Ako preniesť chaty z WhatsApp z Androidu do iPhonu?
Ahojte.
Prešla som z Androidu na Iphone a chcem si do WhatsApp preniesť históriu chatov.
Vždy to bolo možné keď som šla z Androidu na Android a však teraz mi ponúklo len obnoviť históriu z Icloudu a keďže som doteraz nemala Iphone nemala som ani Icloud.
Vie niekto prosím pomôcť ako to urobiť? Dá sa to vôbec?
Ďakujem
@stellarstar aha ak myslis ako zálohu tak to áno..tiež mám ako často chcem zálohovať..na Androide to mám zalohovane len to nvm dostať do iphonu
Stiahnuť WhatsApp a ptm by si ťa mal pýtať ci chceš preniesť správy a ostatné
stiahni si apku s Androidu na iphone tam ti všetko prenesie automaticky s jedného mobilu do druheho
miso209 mysli spravnu apku, vola sa Presun na iOS, len jej chyba jedna zasadna podmienka a prave preto to nefunguje. A stellarstar ma pravdu v tom, ze bez zalohy sa nikam nepohnes, lenze to preinstalovanie WhatsAppu na iPhone bohuzial nezabere. Androidova zaloha lezi na Google Disku a iPhonova verzia aplikacie ju precitat nevie, tá si tahá svoju zalohu z iCloudu. Preto sa ta nic nepyta a chaty ostanu prazdne.
Ta podmienka je, ze presun sa musi spravit pocas prveho nastavovania iPhonu, kym je este cisty. Na obrazovke Aplikacie a data sa vyberie presun dat z Androidu, iPhone ukaze kod, ten sa naskenuje androidom cez aplikaciu Presun na iOS a v androidovom WhatsAppe sa potom ide do Nastavenia, Chaty, Presun chatu na iPhone. Vtedy prejdu spravy, media aj skupiny. Ak uz je iPhone nastaveny a pouzivany, tak sa k tomu neda dostat inak ako cez obnovenie do vyrobnych nastaveni, cize vymazat a spravit to odznova.
Ak sa ti do mazania telefonu nechce, ostava mensia cesta. V androidovom WhatsAppe otvor konkretnu konverzaciu, tri bodky vpravo hore, Dalsie a Exportovat chat. Vypadne z toho textovy subor a k nemu prilohy a to si posli mailom. Nie je to pekne a v novom WhatsAppe to neuvidis ako chat, ale ak ide hlavne o to, aby ti neusli konkretne spravy alebo fotky z jednej dolezitej konverzacie, mas to za desat minut a telefon mazat nemusis.

Máš & mala si backup?