Prečo chcete nechať trpieť vlastné deti len kôli tomu, že nechcete voliť SMER?
Prečo chcete voliť stranu PS keď ich hlavnym cieľom je nech trpia obyčajni zdraví ľudia a hlavne deti? Som hetero, mám to začať vykrikovať po celom svete, že som na ženy? V čom je to iné, prečo tak silno musia propagovať niečo, čo je proti biológii ľudského tela?!
Ty si hetero a si na ženy ? To mi nejako nesedi
si pila ?
@klarissa25 Google slovo heterosexuál.
@anezkabl ako konkretne budu trpiet tvoje deti ak sa uzakoni registrovane partnerstvo? Alebo aj inac, keby tvoje dieta bolo homosexual nechcela by si aby mohlo zit vo zvazku s osobou ktoru miluje, mohlo by byt informovane o jej zdravotnom stave, ta osoba by mohla cerpat OCR ak by tvoje dieta ochorelo, aby mohlo dedit po milovenej osobe, s ktorou budovala spolocny majetok?
@anezkabl áno náklonnosť k opacnemu pohlaviu ..a podla profilu dedukujem že si žena. Takže mi to nejako nesedi
@anezkabl toto ti nejako nevyšlo, väčšiu nelogicku tupost som tu asi ešte nečítala.. už umelá inteligencia by dala zmysluplnejši text..
@anezkabl
Ak by si ty trpela tym, ze sa vezmu dvaja gayovia, ak toto riesis a zuzle ta to vo vnutri, je dost mozne, ze nemas vyriesenu vlastnu sexualitu.
Otazka: nebola si v detsvve sexualne zneuzivana?
Lebo clovek, ktory je sexualne a emocionalne OK, neriesi sexualitu a naklonost inych ludi.
Respekt znamena, ze aj napriek inemu pohladu ma clovek pravo zit ako chce, ked tym nikomu neublizuje
Nemám slov 🙈
Ale , nedá mi to už. To, že PS zastáva skupiny LGBT neznamená, že budú robiť nábor na školách do ich komunít 😂
Ide hlavne o to, aby boli ľudia z komunít ( všetkých, nie len LGBT) akceptovaní v spoločnosti. A na to treba osvetu už v malom veku. Ide o to, aby žiadny mladý chlapec, či dievča neskončili na antidepresivach len kvôli tomu, že sa hanbia za to, že sú iní, nepachali samovraždy pretože spoločnosti sú na posmech a považuje ich za chorých. Aby sa deti v škôlke nasmiali, keď sa chlapci hrajú s bábikami a naopak dievčatá s náradím, či autami... Ide o to, že každý máme právo byť iný a nie povinnosť. V prvom rade by to mali však chápať dospeli.
Mne je skôr ľúto deti,ktoré majú rodičov ako ty autorka,autor či čo si.
Počuj ....pri 2 týždňovom dieťati nemáš väčšie starosti ako tliachat hovadiny na MK?
Tak ja ti neviem... Kolabujúce zdravotníctvo, školstvo, nedostavaná diaľnica, korupcia, tunelovanie v rôznych sférach, odchod mladých šikovných ľudí do zahraničia, atď.
Ale najväčší problém na Slovensku je, či sa Jano z Hornej Dolnej môže stať ženou alebo či Anča so Zuzou môžu žiť spolu ako partnerky 🤷♀️🙈
Tvoje deti uz trpia, ked maju matku ako si ty..
snad aspon v škole sa nieco múdre naučia, ked doma to nenájdu, ani len to vyjadrovanie nie je nic moc 😔 chudiatka deti
Niektorý homosexuál by vedel/vie lepšie vychovať dieťa ako "obyčajní zdraví ľudia".
@anezkabl Anežka keď si na ženy, máš sexuálnu orientáciu lesba a to je prvé písmenko LGBT.
LGBT je skratka, ktorá primárne znamená „lesbický, gejský, bisexuálny a transrodový“, ale ojedinele sa používa aj ako prídavné meno, teda vo význame „lesbická, gejská, bisexuálna a transrodová osoba/osoby“.
Ja by som tie internety zakázala, teraz vie celé MK aká si sprostá kedysi by to vedela len tvoja rodina.
Prosím? 😂😂😂😂😂
@misulkar momentálne je to hlavný problém ľudí s IQ 60 mínus. Čo tam po nejakom školstve, zdravotníctve...
Keď nebudeme voliť Smer, budú trpieť naše deti? Aha, takže voľbou Smeru im zabezpečíme krásnu budúcnosť!? Dobre to chápem???
Trápny fake profil - si údajne žena, zároveň si hetero na ženy.
Kampaň SMERu je dosť úbohá.
@anezkabl prečo??? To sa môže opýtať len niekto kto je s nimi, na ich výplatnej listine alebo je blbý ako deravá bota. Pokiaľ sa ta týka to posledné tak si zaplni google a natukaj si kauzy F. vlády v rokoch 2012-2016. Ten zoznam nemá konca a keď sa dostanú opäť ku korytu, bude stále len dlhší a dlhší, na náš úkor a za naše peniaze, za peniaze našich detí. Tak sa spamätaj alebo radšej zahod OP ak im chces dať hlas, lebo by si ho ani nemal vlastnit v taktom prípade.
A ako som tu už raz písala, ľudia veľmi rýchlo zabudli, prečo sa F. vzdal postu premiéra, zabudli na vraždy mladých, nevinných ľudí Kuciaka a Kusnirovej. Nabudúce to môžu byť tvoje deti, keď sa niekomu nehodia do ,,karát,,
@maca1984 😂myslim,ze toto vyjadrenie k prispevku uplne staci😅
Lebo som masochista.
@jaga18 haha kiežby im islo len o to... Taaaak nevinné,ze aby uz male deti v škôlke akceptovali že dievča sa hra s autíčkami a chlapec s bábikami 🙈🙈 neviem ako u vas ale u nás nikto nerieši scim sa kto hrá... Su to deti...
Určite nebudem deti učiť aby akceptovali že Jožko chce byť zena a Janka chce byť chlap a tváriť sa ze je to úplne OK a zdravé.
@makakova podľa mňa akceptovanie je fajn ale nech im je jasné že to nie je normálne. Proste raz je muz a žena a tak to je. Keď sa bude niekto cítiť že lietadlo tak čo? Nech sa tak cíti. Akceptujem to. Zi a nechaj žiť. Ale za normálne sa to považovať nedá.
Tebe vobec nevadi ze chces aby tvoje dieta trpelo lebo za 73 mil € ktore tu boli rozkradnute ( a to je len zlomok o ktorom sa vie) mohli byt postavene 2 spickove nemocnice? Tebe vobec nevadi ze mozno aj tvoje dieta raz bude trpiet lebo nebude moct vyjst na slnko sveta so svojou orientaciou ( nie nehovor ze sa ti to nemoze stat, moze sa to stat kazdemu kto ma deti). Tebe vobec nevadi ze za 12 r vlady Smeru ( a jeho obnozi) sme klesli na uroven Rumunska a aj to nas uz predbieha?!
A teraz klesnem pod svoju uroven, ale si ma nasrala, si blba ako tago! Viac sa k tebe nevyjadrujem.

radšej sa douč slovenčinu