icon

Prečo chcete nechať trpieť vlastné deti len kôli tomu, že nechcete voliť SMER?

anezkabl
21. sep 2023

Prečo chcete voliť stranu PS keď ich hlavnym cieľom je nech trpia obyčajni zdraví ľudia a hlavne deti? Som hetero, mám to začať vykrikovať po celom svete, že som na ženy? V čom je to iné, prečo tak silno musia propagovať niečo, čo je proti biológii ľudského tela?!

Strana
z2
liz_lemon
21. sep 2023

radšej sa douč slovenčinu

anezkabl
autor
21. sep 2023

@liz_lemon som volič PS nepotrebujem rozum stačí pud ako zver.

klarissa25
21. sep 2023

Ty si hetero a si na ženy ? To mi nejako nesedi

maca1984
21. sep 2023

si pila ?

anezkabl
autor
21. sep 2023

@klarissa25 Google slovo heterosexuál.

viestta
21. sep 2023

@anezkabl ako konkretne budu trpiet tvoje deti ak sa uzakoni registrovane partnerstvo? Alebo aj inac, keby tvoje dieta bolo homosexual nechcela by si aby mohlo zit vo zvazku s osobou ktoru miluje, mohlo by byt informovane o jej zdravotnom stave, ta osoba by mohla cerpat OCR ak by tvoje dieta ochorelo, aby mohlo dedit po milovenej osobe, s ktorou budovala spolocny majetok?

klarissa25
21. sep 2023

@anezkabl áno náklonnosť k opacnemu pohlaviu ..a podla profilu dedukujem že si žena. Takže mi to nejako nesedi

jana_eyre_2
21. sep 2023

@anezkabl toto ti nejako nevyšlo, väčšiu nelogicku tupost som tu asi ešte nečítala.. už umelá inteligencia by dala zmysluplnejši text..

zmrzlinka2021
21. sep 2023

@anezkabl
Ak by si ty trpela tym, ze sa vezmu dvaja gayovia, ak toto riesis a zuzle ta to vo vnutri, je dost mozne, ze nemas vyriesenu vlastnu sexualitu.
Otazka: nebola si v detsvve sexualne zneuzivana?

Lebo clovek, ktory je sexualne a emocionalne OK, neriesi sexualitu a naklonost inych ludi.

Respekt znamena, ze aj napriek inemu pohladu ma clovek pravo zit ako chce, ked tym nikomu neublizuje

jaga18
21. sep 2023

Nemám slov 🙈

Ale , nedá mi to už. To, že PS zastáva skupiny LGBT neznamená, že budú robiť nábor na školách do ich komunít 😂
Ide hlavne o to, aby boli ľudia z komunít ( všetkých, nie len LGBT) akceptovaní v spoločnosti. A na to treba osvetu už v malom veku. Ide o to, aby žiadny mladý chlapec, či dievča neskončili na antidepresivach len kvôli tomu, že sa hanbia za to, že sú iní, nepachali samovraždy pretože spoločnosti sú na posmech a považuje ich za chorých. Aby sa deti v škôlke nasmiali, keď sa chlapci hrajú s bábikami a naopak dievčatá s náradím, či autami... Ide o to, že každý máme právo byť iný a nie povinnosť. V prvom rade by to mali však chápať dospeli.

adryanka66
21. sep 2023

@jaga18 mali len ako vidis, proste niketo bude mat stoj co stoj klapky na ociach. vo svete je tolko nenavisti a potom sa cudujeme ako to tu dopada.
@anezkabl fakt by ma zaujimalo, v com by mal byt akoze smer vyhra

doriiis
21. sep 2023

Mne je skôr ľúto deti,ktoré majú rodičov ako ty autorka,autor či čo si.
Počuj ....pri 2 týždňovom dieťati nemáš väčšie starosti ako tliachat hovadiny na MK?

misulkar
21. sep 2023

Tak ja ti neviem... Kolabujúce zdravotníctvo, školstvo, nedostavaná diaľnica, korupcia, tunelovanie v rôznych sférach, odchod mladých šikovných ľudí do zahraničia, atď.
Ale najväčší problém na Slovensku je, či sa Jano z Hornej Dolnej môže stať ženou alebo či Anča so Zuzou môžu žiť spolu ako partnerky 🤷‍♀️🙈

ruxandra
21. sep 2023

Tvoje deti uz trpia, ked maju matku ako si ty..
snad aspon v škole sa nieco múdre naučia, ked doma to nenájdu, ani len to vyjadrovanie nie je nic moc 😔 chudiatka deti

domka222
21. sep 2023

Niektorý homosexuál by vedel/vie lepšie vychovať dieťa ako "obyčajní zdraví ľudia".

