Prečo bola zmazaná téma "Mám - nemám lieky na IVF"?
CHcem sa spýtať preco bola zmazaná táto téma?Viem že pomohla veľa snažilkám k vytúženému dieťaťu.Nie každá sme finannčne zabezpecená.
@haimi ahoj, áno je to ešte aktuálne 🙂, v príprade záujmu môžeš volať na toto číslo 0908 538 958 dnes doobeda, pekný deň 😵
@haimi Ahoj, už nie :( Pekný deň.
@krivosudska snazila som sa volat, ale hovori mi to, ze volane cislo neexistuje. Neviem.
@haimi preklep číslo je: 0908 538 959
@krivosudska diky 🙂 som sa mohla cudovat 😉
@haimi 😀
@krivosudska uz sme sa spojili. dakujem
Ja ďakujem za záujem 🙂 nech poslúžia 🙂 pekný deň
Ahojte, zhanam 1 balenie MARVELON-u, neostal niektorej? Dakujem ...
ahojte, nema niekto ESTROFEM? staci mi aj polka balenia...dnes ked som to ratala tak mi do kontroly nevystaci co mam domam a chyba mi tak na 2 dni = 6 tabletiek....velka vdaka vopred
Mam pregnyl 5000 ex 8/2015 a estrofem 8 baleni ex 9/16
Mám Merional, jedno balenie, ostal mi.... Nepotrebuje nikto?
Mám 4 balení náplastí Extrapatch 60mg. na růst děložní sliznice 😉
Ahojte, mám 10 dávok dipherelinu 1/2015...ak má niekto záujem napíšte do IP.
Ahojte, prosim nemate niekto zvysny Pregnyl, najlepsie BA a okolie. Velmi, velmi dakujem, viac cez IP.
ahojte baby zhanam pre znamu estrimax mala by niektora ?? prosim ak ano ozvite sa mi
Mám 4 balení náplastí Extrapatch 60mg na růst děložní sliznice.
Predám komplet lieky na IVF...podarilo sa nám prvé,tak chcem posunúť ďalej.
Ahojte, mam Estrofem 1mg 6x28tbl /12-2016/, Diphereline 0,1mg 6ampul /1-2015/, Pregnyl 1amp /12-2015/,
ked tak IP 🙂
@phalaenopsys Ahoj, mala by som zaujem o utrogestan, ak mas. vdaka
Ahoje, potrebujem utrogestan, ak niektora ma a nepotrebuje, prosím nech sa ozve. vdaka
Ahojte mam:
Menopur 6 ampuli exp 02/2015
300IU Puregon exp 07/2015
Cele bal Diphereline 7 ampuli exp 01/2015
Pregnyl 1 bal 5000IU exp 02/2016
Ip
Ahojte mam Menopur, decapeptil 4ks, diperelin 7ampuliek
Ahojte mam doma otvorený Gonal 900 otvorený V júni a zostalo V ňom 650 ml.datum spotreby je rok 2016.stale je uložený V chladničke. Kto by potreboval IP.
baby ani neviete aky uzastny ludia existuju ....verejne sa chcem podakovat @phalaenopsys dakujem dakujem este raz dakujem, uzastna babenka ktora mi nielenze priniesla inekcie domov ale darovala mi krasny obraz .....je to velmi srdecny clovek s velkym srdieckom a samozrejme s velkym talentom..... ten obraz je krasny, je to anielik s babetkom v naruci.....a aj @phalaenopsys je taky anielik.... 😉
drzim palce aby sa Vam darilo a aby si aj ty drzala svoje babatko coskoro v naruci....
ahojte, mám na predaj indonal skoro celé balenie a aj inofolic, ak by mal niekto záujem, ozvite sa. Ďakujem
predám Puregon 900 IU, balenie je celé, ešte nerozbalené, celý čas skladované v chladničke. Lekár predpísal viac, než bolo treba. Dátum expirácie 7/2015. Ozvite sa prosím na IP.

@krivosudska ahoj, pisala som jej sms, ale neodpisala. Uz je to asi neaktualne ??