teraz mám xiaomi 11t štyri roky ale už odchádza batéria
@marian1967 a ten iPhone si myslis koľko ti vydrží baterka
@marian1967 a ten iPhone si myslis koľko ti vydrží baterka
@minenkaa to viem, len sa pýtam aký mobil kúpiť.
@minenkaa teraz mám xiaomi 11t štyri roky ale už odchádza batéria
@marian1967 batéria ti odíde aj na iphone, ja som prešla na iphone nedávno a tiež mi príde jednoduchší, príjemný, intuitívny, fotoaparát aj napriek malým mpx robí pekné fotky, ale niekoľko dní som si musela zvykať, ako vždy keď máš telefón inej značky. Iphone má tú výhodu že aj po rokoch fachčí ako nový, všetko ide rýchlo, nezasekáva sa
@sissy27 a nie je to trošku blbe ,vyhadzovať peniaze z niečo používané a staré keď sa dá za to kúpiť niečo či ma lepšie funkcie
@minenkaa a co to platis ty ? Napr alza predava pouzite repasovane so zarukou do 500€. Bezny uzivatel aj tak vacsinu z tych funkcii nema sancu vyuzit, na telefonovanie, chat, online nakupy, socialne siete mu fakt 16 pro max za 1600€ netreba.
@sissy27 a nie je to trošku blbe ,vyhadzovať peniaze z niečo používané a staré keď sa dá za to kúpiť niečo či ma lepšie funkcie
@minenkaa mne dal syn svoj starý iphone 5ročný, a to ide ako drak, ale je pravda že predtým som mala vyššie rady samsung, a tie tiež aj po 5rokoch išli perfektne, ale stáli tiež okolo 1000eur
@marian1967 Operačný systém je úplne intuitívny a príjemný na používanie, vyhovuje mi oveľa viac. Taktiež z mojich skúseností ten mobil vydrží dlhé roky a funguje bez problémov. Foťák je kvalitný. Celková estetika je pre mňa bezkonkurenčná.
A dá sa to aj za 500€.
@laurinka27 a ako je to s reklamami na iphone, teraz mám xiaomi a je to samá reklama ktoré sa nedajú odinštalovať, práve preto už xiaomi viac nechcem.
@laurinka27 a ako je to s reklamami na iphone, teraz mám xiaomi a je to samá reklama ktoré sa nedajú odinštalovať, práve preto už xiaomi viac nechcem.
@marian1967 reklamy sú takisto na iphone ako aj na androidoch, treba si dať blokovač v nastaveniach pripojenia, súkromný dns server

@marian1967 nie je to ziadny problem, mne to robili tak pred 10 rokmi tusim v O2 na predajni, a dnes je to urcite este jednoduchsie.