maranco
21. sep 2023

@anezkabl Anežka keď si na ženy, máš sexuálnu orientáciu lesba a to je prvé písmenko LGBT.
LGBT je skratka, ktorá primárne znamená „lesbický, gejský, bisexuálny a transrodový“, ale ojedinele sa používa aj ako prídavné meno, teda vo význame „lesbická, gejská, bisexuálna a transrodová osoba/osoby“.

januska12323
21. sep 2023

Ja by som tie internety zakázala, teraz vie celé MK aká si sprostá kedysi by to vedela len tvoja rodina.

gejb
21. sep 2023

@anezkabl toto vypadá skôr ako antikampan proti strane Smer.
Aby sme si mysleli, že vsetci voliči tejto strany sú hlúpi ako autorka diskusie a teda ich nevolili ak nechceme patrit k nim... aspon na mňa to ma takýto efekt 😄😄

tamta
21. sep 2023

@gejb oni sa práve vedome spoliehajú na tento typ volicov....

dominikamacakova
21. sep 2023

Prosím? 😂😂😂😂😂

dominikamacakova
21. sep 2023

@misulkar momentálne je to hlavný problém ľudí s IQ 60 mínus. Čo tam po nejakom školstve, zdravotníctve...

la_dolce_vita
21. sep 2023

Keď nebudeme voliť Smer, budú trpieť naše deti? Aha, takže voľbou Smeru im zabezpečíme krásnu budúcnosť!? Dobre to chápem???

samo55
21. sep 2023

Trápny fake profil - si údajne žena, zároveň si hetero na ženy.
Kampaň SMERu je dosť úbohá.

nikpa
21. sep 2023

@anezkabl prečo??? To sa môže opýtať len niekto kto je s nimi, na ich výplatnej listine alebo je blbý ako deravá bota. Pokiaľ sa ta týka to posledné tak si zaplni google a natukaj si kauzy F. vlády v rokoch 2012-2016. Ten zoznam nemá konca a keď sa dostanú opäť ku korytu, bude stále len dlhší a dlhší, na náš úkor a za naše peniaze, za peniaze našich detí. Tak sa spamätaj alebo radšej zahod OP ak im chces dať hlas, lebo by si ho ani nemal vlastnit v taktom prípade.

A ako som tu už raz písala, ľudia veľmi rýchlo zabudli, prečo sa F. vzdal postu premiéra, zabudli na vraždy mladých, nevinných ľudí Kuciaka a Kusnirovej. Nabudúce to môžu byť tvoje deti, keď sa niekomu nehodia do ,,karát,,

jarmila2010
21. sep 2023

@maca1984 😂myslim,ze toto vyjadrenie k prispevku uplne staci😅

jaskolka
21. sep 2023

@anezkabl tak si hetero, alebo si na ženy? Lebo podľa profilu si žena.

miskaska
21. sep 2023

Lebo som masochista.

makakova
21. sep 2023

@jaga18 haha kiežby im islo len o to... Taaaak nevinné,ze aby uz male deti v škôlke akceptovali že dievča sa hra s autíčkami a chlapec s bábikami 🙈🙈 neviem ako u vas ale u nás nikto nerieši scim sa kto hrá... Su to deti...

Určite nebudem deti učiť aby akceptovali že Jožko chce byť zena a Janka chce byť chlap a tváriť sa ze je to úplne OK a zdravé.

martinusik91
21. sep 2023

@makakova podľa mňa akceptovanie je fajn ale nech im je jasné že to nie je normálne. Proste raz je muz a žena a tak to je. Keď sa bude niekto cítiť že lietadlo tak čo? Nech sa tak cíti. Akceptujem to. Zi a nechaj žiť. Ale za normálne sa to považovať nedá.

bu1bu
21. sep 2023

Tebe vobec nevadi ze chces aby tvoje dieta trpelo lebo za 73 mil € ktore tu boli rozkradnute ( a to je len zlomok o ktorom sa vie) mohli byt postavene 2 spickove nemocnice? Tebe vobec nevadi ze mozno aj tvoje dieta raz bude trpiet lebo nebude moct vyjst na slnko sveta so svojou orientaciou ( nie nehovor ze sa ti to nemoze stat, moze sa to stat kazdemu kto ma deti). Tebe vobec nevadi ze za 12 r vlady Smeru ( a jeho obnozi) sme klesli na uroven Rumunska a aj to nas uz predbieha?!
A teraz klesnem pod svoju uroven, ale si ma nasrala, si blba ako tago! Viac sa k tebe nevyjadrujem.

Strana
z2