Prečo by ste v niektorých mestách nechceli bývať?
V akom meste by ste nikdy nechceli bývať? Ktoré sa vám nepáči a prečo?
Kuty, Svit, Podbrezova
Moldava nad Bodvou, Podbrezová za mňa strašná, aj keď chodíme len cez ňu.
Rožňava, Veľký Krtíš totálny zapadák. Bratislava zas príliš moc veľa ľudí, kolónie
Okrem tych miest, ktore tu uz odzneli, si neviem pomoct, ale mne sa nepaci Presov a nechcela by som tam zit.
Malacky
Myjava...Veľmi nesympaticke mesto
Ja ti poviem ktore sa mi paci: bratislava. Lebo ma vsetko co clovek potrebuje pre zivot.
A radim ti zaoberat sa tym, co je na svete a v zivote pekne, a nie si menovat a pripominat, co je hnusne skarede zle
Najhorsie, nie najskaredsie.
Trnava, stava sa z nej zacyklena cyklosteska, s nezmyselnymi jednosmerkami a o parkovacej politike radsej pomlcim.
@muz26
@nelca84 No pre mňa proste žilina pekné mesto na fotkách, ale bola som tam trikrát nastavená s tým, že jéj, super mesto, teším sa, ale pocity tam úplne iné. Všetkého veľa, či tých nadjazdov, ciest, veľkých budov, sklených budov, koľají, no proste taký divný dojem z toho. Prvýkrát som bola vlakom a prišlo mi to divné a chaotické, druhýkrát som na kraji žiliny odstavila auto v servise (lebo som tam išla do servisu s autom) a išla dalej taxíkom a detto, poslednýkrát auto som chcela nechať pri Tescu a to som sa cítila ako najväčší idiot, raz som išla naslepo bez navigácie podľa toho že som videla doma na mape že Tesco je pri tej hlavnej ceste a že z boku určite bude vjazd a nebol a hodilo ma to na ten nájazd dlhý z ktorého cesty von niet, som si myslela že na tom nadjazde ostanem na doživotie (to tiež ktorý inteligent vymyslel že ak tam človek odbočí omylom nie je nejaká cesta späť rýchlo) , potom som zapla navigačku lebo po tých dlhých minútach na tom nadjazde bez možnosti úniku som mala pocit, že som už aj v inom kraji a prišla som z inej strany zase cez neprehľadnú križovatku a skončila v pruhu na ten nadjazd. 😂 A na tretí som trafila na tú úzku uličku čo vyzerá ako slepá cesta a dá sa cez ňu dostať k Tescu a tým obchodom. Ako bola som autom aj v Bratislave, aj v Prahe kde mi raz aj zblbla navigácia a zvládla som v Prahe cestu super aj bez navigácie podľa značiek, ale tu v Žiline som si prišla ako totálny idiot.
@marsmykkok 🤣 haha, mi hovor, ja som potrebovala natankovat, pumpa priamo oproti mne cez cestu a ja som musela obist vyse 4 km aby som sa k nej dostala 🙈 tiez mam co-to pojazdene, ale Zilina bola zazitok
@vanilkovazmrzka pýtam sa na normálnu otázku pre zaujímavosť, robím si prieskum, nerob z toho neviem čo strašné 😅 chill
Za mna Secovce, Trebisov, Strazske (skusenost), Kosice (vietor, 5rokov stacilo)
PB nikdy, zdochol tam pes a ja by som zdechla s nim 😃
To iste Prievidza, RK sa ťaha tiez. Ale ja pozeram na to mesto celkovo,nie ci je ,,pekne" alebo ,,skarede".
A ani na vychode by som nechcela zit
Haha, že Ruzomberok... Ružomberok je super... V zime lyžovačka takmer v meste, na Maline Brde, v lete Bešeňová, Liptovská Mara, výlety, príroda, vyžitie aké inde nie je... 👌Liptov je krásny, čo v takej Blave? Obchodné centrá?
.
Ružomberok
@huginko tento mesiac som tam bola 4 krat len za júl. Navštevujem ho často kvôli UVN. Každý jeden krát sme stali v nenormálnych kolonach aj tam aj nazad. A áno smrad z komínov bol poriadny. A je vždy keď tade prechádzame aj ďalej na Liptov. Jediný svetlý bod je v tom meste pre mňa neskutočne kvalitná nemocnica
@huginko Ja som tiez prekvapena, ze vedie Ruzomberok, mne nepripada nejaky hrozny.
@tykat VŠ dopravná? tak tam už nie je roky... Žilinská univerzita. 😉
Tiež som do nedávnej diskusie napísala Ružomberok.
Nemám nejaké mesto, kde by som chcela bývať, ale ak by som si mala vybrať jedno, kde nie tak je to Ružomberok.
Bola som aj v meste, aj cez neho často prechádzame a strašne zle sa tam cítim, som rada keď sme z neho von, neviem to ani vysvetliť, ale ešte som sa v žiadnom meste tak nepríjemne necítila ako tam 🤷
@deti95060810 faaaakt? No ale tie autodrahy ako pre hotwheels tam po nich zostali 😀

@bublinka1426 tak pentagon je Vrakuňa a nie Podunajské Biskupice.